Horoscopul lunar sobolan

Zodiacul lunar sobolan

  • Horoscop lunar Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

    Sobalan

          Folositi luna aceasta pentru a va largi orizonturile culturale, pentru a invata despre modul de viata al altor popoare, pentru a studia vreo limba straina, etc. Contextul astral va stimuleaza spre a va imbogati bagajul de cunostinte, spre a va imbogati cultura generala. Daca aveti posibilitatea de a face vizite la muzee sau chiar in strainatate, pentru a cunoaste direct ceea ce va intereseaza, ar fi si mai bine. Ideea este sa faceti lucruri care va plac si care v-ar putea aduce eventuale foloase, in viitor. Puteti chiar sa va aplecati, cu mai mult interes, asupra vreunui hobby care va intereseaza si pe care, poate, intr-un orizont oarecare din viitor, ati putea sa-l transformati intr-o activitate productiva. Faceti lucrurile cat se poate de natural si nu fortati nota in acest sens; nu trebuie sa luati acum nici o hotarare majora cu privire la evolutia viitoare a vietii voastre, asa ca va puteti relaxa si gandi, asa cum trebuie, la miscarile pe care le-ati putea face.
          Unele legaturi de familie s-ar putea sa va dea batai de cap, in aceasta perioada. Este posibil ca nici partenerii de cuplu sa nu va inteleaga asa cum trebuie, mai ales dorintele voastre de a vedea viata intr-o alta culoare. Trebuie sa explicati ca nu este vorba despre o iresponsabilitate, ci doar de nevoia de a face ceva care sa multumeasca si sufletul, nu doar buzunarele. Binenteles ca banii sunt importanti, caci, chiar daca nu aduc fericirea, o intretin, cum spune o vorba, insa, in anumite momente, este important sa avem grija si de nevoile sufletului nostru. Nu va lipsi pasiunea din cuplu, insa si momentele tensionate isi vor avea locul lor; nu se poate spune, intotdeauna, ca impacarea va fi dulce. In plan profesional, este bine sa va sustineti punctele de vedere, cu argumente plauzibile si foarte la obiect; daca veti incepe sa bateti campii, imediat se va gasi cineva care sa va conteste sis a sustina sus si tare ca nu aveti dreptate. Starea financiara pare sa se mentina stabila; daca voi nu veti face miscari gresite, din acest punct de vedere, nu ar avea de ce sa sufere modificari negative. Este posibil sa va incerce o stare de oboseala, din cauza permanentei necesitati de a analiza lucrurile, de a vedea in ce sens merg sau nu merg; se poate sa fie vorba despre o oboseala psihica, insa pot sa apara si unele simptome fizice – insomnii, stari de agitatie, etc.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...