Horoscopul lunar sarpe

Zodiacul lunar sarpe

  • Horoscop lunar Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

    Sarpe

          Uneori, intrati intr-un fel de rutina care va obtureaza vederile si nu va lasa sa observati, asa cum trebuie, evidentele care se desfasoara in fata ochilor vostri. Obisnuintele va fac sa va simtiti mai siguri pe voi, pentru ca aveti senzatia ca pasiti pe terenuri cunoscute, pe carari deja batatorite; va fi destul de greu sa va detasati, sa incercati ceva nou, sa va adaptati, pana la urma, evolutiilor care va influenteaza viata. Este insa recomandabil sa renuntati la vechile obiceiuri. In plan profesional, este momentul in care trebuie sa va sustineti, cat mai puternic, propriile cauze, sa faceti strategii si planuri de actiune pentru viitor. Este recomandabil sa va mobilizati si sa faceti eforturile care trebuie pornind de la o motivatie corecta. Norocul va fi de partea voastra in ceea ce priveste viata sentimentala, insa in plan profesional sau financiar, lucrurile nu vor suferi schimbari substantiale, din aceasta privinta.
          Voi, nativii acestei zodii, va veti simti, in general, foarte bine in relatiile de cuplu in care sunteti implicati; sarmul si atractivitatea pe care le exercitati asupra sexului opus vor fi incontestabile. In perioada acestei luni, aveti mai mari sanse sa faceti alegerile corecte. Nu este recomandabil sa va incercati norocul cu mai multi parteneri deodata; fiti onesti si mergeti doar pe o singura relatie, intr-o anumita perioada de timp. Altfel, veti plati pentru alegerile gresite pe care le veti face. Cei care sunteti deja intr-o relatie de mai mult timp, puteti sa va ganditi, daca sunteti pregatiti, la pasul urmator: casatorie, un copli, etc. Aveti grija cum puneti problema partenerilor, pentru a nu lasa o impresie gresita. In cazul nativilor casatoriti, este nevoie sa fiti foarte atenti la tentatiile care pot sa apara in viata voastra; nu doriti ca lucrurile sa se complice pentru voi, tocmai acum. In planul carierei, lucrurile vor stationa, ceea ce poate sa va ofere unele sentimente de frustrare; imbunatatirea relatiilor interpersonale, in acest plan al vietii voastre si obtinerea de ajutor din partea unor persoane de incredere din jurul vostru, poate reprezenta colacul de salvare. Castigurile financiare vor fi ceva mai modeste, de aceea este nevoie sa dramuiti bine banutii pe care-i veti obtine in schimbul muncii voastre. Neatentiile se platesc, in ceea ce priveste starea de sanatate; este o perioada cu predispozitie mai mare pentru accidente; fiti ceva mai atenti la masurile de protectie si siguranta, atunci cand va implicati in activitati ce presupun un anumit grad de risc.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...