Horoscopul lunar bivol

Zodiacul lunar bivol

  • Horoscop lunar Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

    Bivol

          Persoanele cu care veti relationa, in perioada acestei luni, vor rezona cu voi, in punctele cele mai importante urmarite. Este bine sa pastrati relatiile cat mai actuale, sa evitati rupturile bruste si sa va bucurati, mai ales in cazul celor personale, de caldura pe care acestea pot sa v-o transmita. Daca va ganditi ca o sa dati lovitura, in dragoste, luna aceasta, ar fi bine sa va mai ganditi o data; este recomandabil sa lasati lucrurile sa evolueze in ritmul lor propriu. In nici un caz nu trebuie sa interveniti si sa grabiti desfasurarile. Romantismul isi va face loc mai greu, in viata voastra, in perioada acestei luni. Nu este bine sa va faceti cunoscute intentiile prea devreme, nici in plan personal, nici in plan profesional. Mai cu seama in acest ultim domeniu, este bine sa fiti mai rezervati si sa aveti foarte mare grija in cine va incredeti; nu fiti atat de naivi incat sa credeti ca toate persoanele din jurul vostru sunt pe aceeasi lungime de unda.
          Relatiile cu sexul opus vor aduce noi coordonate in viata voastra, daca le veti manageria asa cum trebuie; nu trebuie sa va faceti mari iluzii ca v-ati putea gasi perechea potrivita pe la activitatile sociale sau la locul de munca, desi nu sunt locuri de neglijat. Totusi, cel mai probabil este ca persoana cu care veti rezona cel mai bine, in plan sentimental, ar putea sa apara pe neasteptate, in circumstante neasteptate. Este posibil, din pacate, sa nici nu fiti pe faza la momentul oportun, ceea ce ar fi, cu-adevarat, total in detrimentul vostru. Cei casatoriti s-ar putea sa fiti foarte tentati, in acesta perioada; astfel de tentatii pot sa va ameninte linistea vietii personale, evolutia nomala a relatiei de cuplu, daca cedati. In plan profesional, lucrurile vor evolua printre mai multe dificultati, de-a lungul timpului. Cei care sunteti angajati, veti fi destul de obositi, din cauza suprasolicitarii de la locul de munca; cei care activati in management si business, ar trebui sa va concentrati pe gasirea de noi solutii, pe inovatii, pe noi metode de comunicare, mai eficiente, cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea. Va fi o prioritate sa tineti sub control bugetul lunii, incercand sa va mariti veniturile si sa reduceti din cheltuieli; nu veti avea probleme cu cash-flow-ul. Daca doriti sa va mentineti o stare de sanatate buna, trebuie sa invatati cum sa manageriati presiunile care apasa asupra voastra, sa faceti exercitii de relaxare. Nu trebuie sa aveti retineri in a apela la un profesionist, care sa va indrume, daca situatia o cere.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...