Horoscopul lunar caine

Zodiacul lunar caine

  • Horoscop lunar Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

    Caine

          Evolutiile acestei perioade vor fi modeste, iar acest lucru s-ar putea sa va deranjeze enorm, mai ales daca, intre timp, ati apucat sa va puneti la punct unele proiecte mai indraznete. Luna aceasta nu va veti multumi cu evolutii medii, va veti dori mult mai mult, insa nu vi se va permite. Asta va aduce frustrari enorme, care va vor afecta starea de spirit, precum si relatiile cu cei din jur. Totusi, in unele cazuri, ar trebui sa vedeti daca nu v-ati stabilit scopuri prea inalte, obiective prea greu de atins; in acest caz, v-o faceti cu mana voastra. Justificate sau nejustificate, dezamagirile ar putea sa va afecteze psihic. De asemenea, s-ar putea ca tendinta de a cere prea mult sa nu se limiteze doar la propria voastra persoana, ci si la cele cu care veti intra in contact pe parcursul acestei perioade.
          Lucrurile nu vor merge prea bine in viata sentimentala; se poate sa se anuleze unele progrese pe care le-ati facut in perioada anterioara, in aceasta directie. Nu va fi vina nimanui, decat a voastra, pentru ca, probabil, v-ati cam culcat pe o ureche; trebuie sa stiti ca, in aceasta privinta, lucrurile trebuie sa aiba continuitate, altfel, intra intr-o rutina care erodeaza. Lucrurile care va nemultumesc, in alte domenii ale vietii voastre, se vor rasfrange, in mod negativ, asupra starii voastre de spirit si, implicit, asupra relatiilor cu cei din jur; uneori, s-ar putea nici sa nu mai reusiti sa ajungeti la un limbaj comun cu persoanele dragi din viata voastra. Este bine sa va abtineti de la actiuni impulsive, care pot provoca mult rau. In ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, oricat de active ati fi, in plan sentimental, se pare ca nu prea sunt sanse ca pasentele sa va iasa; nu e cazul sa disperati, lucrurile isi vor reveni la normal. Oportunitatile din cariera vor fi relativ modeste, insa, fructificate la maximum, ar putea da unele rezultate destul de bune; depinde de voi cum va veti organiza si cat fler veti avea pentru a face lucrurile sa functioneze astfel. Finantele pot fi folosite intr-o maniera foarte practica, pentru ca nu sunteti genul care sa cheltuiti fara masura; totusi, aveti tendinta de a va lasa induplecati de rugamintile persoanelor dragi din viata voastra si, de aici, poate sa derive pericolul de a chltui mai mult decat v-ati planificat. Rezultatele mai putin reusite ar putea sa va induca o stare psihica asemanatoare depresiei, in unele momente; nu trebuie sa lasati lucrurile sa mearga pe aceasta panta, ca sa nu se acutizeze.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...