Horoscopul lunar bivol

Zodiacul lunar bivol

  • Horoscop lunar Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

    Bivol

          Timpul pare ca se contracta pentru voi, nativii acestei zodii, in perioda acestei luni. Va fi foarte greu pentru voi sa va incadrati si sa faceti tot ceea ce v-ati propus. Trebuie sa dibuiti, neaparat, cauza acestei stari de fapt, pentru ca, altfel, veti avea mari probleme, cu stresul, dar si cu starea fizica. Poate ca v-ati propus sa faceti prea multe lucruri deodata, fara sa tineti seama ca aveti si voi niste limite pe care trebuie sa le respectati; se stie ca va place sa munciti si puteti duce mult, insa nu la infinit. Sau poate stati mai prost cu organizarea timpului, ceea ce poate constitui o problema majora; daca va lasati condusi de haos, daca nu prioritizati si nu va planificati treburile pe care le aveti de facut, la fel, ajungeti in situatia in care nu va veti mai putea respecta anjalamentele, iar lucrurile pot sa aiba consecinte extrem de neplacute. Daca mai apar si chestiuni supliementare de rezolvat, pe langa cele de care stiti, atunci reteta dezastrului e completa.
          Faptul ca va tot ganditi la evenimente din trecut, care nu au mers asa cum v-ati fi dorit, si la modul in care ati fi putut proceda pentru a face mai bine, nu prea va ajuta foarte mult, decat poate la modul in care puteti trage unele invataturi din asta. Este bine sa va intoarceti atentia spre prezent si spre problemele sale. In cuplu, este neaparat nevoie de discutii deschise legate de lucrurile care nu functioneaza asa cum trebuie; ca nu aveti timp nu este o scuza pentru a ignora problemele importante care pot sa apara. Voi, celibatarii, trebuie, de asemenea, sa vedeti daca, intr-adevar, este momentul potrivit pentru voi sa incepeti o relatie sentimentala sau daca sentimentele fata de persoana vizata sunt suficient de puternice; daca nu sunteti convinsi, in acest sens, ar fi bine sa reconsiderati intreaga chestiune. Rezultatele profesionale vor fi destul de bune, insa costurile s-ar putea sa fie cam mari; eforturile pe care va trebui sa le depuneti vor fi consistente, ceea c ear putea avea repercursiuni, atat asupra starii voastre de spirit, cat si asupra statusului fizic.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...