Horoscopul pentru scorpion 2020

Zodiacul anual pentru scorpion

 • Scorpion 2020

  Scorpion

       Anul 2020 va fi plin de surprize, in marea lor majoritate, destul de placute. La finalul anului, veti putea face bilantul unor experiente interesante. Nu grabiti nimic, luati lucrurile pe rand, asa cum survin ele. Este un an al schimbarii; poate va mutati intr-o locuinta noua, intr-un oras nou. Prosperitatea va va permite sa faceti achizitii: poate o masina noua sau o redecorare mai luxoasa a locuintei. Exista mari sanse ca viata voastra sa fie mult mai confortabila si mai relaxata, lipsita de grijile obisnuite ale zilelor noastre. Trageti invataturile necesare din fiecare experienta traita. Cu siguranta veti folosi informatiile in alte situatii similare pe care viata vi le va scoate in cale. Perioada de la mijlocul anului – din iunie pana in septembrie – ar putea sa nu va fie foarte favorabila. Este posibil sa apara multe chestiuni incerte, confuze. Este bine sa nu luati decizii majore in aceasta perioada.

  DRAGOSTE
        Daca veti alege sa fugiti de angajamente, nu veti avea prea mare succes anul acesta. Este bine sa priviti lucrurile cu obiectivitate, sa analizati bine, inainte de a lua decizii in privinta vietii sentimentale, chiar daca este vorba despre o implicare mai serioasa in relatia de cuplu sau de o despartire. O legatura de cuplu se poate cimenta cel mai bine in prima parte a anului. Daca aveti de gand sa puneti punct unei relatii, perioada de mijloc a anului ar putea fi cea mai favorabila, astfel incat totul sa se desfasoare cat mai civilizat cu putinta.

  FINANTE
       Se poate ca acest an sa nu va aduca tocmai castigurile pe care le sperati, insa nu va va lipsi confortul, iar asta ar trebui sa va multumeasca. Daca veti incerca sa fortati lucrurile in acest sens, nu veti avea decat de pierdut. Nu va asumati nici un risc inutil! In a doua parte a anului, este posibil sa aveti ceva dificultati financiare, pe care le veti putea foarte usor corecta cu sprijinul celor apropiati. Sfaturile lor s-ar putea dovedi extrem de importante.

  IMPORTANT
  - Daca nu sunteti siguri, feriti-va de investitiile majore, care presupun riscuri mari, mai ales in cea de-a doua perioada a acestui an.
  - Aprecierea obiectiva a realitatii se poate dovedi salvoatoare, in majoritatea cazurilor
  - Asumati-va numai meritele care vi se cuvin. Daca veti incerca sa furati de la altii, totul se poate intoarce impotriva voastra.
  - Orice sugestie sau sfat date de cei apropiati sau de prieteni cu buna credinta trebuie abordate cu o minte deschisa.
  - Acordati-va timp si pentru propria persoana, pentru odihna si relaxare.

Barbatul din zodia sagetator

zodia sagetatorBarbatul Sagetator este un tip de incredere, extrem de energic si cu foarte multi prieteni; este generos si mereu dispus sa isi ajute prietenii si familia, atunci cand este nevoie. Din pacate, are un caracter destul de instabil, este nesabuit, ceea ce il determina sa isi asume unele angajamente pe care este incapabil sa le indeplineasca. Este genul care da sfaturi, atunci cand i se cer, insa nu este intotdeauna ceea ce inter locutorul vrea sa auda. Nu trebuie intrebat nimic daca cel ce intreaba nu este pregatit pentru raspunsul pe care il va primi de la barbatul Sagetator. Barbatul Sagetator este un spirit independent, impulsiv, care mereu isi doreste cate o noua aventura in viata sa. Ii place sa fie cat mai dezangajat, sa nu aiba prea multe obligatii; chiar si intr-o relatie sentimentala, are tendinta de a-si pastra mare parte din libertatea sa de miscare. Are nevoie de o partenera extrem de intelegatoare, din acest punct de vedere.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...


Zodii - optimism sau pesimism

Viziunea fiecarui individ asupra vietii este diferita, fiind influentata atat de constructia si predispozitiile psihice, cat si de experientele de viata prin care trece fiecare. Astfel, unii dintre noi pot fi mai optimisti, persoane dispuse sa vada, mai degraba, partea plina a paharului, altii mai pesimisti, indivizi care mereu pun raul inante. Se spune ca cel ce este negativist, atrage asupra sa lucruri negative, in vreme ce pozitivistii, atrag de partea lor energii pozitive, care ii ajuta sa fie mereu cu zambetul pe buze. Factorul astrologic confera o anumita predispozitie, care mai poate fi atenuata, in timp, prin educatie, prin parcurgerea unor experiente de viata, prin interactiunea cu diverse anturaje, etc.

Citeste mai departe...