Horoscopul lunar caine

Zodiacul lunar caine

  • Horoscop lunar Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

    Caine

          De regula, sunteti suficient de curajosi si cu un dezvoltat simt al dreptatii, asa ca nimeni nu se va simti dezavantajat, daca se va pune problema sa luati anumite decizii; de fiecare data, incercati sa fiti echitabili, chiar daca situatiile cu care va confruntati presupun o serie de complicatii. Aveti foarte clare, in cap, notiunile de bine si rau, iar cei din jur stiu asta si se bazeaza pe intuitia si pe hotararile voastre. Trebuie sa aveti mare grija la urmatorul aspect! Uneori, luati apararea tuturor, fara a fi solicitati in acest sens; chiar daca pare un gest OK, la prima vedere, in unele cazuri este bine sa se intervina in nume propriu si personal, de catre fiecare persoana in parte. Atat in viata personala, cat si in cea profesionala, este bine sa va luati marje de precautie, sa actionati pas cu pas si sa evitati actiunile hazardate.
          Viata de cuplu pare sa se desfasoare in conditii relativ bune, avand in vedere ca se bucura, intotdeauna, de grija voastra. Totusi, trebuie sa fiti constienti ca actiunile unilaterale nu aduc, intotdeauna, efectele dorite. Cooptati si partenerii, in aceste demersuri, astfel incat acestia sa nu se complaca si sa se bazeze, mereu, doar pe voi. Daca sunteti singuri, nu veti ramane voastre multa vreme astfel; voi, nativii acestei zodii, nu prea concepeti viata in afara cuplului, asa ca, mereu, va veti stradui sa fiti intr-unul. Climatul profesional tinde sa inregistreze schimbari importante, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii; nu va puteti baza foarte mult pe noroc, asa ca va fi nevoie sa va ganditi de doua ori la lucrurile pe care doriti sa le faceti si sa luati deciziile, pentru a nu intra in bucluc. Din fericire, pasa proasta nu va dura foarte multa vreme, iar obstacolele vor incepe sa dispara de la sine. Veniturile vor depasi cheltuielile, asa ca, din acest punct de vedere, veti putea fi mai linistiti; este posibil sa faceti unele investitii, care sa solicite bugetul, insa veti avea grija sa nu va intindeti mai mult decat puteti duce. Luna aceasta trebuie sa fie, in ceea ce priveste starea voastra de sanatate, o luna in care sa luati masuri radicale legat de stilul de viata, mai ales daca acesta este unul dezordonat si nepus la punct. Nu va fi greu sa faceti acest pas, pentru ca dispuneti de suficienta vointa si adaptabilitate.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...