Horoscopul lunar mistret

Zodiacul lunar mistret

  • Horoscop lunar Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

    Mistret

          Luna aceasta veti fi tentati sa mergeti pe mai multe directii, in speranta ca macar una dintre acestea sa iasa asa cum va doriti. Angajamentele pe multiple planuri pot sa va solicite foarte mult, din punct de vedere fizic si profesional; uneori, dimensiunea presiunilor care ar putea sa apese asupra voastra s-ar putea dovedi insuportabila. Si-apoi, de ce sa va puneti singuri in situatii imposibile, atunci cand puteti sa planificati lucrurile in functie de propriile voastre capacitati. Prioritizati lucrurile si nu incercati sa faceti impresie, incarcand sa fortati nota, cu mai multe treburi deodata. Lucrand sub presiune, este foarte posibil ca acestea nici sa nu va iasa asa cum v-ati fi asteptat, asa cum va doriti; oricum, randamentul si rezultatele pot fi mult mai bune, daca faceti lucrurile etapizat, pas cu pas, fara sa va asumati angajamente pe care, si in mod normal, v-ar fi greu sa le duceti la indeplinire. Exista pericolul ca rugaminitile unui sau altuia sa va impresioneze si sa acceptati cerintele respectivilor, fara a va gandi foarte bine ce inseamna asta; nu faceti o astfel de greseala, pentru ca va poate costa foarte scump.
          Luna aceasta ar trebui sa o folositi pentru a tatona terenul, pentru a va obisnui cu anumite aspecte ale vietii de cuplu, fara a va angaja concret in astfel de relatii; nu este un moment potrivit pentru a face asta. Veti fi tentati sa va uitati in mai multe directii deodata, mai multe persoane de sex opus va vor distrage atentia; de aici va deriva si o oarecare nehotarare, care chiar nu face bine legaturilor sentimentale pe termen lung. Viata de familie va fi, in general, linistita, insa si monotona; la un moment dat, voi sau partenerii vostri s-ar putea sa rabufniti, asa ca nu e cazul sa lasati situatia sa treneze prea mult. Avand in vedere ca planul emotional va fi foarte stimulat, in aceasta perioada, veti tinde sa deveniti sentimentali, ori de cate ori lucrurile nu vor merge asa cum va doriti. Aceasta atitudine este foarte paguboasa, mai ales in plan profesional; nu veti reusi sa impresionati pe nimeni, cel putin nu in modul in care va doriti acest lucru. Amestecarea emotiilor cu afacerile nu va aduce nimic bun pentru voi; focalizati-va pe interesele voastre personale, asa cum face fiecare persoana. Aveti grija sa nu cheltuiti prea mult pe proiecte fanteziste; cautati cel mai bun raport pret-calitate. In privinta starii de sanatate, fiti atenti la semnalele pe care vi le trimite propriul vostru organism; daca ceva nu fucntioneaza asa cum trebui, prea mult timp, vorbiti cu cineva care va poate indruma sa aflati care este problema.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...