Horoscopul lunar cal

Zodiacul lunar cal

  • Horoscop lunar Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

    Cal

          Este bine ca, in acesta perioada, sa va oferiti acele ragazuri de care aveti nevoie, pentru a va reface starea de bine; veti fi mult mai disponibili pentru a face treaba si veti relationa infinit mei bine cu cei din jur. Veti privi cu mai multa incredere spre viitor, veti reusi sa priviti lucrurile cu mai multa obiectivitate, sa luati deciziile care se impun avand perspectivele mult mai clare. Evident, nu toate pot sa mearga ca pe roate; insa, privind per ansamblu aceasta perioada, nu se poate spune decat ca elementele pozitive le vor surclasa pe cele negative. Ca urmare, este o perioada in care trebuie sa profitati, la maximum, de momentele favorabile care vi se ofera. In viata personala, va fi o luna destul de emotionala, insa veti reusi sa tineti planul afectiv separat de partea profesionala a vietii voastre; va fi o reusita extraordinara pentru voi, care va va ajuta sa avansati in intreprinderile pe care vi le-ati stabilit pentru aceasta perioada. Flexibilitatea si deschiderea catre inovatie vor reprezenta un sprijin important, de asemenea.
          Viata sentimentala va fi puternic dominata de emotii; nu veti mai reusi sa fiti foarte cerebrali, in unele situatii. Impresiile lasate de anumite persoane asupra voastra vor actiona intens asupra psihicului vostru. Voi, celibatarii, sunteti foarte predispusi, in aceasta perioada, a va indragosti la prima vedere; totusi, creierul va reveni rapid si-si va impune ascendentul asupra voastra, ajutandu-va sa vedeti lucrurile cu obiectivitate, asa cum sunt ele in realitate. In unele cazuri, s-ar putea sa inregistrati dezamagiri, insa mai bine sa stiti dinainte cu cine si cu ce aveti de-a face. Viata profesionala nu va va pune probleme deosebite; evolutiile din acest domeniu vor urma calea normal si chiar veti reusi sa obtineti unele succese notabile. Daca va doriti o afacere proprie, acum este momentul sa actionati in acest sens; binenteles, daca pana acum ati pus deja, la punct, un plan de actiune. Obiectivele stabilite vor fi foarte importante pentru voi, insa nu trebuie sa disperati daca nu veti reusi sa faceti chiar totul in aceasta luna. Veti fi dispusi sa munciti cat se poate de mult, pentru a ajunge la rezultatul dorit; numai sa nu va inversunati prea mult, pentru ca va veti stresa, astfel. Munca sustinuta si perseverenta vor asigura succesul pentru voi, pe perioada acestei luni. Adaptabilitatea la situatiile nou aparute va va ajuta sa faceti fata solicitarilor; organizati-va rational munca si veti reusi sa va mentineti si o stare de sanatate buna.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...