Horoscopul lunar bivol

Zodiacul lunar bivol

  • Horoscop lunar Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

    Bivol

          Anumite atitudini de pe parcursul acestei perioade nu vor fi deloc in avantajul vostru; este stiut ca, mai ales atunci cand va pierdeti cumpatul, nu mai tineti cont de diplomatie sau alte reguli de comportament civilizati si spuneti tot ce aveti pe suflet, fara a menaja sentimentele nimanui. Acest lucru va poate prejudicia mult, in anumite imprejurari de pe parcursul acestei luni. In viata persoanala, evolutiile vor fi fluctuante; cand veti crede ca totul s-a aranjat si ca ati incheiat cu actiunile in aceasta directie, s-ar putea sa constatati ca trebuie s-o luati de la capat. Impredictibilitatea desfasurarilor ar putea sa va dea o stare de agitatie, care sa se repercuteze si asupra activitatii profesionale. In aceste conditii, sunt de asteptat performante modeste, ba chiar, in unele cazuri, si un oarecare regres. Situatiile conflictuale va agaseaza teribil, insa nu veti fi voi cei care sa le aplaneze, avand in vedere starea de nervozitate care va domina peisajul acestei luni.
          Importanta familiei in viata voastra nu poate fi negate, insa, in perioada acestei luni, s-ar putea ca multe provocari sa vina chiar din partea membrilor acesteia; este o perioada in care rabdarea va lipseste, asa ca sansele de a incepe conflicte, in mediul domestic, sunt foarte mari. Si, cum va lipseste diplomatia sau, mai bine zis, disponibilitatea catre aceasta, este foate posibil sa aveti zile foarte urate, in relatiile cu membrii familiei. Cei singuri, in cautarea unei perechi potrivite, nu ar trebui sa-si faca mari iluzii, in aceasta perioada. Viata profesionala va fi destul de mediocra, ca si desfasurare; ar fi bine sa va canalizati eforturile spre inlaturarea factorilor care nu va lasa sa va concentrati, asa cum trebuie, la ceea ceaveti de facut. Abia dupa ce veti face ordine in viata personala, aveti sanse sa obtineti unele rezultate si in viata profesionala. Starea de sanatate s-ar putea sa fie afectata de stres; este posibil sa va confruntati cu o crestere a aciditatii stomacale care, daca nu este controlata asa cum trebuie, poate sa cauzeze ulcere; si ficatul si intestinele sunt mai sensibile, acum, asa ca este posibil sa experimentati o alternanta intre diaree si constipatie si o proasta digestive a alimentelor.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...