Horoscopul lunar cal

Zodiacul lunar cal

  • Horoscop lunar Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

    Cal

          Luna aceasta va veti manifesta destul de dragastosi si foarte chibzuiti in ceea ce priveste partea economica a vietii voastre. Va veti face usor prieteni, pentru ca este in firea voastra sa comunicati facil cu cei din jur; va veti simti bine in compania unor grupuri de persoane, discutand subiecte de interes comun si afland noi perspective in legatura cu acestea. Aveti grija, deoarece exista tendinta de a va baga oarecum in centrul atentiei si, daca nu mai sunteti luati in seama, puteti deveni gelosi si puteti dezvolta comportamente inadecvate. Veti munci mult pentru ambitiile voastre, de aceea trebuie sa fiti atenti ca, intr-o clipa impulsive, sa nu stricati ceea ce ati reusit sa construiti, cu greu, pana acum. Va place sa va inconjurati de prieteni apropiati si rude, care sa va facasa va simtiti in elementul vostru si care sa va acorde sprijin la nevoie. Spre finele lunii veti experimenta putina agitatie, din motive pe care nu le veti putea identifica prea usor.
          Trebuie sa fiti constienti ca, pentru ca o relatie sa infloreasca, este nevoie ca ambele parti implicate sa se trateze cu respect reciproc, sa-si manifeste dragostea fata de parteneri sis a nu incerce sa obtina avantaje nemeritate. Aveti o oarecare tendinta spre posesivitate, in perioada aceasta, care ar putea influenta negative relatia de cuplu; vi se pare ca instituirea unui control mai strict asupra partenerilor ar putea ajuta la consolidarea situatiei, insa lucrurile stau chiar pe dos. Ganditi-va doar la voi si la cat va pretuiti voi propria independenta. In plan profesional, este posibil sa primiti unele propuneri lucrative care, aparent, sa fie mult mai avantajoase decat ceea ce faceti acum. Totusi, este cazul sa analizati cu mult mai multa atentie, toate coordonatele acestor chestiuni, pentru ca exista riscul sa va inselati masiv si sa faceti pasi care sa va fie total dezavantajosi. In plan financiar, anumite investitii s-ar putea sa necesite unele solutii alternative, mai ales daca nu s-au luat in calcul, inca de la inceput, toate riscurile. Veti avea de luat decizii importante, din acest punct de vedere, care sa implice schimbari pozitive care sa fie adaptate circumstantelor; propriile voastre prioritati ar putea sa se schimbe, in consecinta. Daca veti reusi sa implementati aceste schimbari, veti elimina numeroase complicatii care ar putea sa apara si veti facilita o serie de imbunatatiri importante pe viitor. Sanatatea voastra este, poate, cel mai important lucru, caruia ar trebui sa-I acordati atentia cuvenita. Motive de genul lipsei de timp sau resurse sent doar scuze desarte. Daca vreti sa schimbati ceva in bine, in privinta modului in care va ingrijiti de voi insiva, acum este un moment potrivit.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...