Horoscopul lunar taur

Zodiacul lunar taur

 • Horoscop lunar Taur (21 aprilie - 21 mai)

  Taur

       Sunteti destul de perseverenti pentru a va forma un stil propriu de actiune si destul de tenace pentru a-l pastra, atunci cand veti decide trecerea la actiune. Este important sa va trasati planuri de actiune, sa aveti o linie clara de desfasurare in fata voastra; asa puteti evita haosul si conserva din timp si energii. Concentrati-va asupra lucrurilor importante din viata voastra si lasati nimicurile deoparte. Este adevarat ca unele detalii pot face diferenta; invatati sa gasiti acele detalii si axati-va doar pe ele. Prietenii va vor fi aproape, asa ca este important sa va mentineti relatiile cu acestia in bune conditii. Si familia si cariera sunt chestiuni importante pentru voi; va trebui, insa, sa gasiti modalitati de a impaca cele doua planuri ale vietii voastre, pentru ca vor exista perioade de mai mare solicitare in viata personala, dupa cum vor exista si perioade cu mai multe chestiuni de rezolvat in viata profesionala. Provocarea, pentru voi, in perioada acestei luni, va fi gasirea echilibrului necesar.

  DRAGOSTE SI FAMILIE
        Nu va trebui sa cautati prea departe pentru a gasi implinirea sentimentala; invatati sa valorizati ceea ce aveti langa voi. Eset drept ca, mereu, suntem tentati sa tot cautam ceva mai bun, insa nu intotdeauna gasim asta; ba chiar ne putem alege cu si mai rau. Ca urmare, daca gasim acea persoana care ne face sa ne simtim impliniti, este bine sa o pastram alaturi; asta este si ceea ce trebuie sa faceti voi, luna aceasta. Incercati sa aplanatic eventuale conflicte cu persoanele mai invarsta din viata voastra; nu are nici un rost sa incercati sa schimbati un mod de gandire deja format. Voi, celibatarii, va trebui sa va autoevaluati inainte de a face pasi in inchegarea unei relatii de cuplu; daca veti fi cinstiti cu voi insiva, veti putea fi cinstiti si cu partenrii.

  BANI SI CARIERA
        Luna aceasta exista perspective indubitabile de crestere profesionala; veti beneficia de sustinere din mai multe parti, insa, cel mai important, din partea unor persoane cu alura de mentori, in viata voastra. Problemele profesionale nu vor mai parea atat de greu de rezolvat; daca activati in afaceri, este bine sa stiti ca puteti sa va ganditi la noi investitii, la noi parteneriate. Consultati-va cu persoanele care au mai multa expertiza si ascultati sfaturile acestora, adaptandu-le la propria voastra situatie. Este posibil sa apara unele oportunitati de a investi in afacerile altora, insa trebuie sa luati astfel de hotarari cu foarte multa luciditate. Nu va asumati riscuri inutile si, daca nu sunteti siguri, mai bine renuntati decat sa va para rau mai tarziu.

  SANATATE
       Incercati sa evitati excesele, luna aceasta; sunteti mai predispusi la diverse tipuri de afectiuni, daca nu veti intelege sa respectati limitele propriului vostru organism. Actionati intelept si fiti chibzuiti, mai ales atnci cand vine vorba de a avea grija de voi insiva.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...