Horoscopul lunar bivol

Zodiacul lunar bivol

  • Horoscop lunar Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

    Bivol

          Sentimente destul de controversate va vor asalta, luna aceasta; veti resimti, in jurul vostru, o anumita stare de agitatie, de agresivitate chiar, care va va da un sentiment extreme de incomod. De regula, sunteti persoane destul de retrase, insa este foarte posibil ca un astfel de ambient sa stimuleze atitudini negative si din partea voastra, in momente de persiune extrema. Veti avea multe momente in care rabdarea va va fi pusa la incercare, atat in relatiile profesionale, cat si in relatiile cu apropiatii. Unele persoane, pesemne ca si-au pus in gand sa va testeze limitele, altfel nu se explica actiunile pe care le tot initiaza; si s-ar putea sa nu fiti foarte departe de adevar. Izbucnirile necontrolate reprezinta un pericol pentru stabilitatea la care ati ajuns, pana acum; o singura iesire in decor poate sa va aduca insemnate prejudicii de imagine si nu numai. Fiti ceva mai atenti la ceea ce vi se transmite din partea juniorilor; o atitudine intransigent fata de acestia poate avea consecinte negative asupra intregii relatii.
          Evenimentele din plan sentimental s-ar putea sa nu fie, intotdeauna, foarte linistite; vor exista momente de adevarata provocare, care va vor intinde nervii la maximum. Cu cat va veti abtine, mai mult, de la izbucnirile de moment, cu atat veti fi mai mult respectati; certurile pot fi, astfel, evitate. Sentimentele negative din relatia de cuplu pot fi clarificate doar discutand despre ceea ce le cauzeaza; este nevoie sa va implicati, daca doriti ca aceasta relatie sa mearga intr-o directie potrivita. Voi, cei singuri, aveti unele sanse de reusita in demersurile de a va gasi perechea potrivita; doar ca veti fi destul de nehotarati, niciodata siguri ca veti fi facut alegerea potrivita; in acest fel, insa, riscati sa tot tatonati terenul si sa nu reusiti deloc sa luati o hotarare definitiva. Se stie ca munca nu va sperie, insa, luna aceasta, va trebui sa luati lucrurile mai usor, sa nu va epuizati; in plus, ar fi bine sa acordati timp si altor aspecte importante ale vietii voastre. Pastrati-va moralul ridicat, pentru ca astfel veti face fata, cel mai bine, inclusiv situatiilor dificile.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...