Horoscopul lunar cal

Zodiacul lunar cal

  • Horoscop lunar Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

    Cal

          Viata profesionala va fi destul de provocatoare in aceasta perioada, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii; nu vor lipsi proiectele de sustinut, probabil si calatoriile de afaceri, situatii care ar putea sa va aduca multe rezultate pozitive, dar si un consum de resurse pe care sa-l resimtiti o mai indelungata perioada de timp. Intarzierile in relatiile cu cei din jur nu sunt deloc recomandate; in plan personal, acestea vor fi interpretate ca lipsa de respect, iar in plan profesional, el ear putea fi interesate ca dezinteres si lipsa de profesionalism. Veti reusi sa obtineti rezultate semnificative, doar daca veti reusi sa va mobilizati cat mai bine, sa va concentrati eforturile pe ceea ce v-ati propus sa faceti. Organizarea timpului, atata a celui de lucru, cat si a timpului liber, va va fi de mare ajutor; este bine sa va concentrati asupra problemelor principale, lasand pe cele secundare in background, pentru a va ocpua de ele cand veti avea timp. Daca este prea mult pentru voi, daca sarcinile pe care le aveti va intrec puterile, ar trebui sa treceti la o selectie riguroasa a ceea ce va este strict necesar.
          Daca va veti inconjura de persoane pozitive, aveti mult mai multe sanse sa vedeti totul intr-o lumina favorabila; este important sa va mentineti optimismul, inclusiv in viata sentimentala. Impulsivitatile pot sa va afecteze relationarea cu ceilalti, cu sexul opus; in aceste cazuri, se prea poate sa aveti dificultati in a va include intr-o relatie de cuplu, daca asta va doriti pentru aceasta perioada. Unii ati putea pierde chiar sanse importante, avand un astfel de comportament pentru care, mai mult ca sigur, veti fi ocoliti. Viata profesionala va fi destul de solicitanta pentru voi, in aceasta perioada; nu este cazul sa va asumati sarcini suplimentare, care sa va puna in dificultate. Anumite situatii delicate va vor pune sa luati decizii la care nu v-ati fi gandit anterior. Concumul de resurse fizice si financiare va fi semnificativ, in cazul unor proiecte, iar nivelul de stres va creste proportional cu nivelul responsabilitatii. Unele metode de actiune vor trebuie ajustate in functie de evolutia evenimentelor; rigiditatea nu va ajuta sa va fie mai bine. Atentie la investitiile de capital, care pot sa nu aduca rezultatele scontate, daca nu sunt orchestrate asa cum trebuie. Prea mult surmenaj poate sa va aduca dureri de cap, insomnii, deranjamente digestive; trebuie sa faceti ceva pentru a elimina factorii de stres, pentru a nu va confrunta, ulterior, cu reale probleme de sanatate.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...