Horoscopul pentru capricorn 2020

Zodiacul anual pentru capricorn

 • Capricorn 2020

  Capricorn

        S-ar putea ca, la inceputul anului, sa apara o serie de obstacole in calea voastra. Nu va lasati pe seama norocului, nu lasati lucrurile la voia intamplarii. Este important sa analizati totul cu mare atentie, sa planificati si sa actionati fara intarziere. Din iunie pana in septembrie, trebuie sa aveti grija la eventuale probleme de sanatate. Nu e cazul ca acestea sa fie tratate superficial! In a doua parte a anului, pot sa apara o serie de modificari in ceea ce priveste parcursul profesional. Este foarte posibil sa apara o schimbare radicala in cariera. Aveti grija sa nu faceti speculatii gresite, mai ales daca e vorba de asumarea unor riscuri financiare majore. Nu imprumutati bani nimanui, iar daca aveti destul cat sa faceti investitii, mai bine cautati-le pe cele mai sigure. Daca nu va pricepeti, cereti sfatul specialistilor. Abordarile pozitive va pot ajuta foare mult in evolutia voastra, atat in plan profesional, cat si in plan personal. De asemenea, moderatia este foarte importanta, nu doar in ceea ce priveste finantele, fiind recomandabil un managemnt mai atent al banilor, dar si in comportamente, in atitudinea fata de ceilalti, etc.

  DRAGOSTE
        Certurile nu fac niciodata bine, asa ca o atitudine calma, moderata, este intotdeauna cea mai potrivita pentru a nu aduce si mai mari prejudicii unei situatii deja tensionate. A doua parte a anului va va aduce mult mai multe impliniri din punct de vedere sentimental. O atitutdine deschisa fata de partenerul de cuplu va face, intotdeauna, minuni. Pentru cei ce inca nu sunt intr-o relatie, o perioada propice pentru a incepe o astfel de legatura este situata intre iulie si septembrie. Este posibil ca, in aceasta perioada, sa faceti cunostinta ce persoana alaturi de care va veti petrece tot restul vietii.

  FINANTE
        Trebuie sa aveti mare grija, deoarece cheltuielile extravagante va pot costa si mai scump, mai tarziu. Daca doriti sa faceti investitii financiare, nu va asumati riscuri prea mari, care va pot aduce pierderi, la fel de semnificative. Cereti sfatul unor specialisti, daca simtiti ca problema va depaseste. Va preocupa evolutia in cariera, insa trebuie sa actionati cu multa intelepciune, siretenie chiar. Este nevoie sa castigati ceva mai multi bani, pentru ca nevoile voastre financiare au crescut.

  IMPORTANT
  - Aveti grija sa nu pierdeti banii castigati prin munca grea, facand investitii paguboase sau imprumuri unor persoane care nu va inspira prea multa incredere.
  - Adaptati-va circumstantelor. Rigiditatea, in acest caz, va fi numai in detrimentul vostru.
  - Daca simtiti nevoia, apelati la spiritualitate, pentru a va calma anxietatile.
  - Mentinerea unor raporturi bune cu sefii si colegii de serviciu va vor aduce beneficii.
  - Este important sa analizati bine lucrurile inainte de a lua decizii, mai ales cand este vorba despre cele cu impact insemnat.

Barbatul din zodia sagetator

zodia sagetatorBarbatul Sagetator este un tip de incredere, extrem de energic si cu foarte multi prieteni; este generos si mereu dispus sa isi ajute prietenii si familia, atunci cand este nevoie. Din pacate, are un caracter destul de instabil, este nesabuit, ceea ce il determina sa isi asume unele angajamente pe care este incapabil sa le indeplineasca. Este genul care da sfaturi, atunci cand i se cer, insa nu este intotdeauna ceea ce inter locutorul vrea sa auda. Nu trebuie intrebat nimic daca cel ce intreaba nu este pregatit pentru raspunsul pe care il va primi de la barbatul Sagetator. Barbatul Sagetator este un spirit independent, impulsiv, care mereu isi doreste cate o noua aventura in viata sa. Ii place sa fie cat mai dezangajat, sa nu aiba prea multe obligatii; chiar si intr-o relatie sentimentala, are tendinta de a-si pastra mare parte din libertatea sa de miscare. Are nevoie de o partenera extrem de intelegatoare, din acest punct de vedere.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...


Zodii - optimism sau pesimism

Viziunea fiecarui individ asupra vietii este diferita, fiind influentata atat de constructia si predispozitiile psihice, cat si de experientele de viata prin care trece fiecare. Astfel, unii dintre noi pot fi mai optimisti, persoane dispuse sa vada, mai degraba, partea plina a paharului, altii mai pesimisti, indivizi care mereu pun raul inante. Se spune ca cel ce este negativist, atrage asupra sa lucruri negative, in vreme ce pozitivistii, atrag de partea lor energii pozitive, care ii ajuta sa fie mereu cu zambetul pe buze. Factorul astrologic confera o anumita predispozitie, care mai poate fi atenuata, in timp, prin educatie, prin parcurgerea unor experiente de viata, prin interactiunea cu diverse anturaje, etc.

Citeste mai departe...