Horoscopul lunar mistret

Zodiacul lunar mistret

  • Horoscop lunar Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

    Mistret

          Va cam dati drept cavalerii in armura stralucitoare, onesti si determinati, chiar daca, uneori, sunteti destul de necizelati; aceste teatralisme s-ar putea sa dearnjeze, mai ales daca sunt exagerate prea mult timp. Generozitatea si bunatatea exista la voi, insa aveti si asteptari destul de mari, pe masura a ceea ce oferiti; nu este cazul sa va serviti singuri de la altii, trebuie sa asteptati sa primiti de la acestia. Calmul proverbial va va ajuta in situatiile conflictuale si va descuraja adversarii; puteti tolera multe non-sensuri din partea celor din jur si, pentru ca nu va plac disputele, de regula lasati lucrurile balta, ignorandu-le. Uneori, tactica aceasta este buna, avand in vedere ca va scuteste a va face nervi, insa exista si situatii in care devine imperativ sa va sustineti propriile puncte de vedere.
          Este o perioada in care dorintele cresc, in care ati putea intalni acea persoana care sa va faca sa va indragostiti la prima vedere. Trebuie sa va rezervati timpul necesar pentru a va bucura de aceasta intalnire si, daca lucrurile sunt in regula, sa consolidati, cat mai mult, relatia. Vor fi si momente in care relatia de cuplu ar putea sa cunoasca deteriorari insa voi, ca persoane pacifiste si prudente, veti fi mereu pe faza pentru a preintampina un eventual dezastru. Succesul vostru in plan profesional nu va fi mult intarziat de aparitia unor obstacole neprevazute; poate fi si un moment potrivit pentru o reorientare profesionala, insa aceasta trebuie facuta cu mare responsabilitate, in functie de motivatiile care duc la aceasta necesitate. Perspectivele se arata, in general, destul de bune; nu este cazul sa ezitati daca aveti in minte sa construiti ceva. Sansele de succes sunt reale. Lucrurile par sa mearga ca pe roate, in plan financiar, insa nu trebuie sa uitati de bunul simt, inclusive atunci cand vine vorba de propriile voastre cheltuieli. Daca veti sti sa actionati cu intelepciune, problemele de aceasta natura vor lipsi, cu desavarsire, din viata voastra. Sunteti destul de impresionabili si aveti nevoie sa fiti protejati, in anumite momente, de lovituri mai dure; daca acest lucru nu se va intampla, se poate ca starea voastra psihica sa cunoasca unele afectari.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...