Horoscopul lunar sarpe

Zodiacul lunar sarpe

  • Horoscop lunar Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

    Sarpe

          Luna aceasta nu ar trebui sa fiti prea vorbareti, in sensul ca unele lucruri nu ar trebui sa fie spuse in spatiu deschis; trebuie sa va adaptati imprejurarilor sis a mai tineti si pentru voi insiva, anumite informatii pe care nu trebuie sa le stie toata lumea. De asemenea, si modul de exprimare fata de ceilalti este important; chiar si in cadrul personal, incercati sa va pastrati spiritual diplomatic si sa nu jigniti, indiferent de context si de ceea ce a facut interlocutorul vostru. Unele trairi emotionale s-ar putea sa va afecteze mai profund decat v-ati fi inchipuit; de asemena, impactul asupra celor din jur va fi la fel de resimtit. Unele persoane chiar nu va vor intelege deloc, ceea ce va da loc de discutii, in privinta unor comportamente si atitudini ale voastre. Veti avea de infruntat si pozitii potrivnice din partea unor persoane care, pur si simplu, nu rezoneaza cu voi si nici nu incearca sa faca asta; daca vedeti ca este vorba de cauze pierdute, nu ar trebui sa va mai pierdeti timpul cu aceste persoane. Aveti doar grija sa nu-i pierdeti din vizor.
          Spatiul vostru privat este foarte important sa fie pastrat intact; acolo este refugiul vostru, acolo va puteti reculege. Partenerii vostri, mai ales cei mai posesivi, s-ar putea sa nu inteleaga de ce vreti sa va petreceti, uneori, timpul in singuratate; in acest caz, trebuie sa discutati cu acestia si sa le explicati ceea ce simtiti. Vor fi subiecte asupra carora nu veti cadea deloc de acord cu partenerii de cuplu; in aceste conditii, cel mai bine ar fi sa incercati sa ajungeti la un compromise. Nu are rost sa va pierdeti timpul cu discutii in contradictoriu; oricum nu duc la nici un rezultat favorabil. Viata profesionala va poate oferi numeroase satisfactii, daca veti sti sa profitati, asa cum trebuie, de oportunitatile favorabile. Chiar daca veti avea numeroase lucruri de facut, veti avea si posibilitatea de a va ocupa si de propriile voastre probleme, iar acest lucru va fi de ajutor; fara stres, lucrurile se pot face mult mai bine. Un management eficient al banilor va poate auta sa va indepliniti mult mai multe dorinte fata de ceea ce ati crezut; cautand oferte avantajoase, puteti chiar sa mai ramaneti si cu ceva bani in buzunar.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...