Horoscop fecioara marti, 23 iulie 2024

Semnul zodiacal al Fecioarei este al saselea semn zodiacal al horoscopului; simbolul zodiacal pentru Fecioara este litera "m", cu inca o bucla asezata la final.

Semnul este asemanator cu al Scorpionului si exista neclaritati cu privire la semnificatia sa; bucla de la final este interpretata ca simbol al castitatii, pentru ca seamana cu picioarele incrucisate ale unei femei sau cu o bucla inchisa in care nu pot ajunge nici un fel de impuritati.

Unele opinii considera ca semnul Fecioarei poate fi interpretat ca trei obstacole similare care trebuie depasite, al treilea completand cercul si ducand persoana catre origini, catre inceputuri.

Mitul Fecioarei s-ar putea exemplifica simplu prin proverbul "ce oferi aia primesti" sau, cum spun englezii "what goes around comes around".

Zodia fecioara azi, 23 iulie 2024 (23 august - 21 septembrie)

  • Zodiacul pentru fecioara astazi 23 iulie 2024

    Fecioara      Este foarte posibil ca astazi sa intrati intr-un conflict deschis cu cineva, ceea ce va displace totalmente, chiar daca nu este ceva surprinzator; conflictul plutea in aer de mai multe zile. Doar ca sperati ca spiritele sa se mai calmeze, de la sine, intre timp. Din pacate, se pare ca nu a fost posibil. Totusi, incercati, in continuare, sa adoptati o atitudine diplomata si calma, pentru ca urmarile sa nu fie dezastruoase. De asemenea, aveti nevoie de sustinere, fiindca nu prea sunteti atat de puternici incat sa faceti fata cu brio, mai ales din punct de vedere sentimental. Apelati din plin la farmecul si dragalasenia de care sunteti capabili, pentru a intra in gratiile partenerului. Exista o serie de probleme nerezolvate intre voi, care, in timp, ar putea sa-si arate efectele negative. Astazi este tocmai ziua potrivita pentru a le rezolva sau poate macar puteti pregati terenul in acest sens.

Citeste si click aici -> Horoscop maine fecioara. Data: 24-07-2024

Citeste si aici -> Horoscop zilnic fecioara poimaine. Data: 25-07-2024

Horoscopul pentru fecioara – istorie si mitologie

Patronul astronomic al zodiei Fecioara este planeta Mercur, numita dupa zeul roman al elocintei, al calatorilor si granitelor, dar si al scamatoriilor si hotilor (Hermes, in varianta din mitologia greaca), ghid al sufletelor in lumea subpamanteana.

Semnul Fecioarei este situat, in zodiac, intre Leu si Balanta, ocupand a sasea portiune de 30 de grade din cercul zodiacal.

Semnul zodiacal a Fecioarei este separat de constelatia Fecioarei; multe dintre stelele acestei constelatii se gasesc in constelatia Balantei. Semnul zodiacal al Fecioarei este un semn mutabil care anunta anotimpul de toamna, ce sta sa vina; este un semn care sugereaza depresie, in natura sa mutabila, pentru ca reprezinta schimbarea de la vara insorita la toamna mohorata, cu vreme capricioasa si rece.

Mai mult decat atat, Fecioara precede Balanta, semnul sub care apune Soarele.

Constelatia Fecioarei apare mentionata in Mesopotamia, in vechiul Babilon; astronomii babilonieni o mentioneaza in jur de 1000 -700 i.Hr.

In Babylon era considerata reprezentarea urechii zeitei Shala, zeita a agricultorilor, a granelor. Legatura este evidenta, avand in vedere ca Fecioara este adeseori reprezentata ca o femeie ce tine in mana spice de cereale.

Horoscop maine fecioara -> Citeste mai departe...

Horoscopul pentru fecioara de azi maine poimaine pentru dvs.

Citeste pe site-ul nostru cel mai realist horoscop pentru fecioara, vino acum si convinge-te.

Horoscop fecioara lunar

Nu va bazati pe noroc, desi se poate spune ca va fi o perioada destul de favorabila pentru unele demersuri; va trebui insa sa fiti constienti ca trebuie sa munciti foarte mult pentru a obtine lucrurile importante. Este foarte posibil sa apara recunoastere pe plan profesional pentru eforturile depuse; de asemenea, s-ar putea spune ca si castigurile financiare vor fi multumitoare, insa asta depinde si de pretentiile si proiectiile pe care vi le-ati facut voi insiva, in legatura cu acest aspect

Horoscop fecioara anual

Cel putin in prima parte a anului, stresul si tensiunea vor fi destul de mari, datorita sporirii responsabilitatilor si a muncii complexe desfasurate. Aveti nevoie de multa energie ca sa faceti fata tuturor cerintelor, ceea ce va va secatui de rezerve destul de repede