Horoscopul lunar iepure

Zodiacul lunar iepure

  • Horoscop lunar Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

    Iepure

          Luna aceasta s-ar putea sa cadeti prada unei stari de nervozitate, care nu va va fi deloc de ajutor in rezolvarea problemelor cu care va veti confrunta. Cei care va cunosc bine, vor fi uimiti de atitudinea voastra, pentru ca stiu ca nu va sta in caracter sa reactionati impulsive si sa faceti crize de nervi; cu siguranta, ii veti pune si pe ei in dificultate. Este o perioada cu multe frustrari, din partea voastra, care poate sa va aduca doar stres si rezultate mediocre. Actiunile pe care aveti de gand sa le initiati, in aceasta situatie, nu vor avea prea mari sorti de izbanda. Veti fi mereu furiosi, mereu pusi pe harta, ceea ce poate fi extrem de nociv, atat pentru psihicul vostru, cat si pentru viata profesionala si personala; daca dureaza prea mult timp, se poate sa fiti lasati singuri sa va reveniti. Capriciile comportamentale nu sunt foarte usor de suporat de cei din anturaj.
          Viata de familie poate fi prejudiciata tocmai de atitudinea voastra, uneori fara rezerve, de capriciile din comporatamente. Chestiunile domestice vi se par lipsite de importanta, insa pentru parteneri, s-ar putea sa nu fie asa; daca nu va veti implica, tensiunile, si-asa latent, vor izbucni cu siguranta. Pasiunea nu va lipsi din viata de cuplu, viata intima va fi destul de plina de temperament, insa, la un moment dat, asta nu va mai fi de-ajuns pentru cei care va stau alaturi. Inceputurile de relatie vor fi, foarte pasionale, pline de momente deosebite, insa, pe masura trecerii timpului, disfunctionalitatile ar putea sa apara mai pregnant si sa nu favorizeze mentinerea unei relatii in timp. Viata profesionala va trebui sustinuta, macar aparent, de o atitudine de normalitate; totusi, nu va veti putea concentra asa cum trebuie, asa ca rezultatele vor fi, in general, destul de slabe. Acest nivel al performantelor ar putea sa va provoace dezamagiri si mai mari. Castigurile financiare nu vor fi satisfacatoare, insa nu veti avea ce sa faceti decat sa incercati sa va descurcati. Va fi nevoie sa discutati cu cineva, daca nu veti reusi sa treceti singuri peste aceasta perioada dificila; nu lasati prea mult timp sa treaca, astfel, pentru ca lucrurile se pot deteriora si mai mult, pe parcurs.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...