Horoscopul lunar mistret

Zodiacul lunar mistret

  • Horoscop lunar Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

    Mistret

          Alegerile pe care le veti avea de facut, in aceasta perioada, vor fi destul de dificile; trebuie sa ganditi, in cele mai multe cazuri, si pe termen lung, nu doar pe termen scurt. Pentru asta, perspectivele trebuie sa fie foarte largi, asa incat trebuie sa va documentati, sa discutati, sa intelegeti corect ceea ce se intampla in jurul vostru. De asemenea, este foarte important sa va trasati directii clare de actiune, eventual cate una principala si doar cateva secundare, intr-o anumita perioada de timp; adica, atat cat puteti duce. Daca veti privi in prea multe directii deodata, este foarte posibil sa nu mai reusiti deloc sa va incadrati in timp si sa faceti ceea ce aveti de facut. O organizare eficienta a treburilor va poate ajuta foarte mult sa scapati de stres; si, in orice caz, puteti face lucrurile temeinic, fara a fi supusi la cine stie ce presiuni, chiar in timpul actiunii.
          Viata sentimentala poate fi incununata de succes, daca aveti rabdare si lasati lucrurile sa evolueze natural; relatiile cu sexul opus se vor desfasura in conditii relativ optime. Pasiunea nu va lipsi din aceste interactiuni, insa va fi vorba si de unele reactii ceva mai temperamentale, care vor avea darul de a condimenta relatia, dar ar putea reprezenta si un risc, avand in vedere ca pot degenera in conflicte, daca nu sunt manageriate corespunzator. Viata de familie ar trebui sa fie destul de stabila; binenteles, problemele cu dispar cu totul de pe firmament, insa rezolvarile lor ar putea fi mai usor gasite, printr-o colaborare stransa intre parteneri. Este o perioada cand viata profesionala ar putea fi usor modificata, cand se pot aduce imbunatatiri; trebuie, insa, sa aveti o viziune deja conturata, precum si argumentele corespunzatoare, bine puse la punct. Colaborarile se vor desfasura fara prea multe inconveniente; atata timp cat sunteti amabili, cat va comportati asa cum trebuie, nu vor fi probleme majore nici cu partenerii de lucru, nici cu clientii. Starea financiara va depinde direct de implicarea voastra in activitatea profesionala; cu cat implicarea va fi mai intensa, cu atat castigurile ar putea creste (plus bonusuri sau promotii). Nu va bazati ca sunteti tineri si aveti, pentru moment, o stare de sanatate optima; puteti preveni aparitia ulterioara a unor afectiuni severe, schimband putin stilul de viata, facand mai mult sport, relaxandu-va mai mult.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...