Horoscopul lunar capra

Zodiacul lunar capra

  • Horoscop lunar Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

    Capra

          Pentru voi, nativii acestei zodii, se pare ca lucrurile vor merge destul de bine, atat in plan sentimental, cat si in plan personal; binenteles, nu trebuie sa va asteptati ca totul va merge struna, insa majoritatea veti fi multumiti de evolutiile din viata voastra, din aceasta perioada. Fiti prudenti si corecti, atunci cand faceti ceva; nu umblati cu tertipuri, fiindca acestea vor fi dur taxate. Viata profesionala si cea sentimentala par a se dezvolta sub auspicii destul de favorabile, in perioada acestei luni, desi, in mod clar, nu vor lipsi nici inconvenientele. Unii dintre voi s-ar putea chiar sa va simtiti binecuvantati de modul in care evolueaza lucrurile din viata voastra. Atata timp cat va veti pastra prudenta obisnuita si veti incerca sa faceti lucrurile corect, dezvoltarea voastra va avea o directie bine stabilita, constanta. Astrele va vor sprijini, in general, in demersurile pe care le veti initia, in aceasta perioada; trebuie insa sa dati masura propriilor voastre eforturi, fara sa va bazati, prea mult, pe noroc. Luna aceasta voi, nativii aceste zodii, aveti sansa de a dezvolta relatii sentimentale care nu vor fi afectate de factori externi; cei casatoriti, veti avea, in general, o evolutie emotionala stabila in viata domestica. Vor fi persoane care, cu destul de bune intentii, vor incerca sa va gaseasca o partenera sentimentala; nu intotdeauna, rezultatul ar putea fi cel dorit de voi. Este un an bun, din punctul vostru de vedere, pentru casatorie sau pentru planificarea unei sarcini.
          Contextul astral indica o evolutie destul de buna, in plan profesional. Veti fi apreciati pentru prestatiile voastre; ar fi bine sa lucrati, mai mult, in directia cresterii eficientei si productivitatii muncii. Nu este o perioada foarte propice pentru deschiderea unui business, decat daca lucrati de mai multa vreme intr-un anumit domeniu si sunteti foarte documentati in legatura cu mersul lucrurilor; in unele cazuri, ar putea fi vorba despre o oportunitate ce nu ar trebui pierduta. Sunteti, de regula, firi calme si calculate, care nu prea se arunca sa ia decizii nechibzuite; pastrati acest trend si luna aceasta si luati deciziile care se impugn cu sange rece, fara a va implica foarte mult emotional. Intuitia va va fi de folos, mult mai mult decat ajutorul din partea anumitor persoane care, poate, nu au chiar cele mai bune intentii. Investitiile pe care le veti face, in aceasta perioada, vor trebui sa fie decise cu foarte multa luciditate; este foarte posibil sa fiti nevoiti sa cheltuiti o suma substantial de bani, intr-o situatie care nu sufera amanare. Daca va simtiti deprimati sau lipsiti de energie, ar trebui sa va ganditi sa luati o pauza de la activitatile curente si sa faceti o calatorie, sa mai schimbati peisajul; va veti revigora si veti putea reveni la activitatile obisnuite cu forte proaspete.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...