Horoscopul lunar berbec

Zodiacul lunar berbec

 • Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

  Berbec

       Comunicarea devine foarte importanta, in contextul de evolutie al aceste luni. Printr-o comunicare active, chiar daca nu este centrata pe obiective clare, puteti, totusi, afla anumite informatii ce s-ar putea dovedi extrem de folositoare. Este important sa va adaptati colaboratorilor, insa asta nu inseamna ca trebuie sa acceptati orice si pe oricine. Va fi important pentru voi ca munca pe care o desfasurati sa fie cat mai atractiva pentru voi, altfel, tot ceea ce veti face luan aceasta va fi fortat si fara succese notabile. Propriile obiective pot fi ale voastre, insa mereu intra in interdependenta cu ale celor din jur, in diversele contexte de evolutie. Daca obtineti sprijin in actiunile pe care le desfasurati, nu-l ignorati; aveti sansa sa va conservati propriile energii si sa va atingeti, mult mai usor, obiectivele propuse. Viata profesionala va evolua ceva mai greu, luna aceasta; din fericire, evolutiile de la finalul lunii vor sprijini redresarea in acest domeniu al vietii voastre.

  DRAGOSTE SI FAMILIE
        Viata sentimentala se desfasoara intr-o atmosfera de bun augur. Va veti putea bucura, din plin, de atentie din partea partenerilor de relatie; va trebui sa va aduceti, si voi, contributia in acest sens, sa va aratati, intr-un fel sau altul, recunoastinta pentru gesturile facute de acestia. In cupl, nu vor exista probleme deosebite; pot sa apara unele divergente legate de activitatea juniorilor, insa, cu putina rabdare, acestea se pot rezolva foarte usor. Voi, celibatarii, va trebui sa depuneti ceva eforturi, daca doriti sa incepeti o relatie sentimentala; este bine sa stiti ce vreti, ce cautati, inainte de a face pasi decisivi.

  BANI SI CARIERA
        Este important sa va impuneti, in aceasta perioada, la locul de munca, sa aratati de ce sunteti in stare; depinde de voi sa intuiti momentul potrivit pentru a va pune, mai mult, in valoare, insa trebuie sa tienti cont de faptul ca, intr-un fel sau altul, este bine sa faceti asta intr-un mod cat mai constant. Este importanta interrelationarea de la locul de munca; discutiile cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea pto sa va ofere indicii importante in legatura cu anumite linii de actiune. Ca urmare, este indicat sa fiti cat mai cordiali si sa dezvoltati bune relatii cu colegii de munca, cu partenerii de afaceri. Nu exagerati cu chetluielile, luna aceasta; puteti sa va satisfaceti chiar unele capricii, insa nu dintre cele extravagante.

  SANATATE
       Este important sa intelegeti ceea ce se intampla in jurul vostru si sa evitati, pe cat posibil, evenimentele neplacute. Cantonati-va alaturi de persoane pozitive, care sa va mentina intr-o stare de spirit potrivita; daca simtiti nevoia, ajutati pe cei care au nevoie de ajutor si pastrati-va, in general, in armonie cu mediul si cu cei din jurol vostru.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...