Horoscopul lunar caine

Zodiacul lunar caine

  • Horoscop lunar Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

    Caine

          Luna aceasta veti avea un oarecare noroc, asa ca anumite situatii ar putea sa evolueze in favoarea voastra, chiar daca semnele nu se aratau prea bune, de la inceput. In plan profesional, o sa va bucurati mult atunci cand veti primi recunoastere din partea managementului sau a colegilor de munca, daca veti obtine promovarea sau bonusul dorit; de asemenea, se vor invi mai multe ocazii pentru a fi in contact cu factorii de decizie si pentru a va demonstra calitatile si competentele. Situatia financiara va evolua neasteptat de bine, de aceea, este recomandabil sa va ganditi la modalitati inteligente de a va investi banii, precum si la modalitati de economisire. In viata personala, evolutiile se arara a fi ceva mai complexe; trebuie sa fiti atenti la ispitele ce ar putea aparea in calea voastra. Nu va veti permite comportamente care pot indice in eroare, mai ales daca sunteti casatoriti; miza este foarte mare, relatiile in care sunteti inclusi ar putea fi puse in pericol.
          Nu va lipsi norocul in ceea ce priveste intalnirile cu sexul opus, insa asta nu va demonstra, in nici un caz, o viata sentimentala implinita; dimpotriva, pe de o parte veti fi tentati sa mai studiati problema, poate gasiti ceva mai bun, pe de alta parte, asa o abundenta va va face foarte nehotarati si greu de inteles pentru cei din jur. Regresele, in acest plan al vietii voastre, sunt, de asemenea, posibile, mai ales daca nu veti fi atenti la atitudini si comportamente. Este bine sa fiti loiali partenerilor vostri, sa va conservati relatiile de cuplu. Cariera va fi un domeniu care ar putea evolua spectaculos, pentru voi, in aceasta perioada. Cineva va va ajuta foarte mult in anumite demersuri porfesionale; este bine sa folositi, cu intelepciune, aceasta relatie, precum si sa consolidati legaturile cu persoane care pot sa aiba un impact pozitiv asupra diverselor evenimente din viata voastra. Binenteles, vor exista si o serie de influente negative, care ar putea sa va denatureze de la mersul profesional normal, insa puterea pe care o vor avea, in acest context astral, va fi destul de redusa. Veti avea numeroase ocazii de a va suplimenta veniturile obisnuite si, intreprinzatori cum sunteti, probabil ca nu le veti pierde inutil; sansele de a acumula bani in plus sun mari, insa asta nu trebuie sa insemne chetuieli peste masura, ci, dimpotriva, cumpatare si economisire. Se poate sa va demoralizati, in anumite momente, mai ales dupa esecuri in viata personala, acest plan al vietii voastre fiind extrem de important pentru voi. Asta pooate duce la depresii, mai ales daca se coreleaza si cu alte lucruri care nu merg asa cum v-ati fi dorit. Nu lasati ca lucrurile sa se acutizeze, din acest punct de vedere, pentru ca puteti ajunge chiar la depresie.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...