Horoscopul lunar tigru

Zodiacul lunar tigru

  • Horoscop lunar Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

    Tigru

          Sa nu fiti surprinsi daca unele dintre planurile voastre, mai ales cele care privesc relatiile personale intime, se vor schimba destul de mult, in aceasta perioada. Asa cum voi insiva evoluati, si cei din jurul vostru trec prin anumite schimbari, care duc la modificarea interrelationarii cu aceste persoane. Descoperirea acestor transformari s-ar putea sa va surprinda si sa va dezorienteze, in egala masura. Poate ar fi momentul sa va opriti putin din cea ce faceti, sa priviti mai atent in jurul vostru si sa vedeti ce anume ati pierdut din vedere, in ultima vreme. Relatiile intime trebuie lasate sa evolueze lent, etapizat; este bine sa se treaca, de la prietenie, pe care sa se contruiasca o baza solida, catre o relatie intima. In plan profesional, daca va faceti planuri mari, ar trebui sa fiti siguri ca veti beneficia si de suportul personal si logistic necesar; nu veti reusi sa faceti asta de unii singuri.
          Nu vor lipsi intalnirile amoroase, in aceasta perioada, insa multe dintre ele vor fi flirturi, carora nu le veti da prea mare importanta; aveti grija sa nu va amagiti interlocutorii sa creada ca poate fi ceva mai mult intre voi, daca nu aveti astfel de intentii. Este foarte posibil ca o prietenie mai veche sa evolueze in ceva mai mult, in aceasta perioada; ar fi cazul cel mai fericit pentru voi. Sex-apeal-ul care nu va lipseste va avea impact puternic asupra partenerilor si in cazul cuplurilor casatorite; bucurati-va, din plin, de pasiuni intense si clipe intime deosebite. In viata profesionala, in aceasta perioada, veti evolua foarte mult la extreme; fie lucurile vor merge exceptional de bine, fie veti avea probleme cu adaptarea si elabrarea strategiilor, asa incat evolutiile sa nu va fie foarte favorabile. Contextul astral sustine colaborarile cu persoane avizate din domeniul vostru de activitate, persoane care va pot ajuta sa evoluati destul de frumos. Va fi nevoie sa munciti din greu, ca sa va atingeti obiectivele fixate. In cazul in care nu va veti implica suficient, munca voastra va fi contestata, iar voi nu veti avea argumente suficient de convingatoare, pentru a face fata. Realizarile perioadei nu vor fi deloc pe masura asteptarilor voastre, la fel si castigurile financiare; va trebui sa fiti ceva mai chibzuiti, sa nu faceti excese. Starea voastrade sanatate va suferi unele fluctuatii, asa ca s-ar putea sa nu fiti mereu in forma; ar trebui sa analizati putin sa vedeti cam ce faceti voi gresit, in aceasta privinta si sa corectati.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...