zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

RELATII SENTIMENTALE, PRIETENII.

Dragostea este vazuta ca un joc de catre barbatul Varsator. Va flirta jucaus, se va apropia calculate, va folosi abordari relaxate. Barbatul Varsator nu este genul care sa spuna prea des “te iubesc”, cel putin nu in modul traditional sau la momentul la care se asteapta partenera sa; este genul caruia ii place sa faca lucrurile neconventional. Flori, ciocolata, o cina si un film sunt modalitatile clasice, care nu il atrag deloc pe barbatul Varsator. El va face ceva cu totul iesit din comun, ceva absolut neasteptat, demn de tinut minte. Iubeste profund si sincer si si-ar da si viata pentru persoana iubita. Nu este genul care sa guste povestile clasice de dragoste; mereu va cauta ceva special, ceva care sa-l diferentieze de restul lumii.

Fiind semn de are, barbatul Varsator se dovedeste a fi foarte cerebral, inclusiv in privinta libidoului sau. Poate fi usor incitat prin joculete sexuale, care il excita la nebunie. Ii place sa experimenteze, sa incerce lucruri noi; monotonia este moartea pasiunii pentru el. Daca s-ar putea, ar trebui ca fiecare episod intim sa fie diferit de cel dinaintea sa. Nimci nu este prea provocator pentru el, in dormitor; sau chiar in afara lui, nu se supara deloc.

Barbatul Varsator nu este genul care sa isi asume, cu usurinta, angajamentul unei relatii sentimentale stabile; este intr-o continua cautare a celei care ar putea sa ii ofere ceea ce lui ii este necesar. In momentul in care o gaseste, insa, va fi foarte bucuros sa se aseze la casa sa. Barbatul Varsator este atras de inteligenta, asa ca partenera sa ar trebui sa ii inteleaga idealurile. Chiar si in cadrul relatiei de cuplu, partenera sa ar trebui sa inteleaga nevoia sa de libertate de miscare; o pertenera posesiva, care incearca sa il ingradeasca, nu va face decat sa grabeasca sfarsitul relatiei. Daca barbatul Varsator s-a angajat in relatie, nu este genul care sa renunte usor, insa semnele de nemultumire vor fi prezente pretutindeni. Un parteneriat in care libertatea de miscare sa fie reciproca ar fi, probabil ideal pentru barbatul Varsator; uneori, o relatie deschisa poate functiona foarte bine pentru el. Nu isi doreste decat propriul sau spatiu, care sa fie mentinut neatins si va fi fericit sa isi imparta viata cu o femeia suficient de desteapta si de sigura pee a pentru a-i satisfice aceasta dorinta.

Barbatul Varsator are putini prieteni adevarati; pe cat de multe cunostinte are, pe atat de putine persoane reusesc sa penetreze straturile pe care el le pune pentru a se proteja de lumea inconjuratoare. Are o personalitate atractiva, ii place sa se distreze, este zgomotos si nu este deranjat daca atrage atentia asupra sa. Insa, in sinea lui, nu isi doreste decat sa fie inteles, pe masura personalitatii sale.

RELATII PROFESIONALE, CARIERA.

Barbatul Varsator nu isi va alege o meserie plictisitoare, care sa implice statul la birou pe parcursul intregii zile. Prefera joburile care sa ii permita sa isi faca singur programul si care sa ii permita sa calatoreasca, cat se poate de mult. Nu in toate cazurile, barbatul Varsator este adepta al calatoriilor; insa isi doreste diversitate cat mai mare, o profesie care sa ii ofere mereu provocarile de care are atata nevoie. Nu isi doreste sa fie limitat de structuri corporatiste si reguli care sa ii puna limite imaginatiei. Barbatul Varsator va prospera intr-un mediu care incurajeaza ideile si creativitatea. Aducerea oamenilor impreuna pentru a ajuta umanitatea este mereu foarte important, iar el isi foloseste inteligenta formidabila pentru a incerca sa rezolve problem vechi, esentiale pentru cat mai multi oameni. Este obserdat de ideea de a crea o lume mai buna pentru toti oamenii, insa, uneori, se pierde in aceasta imagine ampla si nu poate sa aiba in dere toate micile detalii de care ar trebui sa se ocupe pentru a face lucrurile asa cum trebuie.

In mod ideal, barbatul Varsator isi va pune geniul la treaba in organizatii caritabile, facandu-se parte in momente importante. Va lucra la organizarea de concerte, festivaluri, va fi profesor, va incerca sa descopere leacuri pentru boli incurabile. Orice face, este sigur ca isi va alege o profesie in domeniul social si mereu ceva absolut surprinzator. Ii place sa munceasca pentru indeplinirea unor socopuri comune, insa, uneori, ii lasa cu gura cascata pe ceilalti, prin ideile si tacticile sale ciudate. Lucreaza, de obicei, cu foarte multa convigere, asa ca are mari sanse sa ii convinga si pe cei din jur de justetea punctelor sale de vedere. Banii pot constitui o problema pentru barbatul Varsator; atrage sponsori usor, insa are nevoie sa se mai perfectioneze in managementul financiar.