Horoscopul lunar cocos

Zodiacul lunar cocos

  • Horoscop lunar Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

    Cocos

          Din pacate, diverse stari de nervozitate, de agitatie ar putea sa va influenteze negativ capacitatea de a lua decizii potrivite situatiilor pe care va trebui sa le rezolvati. Persoanele din anturajul vostru, cei care va cunosc, ar putea fi destul de derutate, pentru ca unele reactii de acest gen nu va sunt caracteristice; crizele de nervi si actiunile impulsive pot sa va prejudicieze destul de mult si sa va afecteze relatiile cu persoane pe care, in mod normal, ati fi fost siguri ca puteti conta. Frustrarile trebuie repede alungate, pentru ca aduc consum de energie inutil, ineficienta, stres si rezultate poate mult sub cele pe care le asteptati. Ganditi-va la impactul slab pe care l-ar putea inregistra actiunile voastre, in conditiile in care voi actionati haotic, sub actiunea impulsurilor de moment sau a unor sentimente nocive. Un mod de comportament inadecvat poate sa va aduca atat prejudicii de imagine, cat si consecinte negative in alte domenii ale vietii voastre.
          In viata de familie pot sa apara unele proteste fata de modul vostru de comportament, mai ales fata de capriciile voastre comportamentale; partenerii sau alti apropiati s-ar putea sa nu aiba foarte multa disponibilitate pentru a va suporta pana va reveniti la normal. Ati putea fi taxati foarte dur, mai ales daca incepeti sa ignorati chestiunile domestice pe care trebuie neaparat sa le rezolvati. Relatia intima poate fi si foarte pasionala, dar este si in pericol sa se raceasca foarte mult, in cazul in care disputele intre voi si parteneri se intensifica. Daca doriti sa incepeti o relatie, in perioada aceasta, trebuie sa fiti constineti ca exista sanse minime ca aceasta sa dureze; pe parcursul timpului, apar, incet – incet, la suprafata, lucrurile care nu functioneaza. Puterea de concentrare va fi mult viciata de toate evolutiile care se vor intampla in viata voastra profesionala; nu veti obtine rezultatele pe care le veti astepta, ceea ce va fi extrem de dezamagitor pentru voi. Rezultatele slabe se vor concretiza si in castiguri financiare mai slabe, iar impactul va fi destul de puternic asupra psihicului vostru. Va trebuie sa va descurcati cu mai putin si, daca nu stiati pana acum, trebuie sa invatati sa fiti chibzuiti si sa va limitati la resursele de care dispuneti. Discutati cu cei care au mai facut asta, poate cunoasteti persoane de incredere care stiu ce se simte in astfel de situatii si care v-ar putea ajuta sa treceti mai usor.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...