Horoscopul lunar maimuta

Zodiacul lunar maimuta

  • Horoscop lunar Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

    Maimuta

          Unele chestiuni de pe parcursul acestei luni nu vor merge asa cum v-ati dorit, avand in vedere ca si contextul astral va este defavorabil. Nu va fi placut pentru voi, dar este posibil sa apara unele crize, mai ales in plan personal, pe care v-a trebui sa vedeti cum le veti gestiona. Unele evolutii trecute se vor intinde pana in prezent si vor strica linistea si armonia acestora zile; aceasta situatie va trezi multe frustrari in mintea voastra, pentru ca v-a pune multe piedici planurilor pe care deja le-ati facut. Si, cum nu prea va place sa fiti intorsi din drum, este clar ca starea voastra psihica va lasa mult de dorit. Din pacate, in astfel de situatii, nu prea sunteti stapani pe propriile voastre reactii, iar pericolul de a altera anumite stari de fapt din viata voastra, prin atitudini sau luari de pozitie nepotrivite, va creste exponential. Atmosfera generala a perioadei va fi de presiune crescuta asupra voastra.
          Viata voastra sentimentala va evolua in stransa legatura cu toate celelalte aspect din viata voastra; pentru voi, celibatarii, acest segment al vietii voastre va fi destul de colorat, insa nu intr-o forma pozitiva. Veti oscila, mereu si mereu, intre mai multe variante, nereusind sa va opriti la una dintre ele. Atunci cand vi se pare ca lucrurile s-au stabilizati, se intampla cate ceva care da totul peste cap. Asa ca, in ceea ce va priveste, trebuie sa va multumiti cu tatonarile, luna aceasta, urmand sa va hotarati, intr-o perioada viitoare, de mai bun augur. In cuplurile casatorite, este posibil sa apara divergente din cauza activitatilor sociale, care voua va fac o deosebita placere. Pentru unii dintre voi, acesta poate fi modul in care va inviorati viata; totusi, trebuie satineti cont de niste limite, pe care uneori tindeti sa le incalcati. Flirturile ocazionale nu pot sa aiba impact pozitiv asupra relatiei voastre actuale. Viata profesionala ar putea fi tulburata de aparitia unor evenimente care, pur si simplu, ar putea sa va fure privirile si …. concentrarea; daca acest lucru se intampla, cu greu va veti putea forta sa reveniti la lucrurile cu-adevarat importante; in acest fel, se prea poate sa inregistrati pierderi semnificative, atat in ceea ce priveste cariera, cat si in ceea ce priveste castigurile financiare. Starea voastra de sanatate va fi fluctuanta, pe parcursul acestei luni; ar fi bine sa luati, din timp, masuri pentru ca lucrurile sa nu se agraveze.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...