Horoscopul lunar cocos

Zodiacul lunar cocos

  • Horoscop lunar Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

    Cocos

          Numeroase dificultati vor aparea in calea obiectivelor pe care vi le-ati stabilit, pentru aceasta perioada. Este bine sa va planificati lucrurile dinainte insa, din pacate, pentru perioada acestei luni, putine vor fi cele care vor iesi asa cum le-ati planuit. Contextul astral nu prea va este de ajutor; de altfel, evolutiile acestuia semnalizeaza numeroase provocari care ar putea sa apara in viata voastra, pe tot parcursul lunii. In acest context, va fi destul de usor sa va simtiti descurajati, sa nu mai aveti aceeasi dorinta de a va implica; se poate ca, in astfel de momente de dezinteres, sa scapat din vedere aspect foarte importante, care v-ar putea ajuta sa iesiti din impas. De aceea, poate ca ar trebuie sa va pastrati vigilenta, chiar daca va fi greu, intr-un astfel de context. Nu vor lipsi tensiunile, mai ales in viata personala; anumite persoane din viata voastra par sa nu doreasca sa asculte de vocea ratiunii si incearca sa va convinga pe voi ca laptele poate fi si negru, nu doar alb.
          Relatiile de prietenie trebuie pastrate, mai ales cu acele persoane care v-au dovedit mereu ca sunt de incredere. Este greu sa gasesti, in zilele noastre, persoane pe care sa te poti baza, si la bine si la greu. Realationarea cu unii apropiati, mai ales cu varstnicii din viata voastra, ar putea sa intre in impas, mai ales daca sunt aduse in discutie anumite subiecte asupra carora niciodata nu ati reusit sa va puneti de acord. Cel mai bine ar fi sa evitati, in continuare, aceste subiecte, insa, daca altfel nu se poate, mai lasati de la voi; certurile pe aceste teme oricum nu vor ajunge la un rezultat multumitor. Pentru cei care isi doresc o relatie de cuplu, este bine sa cautati persoane care impartasesc aceleasi interese, care au aproximativ aceleasi afinitati, astfel incat sa va compatibilizati intr-o masura cat mai mare; chiar daca dragostea este foarte puternica, la inceput, ulterior raman lucrurile pe care le aveti in comun, acesta este fundamental pe care puteti construi in continuare. In plan profesional, va trebui sa va straduiti mult mai mult ca de obicei; la final, insa, veti vedea ca eforturile voastre nu au fost in zadar. Puteti sa incercati sa construiti pe idei mai vechi, care ar putea sa revina in actualitate, in aceasta perioada; nu ar fi deloc rau sa puteti sa atrageti atentia printr-o astfel de actiune. Partea financiara a vietii voastre nuva fi extraordinara, insa va veti descurca onorabil, mai ales daca veti asculta de vocea ratiunii si veti gestiona cu chibzuinta resursele de acest gen. Nu faceti excese, de nici un fel, pentru ca vremea platii va veni si atunci va va parea rau ca nu ati fost prudenti dinainte.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...