Horoscopul lunar mistret

Zodiacul lunar mistret

  • Horoscop lunar Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

    Mistret

          Din pacate, nu este o luna prea benefica, din punctul de vedere al vietii profesionale; nu veti avea suficienta concentrare, suficient interes pentru a evolua asa cum v-ati fi dorit. Nu este ceva care depinde de voi, ci climatul astral va influenteaza in acest sens. Trebuie sa avei mare grija caci, in astfel de contexte, este foarte posibil ca unele lucruri pe care le-ati facut deja, sa fie puse in primejdie. Este recomandabil ca macar sa faceti eforturile necesare pentru a va mentine pe linia de plutire; insistati sa faceti ceea ce trebuie, pentru ca lucrurile sa nu devieze. Tendinta de a visa, de a va cufunda in cine stie ce fantezii, nu prea va stimuleaza realismul; si aveti nevoie sa fiti obiectivi, pentru a lua deciziile cele mai potrivite. Altfel, riscati sa va incurcati in cine stie ce idealisme, care sa va impingasa va asumati riscuri nejustificate. Este foarte posibil sa ajungeti chiar in situatii delicate, in care sa trebuiesca sa va justificati actiunile, in fata unuia sau altuia.
          Din cauza acestui climat labil, mai ales la nivel psihic, este foarte posibil ca nici relatia de cuplu sa nu mearga asa cum v-ati fi dorit; visarea la care sunteti predispusi este posibil sa va faca sa aveti asteptari nerealiste de la partenerii de relatie. Orice neimplicare a acestora, care sa fie pe placul vostru, ar putea fi analizata mult prea mult; faptul ca se afla sub lupa s-ar putea sa nu fie deloc pe placul partenerilor, ceea ce poate afecta relatia de cuplu. Voi, celibatarii, va cam deplasati pe nisipuri miscatoare, in aceasta perioada; daca nu sunteti siguri ca va doriti sa intrati intr-o relatie de cuplu cu o anumita persoana, nu va pacaliti nici pe voi si nici persoana respectiva. Fiti siguri ca, in cazul in care aveti dubii sau lucrurile nu merg prea bine inca de la inceput, ele nu se vor imbunatati ulterior; dimpotriva. In viata profesionala, va trebui sa faceti mult mai multe eforturi de a pastra lucrurile la starea de lucruri prezenta; trebuie sa fiti vigilenti si sa nu lasati ca eforturile voastre de pana acum sa se piarda in zadar. Partea financiara a vietii voastre va fi destul de fluctuanta; de aceea este nevoie sa nu va aventurati in actiuni care sa va pericliteze echilibrul financiar; daca va ganditi la unele investitii si nu va pricepeti la acestea, ar fi bine sa consultati un specialist, care sa va poata indruma. Faceti mai mult sport, mai ales daca veti o meserie statica; va veti simti mult mai bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...