Horoscopul lunar cocos

Zodiacul lunar cocos

  • Horoscop lunar Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

    Cocos

          In ceea ce va priveste pe voi, nativii aceste zodii, luna aceasta trebuie sa fiti onesti, curajosi, dar si mandri de ceea ce faceti; va place sa fiti in lumina reflectoarelor, sa va spuneti parerea despre anumite subiecte si sa va bucurati de atentia celor din jur. Uneori, aveti tendinta sa depasiti anumite limite; va place sa va dati in spectacol si sa produceti impresie. Pe buna dreptate, s-ar putea sa meritati si laude, pentru ca sunteti foarte buni organizatori si manageri, ceea ce va ajuta enorm in afaceri, in obtinerea de profit. Pentru aceste calitati, multi dintre cei din jur se vor arata dispusi sa treaca cu vederea anumite minusuri legate de personalitatea voastra. Avand in vedere ca sunteti persoane foarte serioase, cuvantul dat din partea voastra este lege; daca sta in puterea voastra, niciodata nu veti lasa balta un angajament asumat. Acest prestigiu de care va bucurati, va va ajuta, luna aceasta, in a obtine unele beneficii la care v-ati fi asteptat mai putin.
          Relatia de cuplu trebuie tratata cu ceva mai multa atentie, fara a va umfla prea mult in pene, considerand ca este doar opera voastra. In acest plan al vietii voastre, perioada acestei luni va insemna o reasezare, o regandire a relatiei, atat din partea voastra, cat si din partea partenerilor. Pentru voi, celibatarii, lucrurile s-ar putea sa nu fie de loc simple; chiar daca exista cineva pentru care nutriti anumite sentimente, va fi greu sa reusiti o apropiere, mai ales daca retinerile voastre se accentueaza si va tot ganditi la tot ceea ce ar putea sa mearga rau, privind doar partea goala a paharului. In plan profesional, daca vi se va propune o upgradare sau o respecializare, inseamna ca asta este doar in beneficiul vostru. Eforturile pe care le veti face vor fi rasplatite destul de rapid, chiar este posibila o posibila promovare in functie. Finele lunii este foarte favorabil finalizarii acelor proiecte pe care voi le considerati de suflet. Veniturile voastre din aceasat perioada vor fi ceva mai modeste, de aceea va trebui sa va descurcati cu ce aveti; nu fortati mana sortie, in ceea ce priveste banii, pentru ca sortii de izbanda sunt infimi. Daca aveti norocul sa fiti in compania unor persoane active, va fi mult mai usor pentru voi sa deveniti astfel, daca doriti sa faceti o astfel de modificare in viata voastra.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...