Horoscopul lunar tigru

Zodiacul lunar tigru

  • Horoscop lunar Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

    Tigru

          Unele evnimente din viata voastra va starnesc revolta si va indeamna sa actionati; uneori, puteti schimba cursul actiunii, alteori, acest lucru se dovedeste a fi mult mai dificil decat v-ati fi asteptat. Este important sa va dozati rezervele de energie, in asa fel incat lucrurile sa nu degenereze. Aveti tendinta sa va implicati foarte mult, uneori, iar acest lucru va poate aduce prejudicii, in ceea ce priveste starea voastra de bine. Va fi o luna cu suisuri si coborasuri, desi v-ati fi dorit o evolutie ceva mai uniforma; faptul ca nu reusiti sa vizualizati continuarea lucrurilor poate sa va dea o stare de frustrare; de obicei, sunteti capabili sa faceti proiectii pe viitor, insa luna aceasta se pare ca aceasta abilitate a voastra va fi usor alterata. Trecutul s-ar putea sa va ajunga din urma, mai ales in ceea ce priveste desfasurarile din plan personal; trebuie sa fiti constienti ca acele timpuri nu se mai pot intoarce si, daca mai preluati cate ceva de atunci, trebuie sa fiti siguri ca se potriveste cu ceea ce traiti in prezent. Transpunerea nerealista poate sa va aduca grave prejudicii.
          Viata personala trebuie analizata prin prisma prezentului si a viitorului, nu prin cea a trecutului; cum, in aceasta perioada, vor exista unele probleme legate de modul in care puteti sa va raportati la viitor, s-ar putea sa preferati sa va indreptati spre trecut; atat timp cat va puteti comporta realist cu privire la aceasta perioada a vietii voastre, lucrurile pot sa evolueze foarte frumos. Familia va va spriini in eforturile voastre, daca veti sti s-o pretuiti asa cum trebuie; nimeni, nici macar apropiatii nu va vor sta alaturi, daca atitudinea voastra fata de ei va lasa de dorit. Viata profesionala va poate aduce unele nemultumiri, avand in vedere ca pot exista momente in care sa nu reusiti sa va armonizati cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea. Este o perioada pe care o puteti folosi pentru a va perfectiona, pentru a va upgrada din punct de vedere profesional. Poate niste cursuri de specializare sau vreo noua specializare, intr-un alt domeniu de activitate, daca timpul si resursele va permit sa faceti acest lucru. Starea voastra fizica s-ar putea sa lase de dorit, mai ales la inceputul perioadei; daca reusiti sa treceti peste inconveniente, sfarsitul unii va poate gasi intr-o stare de spirit mult mai buna.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...