zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

RELATII SENTIMENTALE, PRIETENII.

Barbatul Gemeni este sarmant, ii place sa flirteze, uneori este irezistibil; nu se multumeste cu putin, are standarde destul de inalte, in privinta obiectivelor urmarite. Nu este genul care sa isi expuna emotiile, pentru a fi vazute de toata lumea. Este un tip intelectual, care tine destul de mult la conveniente. Aceste conveniente, uneori, il determina sa pastreze multe sentimente inchise in sufletul sau; isi exprima, o parte din ele, atunci cand se indragosteste. Insa, barbatul Gemeni nu se indragosteste prea usor si nici prea des. Gandurile, nu emotiile, il influenteaza cel mai puternic, asa ca este de dorit sa fie incurajat sa vorbeasca despre parerile sale cu privire la diverse subiecte. Este un iubit romantic, dar si cu simtul umorului; ii place sa aiba experiente, sa cunoasca aspecte diferite ale dragostei, este un comportament normal al barbtului Gemeni.

In relatia sentimentala, barbatul Gemeni isi exaspereaza, de multe ori, partenera; punctele de vedere pe care le sustine si modul in care le sustine, pot sa o enerveze, ajungand la certuri. Uneori este rece si lipsit de emotii; depinde de cat de mult tine la partenera sa. O partenera mai sensibila isi doreste ca el sa puna mai mult accent pe sentimente si mai putin pe logica, in dragoste; insa, barbatul Gemeni face exact pe dos. Daca, insa, este foarte indragostit si isi doreste ca relatia sa dureze, va comunica mult mai eficient si isi va asculta, cu mai multa atentie, partenera; va evita, pe cat posibil certurile. Cel mai mare dusman al barbatului Gemeni, intr-o relatie, este rutina; daca barbatul Gemeni se plictiseste, lucrurile nu vor merge, niciodata, bine. Partenera perfecta pentru barbatul Gemini trebuie sa tina pasul cu gimanstica mentala; altfel risca sa piarda atentia acestuia. Partenera perfecta pentru barbatul Gemeni este practica, stabila si nu trebuie sa fie deranjata de fantezii; de asemenea, partenera barbatului Gemeni trebuie sa fie foarte inteligenta si destul de sigura, in relatie, pentru a-I oferi acestuia spatiu de miscare. Barbatul Gemeni trateaza sexul ca pe o aventura; ii place sa incerce lucruri noi, jucarii noi, pozitii noi. Ca la orice alt semn zodiacal de aer, libidoul barbatului Gemeni este contectat intelectual. Are o sexualitate cerebrala si se va folosi de orice informatie utila detinuta pentru a-si satisfice partenera. Este un iubit generos, uneori posesiv si chiar gelos, insa nu isi face un obicei din asta.

Sarmul barbatului Gemeni il ajuta sa-si faca si destul de multi prieteni; este destul de popular si nu prea ii lipsesc invitatiile la petreceri. Este destul de solicitat sa dea si sfaturi, avand in vedere ca poseda o intelepciune nativa; are intuitie si suficient fler pentru a-si da seama cand cineva are nevoie mai mare de un sfat logic. Chiar daca, uneori, logica sa este atat de realista, de directa la miezul problemei, incat sperie sau irita.

RELATII PROFESIONALE, CARIERA.

Barbatului Gemeni ii place sa faca si sa desfaca diverse chestiuni profesionale. Mereu este in actiune, intr-un fel sau altul; mereu are un al doilea obiectiv pe agenda, in caz ca primul este atins intre timp. I se poatrivesc domenii precum tehnologia sau comunicatiile; ii place sa intre in contact cu persoane cat mai pricepute in domeniu, se va perfectiona continuu. Ii place sa cunoasca lume si isi da foarte bine seama de avantajele care pot iesi din relationarea cu persoane cu influenta; si, cumva, pare ca mereu este in contact cu persoanele potrivite. Barbatul Gemeni este o companie ideala – vesel, mereu gata sa spuna o gluma buna la masa de sedinte, dar si pregatit sa isi expuna ideile, noutatile referitoare la un subiect de interes sau altul. Ii place sa lucreze direct cu oamenii; nu prea sta singur, nici la serviciu. Munca in echipa il stimuleaza foarte mult. Putini sunt cei care pot tine pasul cu fluxul sau de idei. Este genul care nu poate sta linistit pentru ca mereu se gandeste la ceva, mereu trebuie sa faca ceva. Este o tortura pentru barbatul Gemeni sa nu aiba nimic de facut; plictiseala il imbolnaveste. Pe de alta parte, se poate sa ajunga sa fie atat de entuziasmat de ideile lui, incat sa nu mai lase si pe altii sa se exprime. Ii merge de minune si orice activitate profesionala care implica scriere, comunicarea de informatie, munca in stiri sau in social media sau orice altceva care are legatura cu noul, cu noile tehnologii.

Barbatul Gemeni are grija de pozitia sa financiara si este foarte normal pentru el sa-si faca socotelile periodic. Nu prea ajunge in situatia de a nu avea fonduri, atunci cand are de acoperit cheltuieli. Portofoliul sau este bazat pe logica, nu pe emotii; va face investitii cat mai stabile si mai bine definite, care sa ii confere securitate pe termen lung.