Horoscopul lunar tigru

Zodiacul lunar tigru

  • Horoscop lunar Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

    Tigru

          Este o perioada in care va trebui sa depuneti ceva mai mult efort pentru a ajunge la rezultatele pe care le urmariti; veti avea multe planuri, insa, dintre ele, trebuie faceti alegerile potrivite, in asa fel incat sa va concentrati pe ceea ce se poate face, in realitate, in aceasta perioada, tinand cont de contexte, dar si de resursele de care dispuneti voi insiva (timp, bani, etc). In plan personal, nu este cazul sa lasati chestiunile delicate sa ramana prea mult intr-o forma dezavantajoasa pentru voi; relatiile din aceasta sfera a vietii voastre trebuie clarificate cat mai rapid. Nu va bazati ca veti putea intuit, prea repede, ce se intampla in mintea partenerilor vostri; nu sunteti genul care sa mergeti pe astfel de variante. Aveti nevoie de certitudini, iar pe aceaste nu le puteti obtine decat prin discutii deschise cu acestia. Voi, nativii acestei zodii, sunteti persoane pozitive, entuziaste si suficient de curajoase sa acceptati diverse provocari. Nu exista motive pentru care sa nu va descurcati, chiar si in situatii ceva mai dificile.
          Relatiile sentimentale in care va implicati sunt, de regula, destul de pasionale; de altfel, asa va si place. Trebuie sa fiti toleranti si onesti cu partenerii vostri, fara a va lasa prada impulsurilor, pentru ca este foarte posibil ca, intr-o astfel de stare de spirit, sa ajungeti chiar la destarmarea relatiei de cuplu. Sunteti persoane responsabile si nu va dati in laturi de la intretinerea propriei familii, insa, uneori, rutina ajunge sa va macine, daca nu faceti ceva pentru a mai iesi din monotonie. In lan profesional, iubiti competitia, sunteti potriviti pentru a conduce si nu va dati in laturi, atunci cand vi se pun in fata obstacole. Nu va place sa mergeti in ritm de melc, dimpotriva, aveti toate atuurile pentru a gandi si a lua decizii intr-un ritm destul de alert. Criticile pot fi constructive, insa trebuie adaptate in acest sens, astfel incat sa nu aiba exact efect contrar. Voi, nativii acestei zodii, nu sunteti neaparat concentrati pe castig, pentru ca stiti ca dupa munca sustinuta, trebuie sa vina si acesta; castigurile financiare pe care le veti obtine, in aceasta perioada, vor veni direct din atingerea obiectivelor stabilite. Atata timp cat veti persevera, veti avea si noroc la castigurile financiare. Aveti suficienta vitalitate si, chiar si cand nu va simtiti foarte bine, de regula, nu va lasati doborati de situatie; aveti insa grija, sa nu neglijati simptome care va deranjeaza de prea multa vreme.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...