Horoscopul lunar mistret

Zodiacul lunar mistret

  • Horoscop lunar Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

    Mistret

          Nu este o perioada potrivita pentru a va sprijini prea mult pe alte persoane; luna aceasta, voi trebuie sa fiti pionii principali in orice ecuatie. Trebuie sa fiti atenti, caci vor aparea persoane care isi ofera ajutorul, insa nu toate sunt bine intentionate; o implicare activa din partea voastra poate sa le strice serios planurile si sa sprijine evolutiile benefice din viata voastra. Ceva mai mult curaj, ca de obicei, ceva mai multa indrazneala, poate sa va ajute sa va indepliniti chiar si unele deziderate ceva mai deosebite, care presupun mai multa munca, mai multe resurse. Contextul astral va sprijina in acest sens; nu este cazul sa porniti la abordari fanteziste, insa puteti sa incercati sa visati la ceva mai mult decat in mod obisnuit. Relationarea va fi foarte importanta pentru voi, pentru succesul demersurilor pe care le veti initia; fiti constient ca relatiile cu cei din jur, mai ales cu persoane de incredere, se construiesc in timp si trebuie intretinute mereu.
          Partenerii vostri de cuplu s-ar putea sa isi manifeste dorinta de independenta, ceva mai puternic decat de obicei; este bine sa discutati deschis, cu acestia, problemele care va preocupa. Nu fiti brutali in exprimare, lasati oamenii sa explice propriile puncte de vedere; se poate sa jigniti fara voia voastra, ceea ce poate prejudicia relatii care trebuie conservate. In functie de modul in care relationati, de regula, cu partenerii, trebuie sa va ganditi la oportunitatea continuarii relatiei de cuplu; daca exista sentimente puternice si legaturi cu semnificatie intre voi, atunci este bine sa faceti eforturi pentru a consolida aceasta relatie. Cariera voastra s-ar putea dezvolta intr-o directie cu totul noua, insa asta nu inseamna ca trebuie sa lasati restul lucrurilor in urma, fara a va gandi, foarte bine, la consecinte; in unele cazuri, se poate ca lucrurile sa mearga chiar foarte bine pentru voi, insa nu este o regula general valabila. Este o perioada buna, din punct de vedere financiar, pentru a faceinvestitii imobiliare, daca aveti resursele necesare; trebuie sa fiti atenti la actele pe care le incheiati in acest sens, sa nu contina clauze care sa va dezavantajeze. Starea voastra fizica ar putea sa cunoasca unele fluctuatii, mai ales daca nu sunteti dintre cei care acorda atentiei unui stil de viata sanatos; aveti grija la ceea ce mancati! Sistemul vostru digestiv este mai sensibil, in aceasta perioada si orice exces poate avea consecinte nedorite.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...