Horoscopul lunar cocos

Zodiacul lunar cocos

  • Horoscop lunar Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

    Cocos

          Luna aceasta va veti bucura de mult noroc; nu va lipseste nici bunul gust, finetea, o atitudine diplomatica, toate acestea ajutandu-va sa depasiti situatii conflictuale sau pe cele delicate, cu eleganta. S-ar putea sa stiti mai multe decat spuneti, ceea ce, pentru aceasta perioada, va va conferi libertate de miscare si suport in rezolvarea problemelor legate de viata personala sau cea profesionala. Aveti toate sansele ca, chiar si in cele mai dificile momente, sa aterizati in picioare. Calmul va ajuta foarte mult sa vedeti bine perspectivele, sa intelegeti clar situatiile cu care va confruntati, ajutandu-va, astfel, sa gasiti solutiile potrivite. Va urmariti, cu tenacitate, interesele si veti incerca, chiar si atunci cand va confruntati cu diverse obstacole, sa nu va descurajati si sa mergeti inainte. O astfel de atitudine va va da mari sanse de reusita.
          Chiar daca sunteti casatoriti sau burlaci, viata voastra personala nu va prezenta probleme deosebite; nici un nor negru nu pare vizibil la orizont. Viata voastra sociala va fi foarte animate si va constitui scena pe care veti gasi sau consuma o relatie sentimentala. Voi cei singuri, aveti tot dreptul sa visati la o dragoste ca-n povesti; problema este sa nu va lasati dusi foarte departe de realitate, pentru ca astfel puteti ajunge sa fiti foarte deziluzionati, la un moment dat. Partenerul ideal nu prea exista, decat in filme sau in povesti. Va fi o perioada in care va veti simti foarte bine, in ceea ce priveste viata voastra profesionala; puteti inregistra chiar un real success in demersurile voastre, daca aveti o colaborare deschisa si temeinica cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea. Competentele voastre vor fi recunoscute de toata lumea; toti va vor admira energia si motivatia. Este foarte posibil sa apara unele oportunitati profesionale la care chiar nu va asteptati, undeva catre finele acestei luni. Predictiile voastre, din punct de vedere financiar, ar putea sa nu fie foarte bine puse la punct. In lco sa va lasati purtati de suporzitii, intr-un domeniu care opereaza cu date exacte, mai bine ati apela la serviciile unui specialist, care sa va ofere pareri corecte si pertinente, in aceasta privinta. Daca simtiti ca ceva nu merge asa cum trebuie, ar trebui sa luati initiativa sis a consultati un specialist; nu are rost sa va petreceti zilele macinati de cine stie ce indoieli. Anumite simptome pot sa insemne multe lucruri, pe care, altfel, nu vi le puteti lamuri.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...