Horoscopul lunar tigru

Zodiacul lunar tigru

  • Horoscop lunar Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

    Tigru

          Este important ca, luna aceasta, sa incercati sa tineti cont si de limitele propriei voastre fiinte; de multe ori, aveti tendinta de a trece peste acestea, de a munci pana la epuizare sau de a va implica in cine stie ce proiecte fara a mai tine seama ca aveti nevoie si de odihna si de mancare sanatoasa. Contextul astral din perioada acestei luni va recomanda sa nu mai faceti astfel de greseli. Si viata sociala va fi destul de intensa, acum, cu mai multe obligatii decat de obicei; nu va deranjeaza sa intalniti oameni noi, pentru ca aveti abilitati de socializare care va pot fi de mare folos. Si-apoi, si noile cunostinte pot fi la fel de folositoare, pe viitor. Pentru voi, nativii acestei zodii, devine esential, in aceasta perioada, sa va planificati, cu grija, activitatile, sa prioritizati lucrurile, astfel incat sa nu va incurcati in detalii care sa va manance, inutil, din timp si energii vitale.
          Viata personala s-ar putea sa va puna la incercare, in aceasta perioada; persoana iubita s-ar putea sa fie departe de voi, iar acest lucru nu va fi usor de suportat. Poate fi vorba de o plecare a acesteia in alt oras sau in strainatate, pentru o anumita perioada. Este posibil sa observati o serie de intrigi in anturajul in care va desfasurati, intrigi care v-ar putea cauza mari frustrari; va fi o lectie dura, insa veti avea multe de invatat din ea. De asemenea, va veti schimba modul in care veti relationa cu cei din jur, modul in care le veti acorda increderea voastra persoanelor despre care considerati ca merita. In plan profesional, anumite situatii va vor pune la incercare calitatile de lider; trebuie sa incercati sa faceti fata situatiei, in asa fel incat sa nu dezamagiti pe cei din jur, sa va mentineti la inaltimea reputatiei pe care o aveti. O activitate profesionala sustinuta ar putea, de asemenea, sa va oboseasca foarte mult, dar si sa va tina departe de cei dragi. Va fi greu sa refuzati sa faceti anumite lucruri, insa trebuie sa vedeti ce este mai important pentru voi, munca sau familia? Crampele musculare ar putea semanala existenta unei lipse de vitamine sau, poate, o alta problema de sanatate care trebuie investigata; nu lasati lucrurile sa se agraveze.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...