Horoscop pesti

Semnul zodiacal al Pestilor este al doisprezecelea semn zodiacal al horoscopului; simbolul zodiei Pestilor este reprezentat de doi pesti, legati unul de celalalt, care inoata in directii diferite. Acest simbol este expresia dualitatii nativilor Pesti. Acestia sunt considerati un fel de mediatori intre doua puncte de vedere, doua moduri de a vizualiza realitatea, constituindu-se ca o punte de legatura intre cele doua. Simbolul poate fi interpretant ca doua luni in crestere, iar linia care le conecteaza reprezinta doua stari ale mintii si legatura dintre ele; aceasta interpretare face legatura si cu ciclurile lunare, deci este un semn care simbolizeaza, in general, ciclicitate.

Zodia pesti azi 20 septembrie 2021 (19 februarie - 20 martie)

  • Zodiacul pentru pesti astazi 20 septembrie 2021

    Pesti       Este posibil sa simtiti nevoia unei calatorii in afara orasului pentru a petrece putin timp departe de animozitatile din familie si de stresul de la locul de munca; daca aveti timpul necesar, ar fi bine sa faceti asta. S-ar putea ca un prieten artist sa apeleze la ajutorul vostru datorita laturii voastre sensibile; acest proiect ar putea sa va imbunatateasca starea emotionala. Incercati sa nu va puneti sperantele intr-o promovare; chiar daca acest lucru este posibil, situatia voastra financiara va avea de suferit daca faceti cheltuieli si investitii cu noul buget in minte. Evitati sa purtati incaltaminte incomoda, deoarece s-ar putea sa va confruntati cu dureri de picioare.

Citeste si click aici -> Horoscop maine pesti. Data: 21-09-2021

Citeste si aici -> Horoscop zilnic pesti poimaine. Data: 22-09-2021

Horoscop pesti azi – istorie si mitologie

Semnul Pestilor este, in mod traditional, patronat de Jupiter; in astrologia moderna, patronul zodiei este considerata planeta Neptun. In mitologia romana, Neptun era zeul marii, omologul lui Poseidon, din mitologia greaca. Neptun era frate cu Jupiter si Pluto, fiecare dintre ei stapanind o anumita parte din lume: Jupiter, intreg Pamantul, Pluto, lumea subpamanteana, iar Neptun, lumea apelor.

La fel ca si in cazul celorlalte semne zodiacale, semnul zodiacal al Pestilor nu corespunde cu constelatia cu acelasi nume. Semnul zodiacal al Pestilor ocupa cea de-a doisprezecea si ultima sectiune de 30 de grade din cercul zodiacal, dupa care ciclul se repeta, revenind la zodia Berbecului. Semnul zodiacal al Pestilor este un semn mutabil, in care Soarele se pregateste sa tranziteze perioada finala a iernii, perioada in care apar, timid, semnele primaverii; este un semn care ilustreaza intrepatrunderea anotimpurilor, a finalului si noilor inceputuri; pentru ca, de fapt, este vorba de finalul unui anumit ciclu si inceputul a ceva nou. Se stie ca este o perioada in care pot fi asteptate, in egala masura, atat zile friguroase, cu zapezi si temperaturi foarte scazute, dar si zile aproape primavaratice, cu Soare pe cer si temperaturi blande. Privind din aceasta perspectiva, se poate spune, fara a gresi, ca semnul zodiacal al Pestilor este semnul cu cele mai semnificative schimbari dintre toate semnele zodiacale mutabile.

Denumirea "Pisces" vine din latina si reprezinta pluralul de la peste. La vechii babilonieni, constelatia se numea Sinunutu ("Marea inghititura") sau Anunitum("Doamna cerurilor"), acolo unde este pestele cel mai nordic. Babilonienii mai numeau constelatia si "Cozile", reprezentandu-o sub forma a doi pesti care inoata in directii diferite. Este si o reprezentare a celor doua fluvii care dau viata regiunii, Tigrul si Eufratul. Este o constelatie foarte mare, a 14-a ca dimensiune si, nu de putine ori, s-a propus scindarea ei in parti mai mici; asa, de exemplu, in sec. XVII d.Hr, s-a sugerat a fi impartita in patru subdiviziuni – pestele de nord si cel de sud, cordonul de nord si cel de sud. In sec. XVIII, s-a propus ca o parte din constelatia Pestilor sa fie separata, apaqrand o noua constelatie ce urma sa se numeasca "Testoasa". Stelele din constelatia Pisces sunt destul de palide; este o constelatie destul de greu de observat cu ochiul liber.

Horoscop maine pesti -> Citeste mai departe...

Horoscopul pentru pesti de azi maine poimaine pentru dvs.

Citeste pe site-ul nostru cel mai realist horoscop pentru pesti, vino acum si convinge-te.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...