Horoscopul lunar dragon

Zodiacul lunar dragon

  • Horoscop lunar Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

    Dragon

          Luna aceasta, va fi o perioada destul de prospera pentru voi, nativii acestei zodii, cel putin in ceea ce priveste castigurile, in plan profesional. Evolutiile vor fi favorabile, atat in ceea ce priveste cariera, cat si in plan financiar. Norocul va fi de partea voastra si veti avea success in multe din demersurile voastre, inclusiv in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Este o perioada benefica pentru a va extinde perspectivele cat mai departe cu putinta, pentru a va adapta si activitatile la aceasta expansiune, pentru a fructifica oportunitatile care vi se ofera. De asemenea, sunt conditii favorabile pentru a crea voi insiva oportunitati avantajoase, care sa va sprijine in atingerea obiectivelor stabilite. Trebuie sa aveti grija la acele persoane din jurul vostru, care pot sa nu aiba cele mai bune intentii, in ceea ce va priveste stilul vostru deschis ar putea sa atraga atentia anumitor persoane care chiar au in gand sa va cauzeze probleme. Luati masuri urgente pentru ca persoanele respective sa inteleaga, din capul locului, ca nu veti accepta ca ele sa se amestece in treburile voastre.
          In general, viata voastra sentimentala va fi stabila, ba chiar ar putea inregistra un trend ascendent. Avand in vedere ca lucrurile merg bine, in acest plan al vietii voastre, buna dispozitie nu va va parasi, pe tot parcursul perioadei; viata in familie va fi plina de evenimente fericite, chiar daca nu vor lipsi si situatii mai putin armonioase. Acestea din urma, insa, nu vor avea puterea sa strice linistea domestica. Este recomandabil ca voi, barbatii nativi ai acestei zodii, sa nu actionati impulsiv, sa fiti toleranti sis a aplanatic, pe cat posibil, evetuale tensiuni familiale care ar putea sa apara. Voi, celibatarii, va trebui sa participate la evenimente sociale, daca vreti sa cunoasteti cat mai multe persoane, din care s-o alegeti pe cea potrivita; nimeni nu va veni sa bata la usa voastra, pentru asta. Viata profesionala este indreptata spre o mare realizare, in aceasta perioada; modul in care va veti coordona actiunile, va fi foarte apreciat si va avea rezultatele scontate. Aveti mare sanse sa stabiliti un trend ascendent in ceea ce priveste evolutia in cariera. Chiar daca detineti un business sau sunteti angajatii unei companii, performantele voastre vor fi deosebite, iar asta se va reflecta si in castigurile materiale pe care le veti obtine. Trebuie sa aveti grija, caci pot sa apara unele afectari minore ale starii de sanatate care, daca sunt ignorate, pot sa se transforme in afectiuni care sa va afecteze stilul de viata.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...