Horoscopul lunar caine

Zodiacul lunar caine

  • Horoscop lunar Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

    Caine

          Este o perioada in care nu veti reusi sa aveti prea multe succese in impunerea propriilor idei; poate ca nu veti fi voi insiva prea convingatori sau poate ca audienta careia va adresati nu va fi suficient de receptiva. Fiecare pas pe care-l veti face inainte va fi muncit, rezultat al unei stradanii destul de consistente. Din pacate, contextul astral nu va va oferi prea multe ocazii favorabile; de asemenea, sprijinul din partea celor din jur s-ar putea sa vina cu ceva intarziere. La locul de munca, atmosfera nu va fi prea linistita; este foarte posibil sa va confruntati chiar cu unele conflicte, daca nu veti sti sa va erijati in mediatori si nu veti uza, din plin, de spiritual diplomatic cu car v-a inzestart natura. Aveti grija sa faceti planuri, mai ales pentru actiunile de anvergura; mersul la voia intamplarii poate sa va aduca multe prejudicii ulterior. De asemenea, se impune prudenta in asumarea riscurilor; nu este deloc intelept sa va asumati riscuri mari si apoi sa lasati lucrurile la voia intamplarii.
          Relatiile sentimentale trebuie sa se desfasoare, inca de la inceput, intr-un climat cat mai limpede; cu cat lucrurile sunt mai confuze, cu atat este foarte posibil sa apara divergente, care pot sa afecteze linistea, starea de armonie pe care v-ati chinuit sa o claditi pana acum. Legaturile intre voi si parteneri s-ar putea consolida foarte frumos, daca veti lua initiativa unor actiuni care sa va aduca, mult mai des, impreuna. In ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, trebuie sa va concentrati mult mai mult pe situatia voastra actuala si pe ceea ce v-ati dori, in plan sentimental. Exista unele lucruri pe care trebuie sa le aveti clare in minte, inainte de a face pasii necesari inspre a va include intr-o relatie de cuplu. Viata profesionala nu va fi deloc simplu de gestionat; o anumita persoana, din anturaul profesional, pare sa incerce sa va aduca in prim plan, chiar daca intentiile voastre sunt cu totul altele; din pacate, scopul acestei persoane s-ar putea sa nu fie deloc altruist. Va trebui sa munciti de doua ori mai mult pentru a va atinge obiectivele pe care vi le-ati stabilit; este bine sa va gestionati asa cum trebuie propriile forte, altfel nu veti reusi sa rezistati presiunii si solicitarilor. Partea financiara a vietii voastre va reprezenta, de asemenea, o provocare, mai ales daca aveti parteneri care nu prea acorda mare importanta banilor; trebuie sa ajungeti la consens in privinta organizarii bugetului comun. Daca va simtiti mai obositi ca de obicei, incercati sa va luati o zi libera, in care sa va odihniti asa cum trebuie; nu este cazul sa fortati nota foarte mult, este mai bine sa aveti grija de voi si sa va gestionati fortele.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...