Horoscopul lunar sarpe

Zodiacul lunar sarpe

  • Horoscop lunar Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

    Sarpe

          Situatia voastra generala va cunoaste o imbunatatire substantiala, in perioada acestei luni. Va veti bucura de o incredere sporita in voi insiva, iar acest lucru va fi de mare ajutor in punerea in opera a planurilor pe care vi le-ati facut. Este o perioada pe care o puteti fructifica, pe scara larga, la nivel profesional si nu numai. Daca sunteti student, puteti largi paleta cursurilor pe care le studiati, cu unele dintr-un domeniu adiacent, cursuri practice, daca se poate, care ar putea sa va fie de ajutor pe viitor. Daca sunteti angaati, atunci este un moment potrivit pentru a va perfection in domeniul in care deja activati sau sa va respecializati, intr-un alt domeniu de activitate, in cazul in care doriti sa va schimbati meseria. In orice caz, este bine sa analizati lucrurile inainte de a face alegeri definitive, eventual sa faceti unele proiectii care sa va arate daca este sau nu avantajos pasul pe care urmeaza sa-l faceti. Odata purces la drum, este mai greu de anulat; efectele vor incepe sa se resimta inca de la inceputul actiunii.
          Viata sentimentala va fi destul de plina de constrangeri, iar acest lucru va naste nemultumiri; nu este usor sa nu ai libertate de miscare. Anumite probleme existente sau care vor aparea in aceasta perioada, va vor impune o anumita linie de actiune, de la care nu va veti putea abate. Important va fi gradul de intelegere cu partenrii de relatie, cu apropiatii; daca veti aveta conflicte si cu acestia, situatia voastra s-ar putea inrautati mai mult. Viata profesionala cunoaste o revigorare vizibila; unele lucruri s-ar putea sa se schimbe, din punct de vedere profesional, insa doar cu acordul vostru si in directia pe care v-o doriti. Asta in conditiile in care nu lasati lucrurile la voia intamplarii, ci va implicati active in rezolvarea lor. Colaborarea cu cei din jur va poate fi de mare folos. Starea financiara s-ar putea deteriora, daca nu va veti supraveghea, asa cum trebuie, modul in care cheltuiti banii castigati cu greu. Odata instalate, dezechilibrele financiare vor fi mult mai greu de gestionat. Starea voastra de bine va fi influentata de evolutiile din celelalte domenii ale vietii voastre; in cazul in care va veti confrunta cu un stres crescut, este foarte posibil sa resimtiti si unele simtome la nivel fizic, care sa va dea de furca, daca nu veti lua masuri din timp.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...