Horoscopul lunar berbec

Zodiacul lunar berbec

 • Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

  Berbec

        In ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, se poate spune ca evolutiile de luna aceasta va vor acorda mai multa versatilitate; veti fi foarte concentrati pe obtinerea succeselor scontate, pe atingerea obiectivelor vizate si, in aceste conditii, este foarte probabil ca nu va fi foarte dificil sa reusiti destul de bine. Vor exista, din pacate, si momente mai incomode, in care impulsivitatea s-ar putea sa va puna in situatii delicate; este posibil sa alterati unele evolutii, precum si anumite relatii, mai ales daca nu tineti cont de importanta contextelor respective. In plan profesional, lucrurile ar putea evolua ceva mai dificil, in cazul in care nu veti reusi sa prioritizati, corect; veti munci mult, insa, la final, conteaza eficienta, rezultatele. Faceti-va un plan de evolutie in cariera, daca aveti planuri de a avansa; la fel, si in ceea ce priveste cheltuielile, trebuie sa va ganditi bine in ce puteti investi si ce mai poate fi amanat. Este bine sa nu va avantati la prea multe lucruri deodata; pe langa faptul ca nu va puteti gandit asa cum trebuie la fiecare in parte, atat eforturl fizic, cat sic el financiar, ar putea fi mult prea mult pentru voi.

  DRAGOSTE SI FAMILIE
        Unele chestiuni, din plan sentimental, s-ar putea dovedi ceva mai dificil de gestionat, in conditiile in care nu veti fi foarte siguri de ceea ce va doriti in viitor; este bine ca, in acest sens, sa fiti onesti cu cei care va sunt alaturi, cu partenerii vostri, sa nu incercati sa amagiti pe nimeni. Voi, celibatarii, trebuie sa va analizati cu foarte mare atentie sentimentele si, in functie de acestea, precum si de ceea ce va doriti de la viata in perioada urmatoare, sa treceti la actiune. In familie, eforturile ar trebui indreptate spre mentinerea unei stari de normalitate sau, daca se poate, chiar si mai mult de atat; gesturile pline de senzualitate pot trezi pasiunea si pot anima interactiunile dintre voi si parteneri.

  BANI SI CARIERA
        Din nefericire pentru voi, incasarile financiare nu se vor ridica la inaltimea asteptarilor voastre; disponibilitatea de a munci foarte mult nu va asigura ca veti si castiga la fel de mult. De asemenea, trebuie sa incercati sa fiti mult mai eficienti, poate ca aici este si problema principala. In aceeasi masura, este bine sa va stabiliti obiective realiste, usor de atins, care sa nu va consume prea multe resurse, mai ales daca nu stiti sigur ca va veti recupera investitiile. In orice intreprindere exista un grad mai mare sau mai mic de risc, insa aceste trebuie gestionat asa cum trebuie.

  SANATATE
       Uneori aveti tendinta de a intra in panica, atunci cand lucrurile nu ies asa cum le-ati preconizat. Asta nu este bine nici in plna fizic, nici pentru sufletul vostru. Stresul va poate afecta destul de mult starea de bine.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...