Horoscop rac duminica, 25 februarie 2024

Semnul zodiacal al Racului este al patrulea semn zodiacal al horoscopului; reprezentarea simbolica pentru zodiac Racului sunt clestii crabului, acei clesti cu care, daca prinde ceva, nu mai da drumul. Aceasta este o prima interpretare.

O alta, spune ca cele doua cercuri din simbol reprezinta Soarele si Pamantul, conectate prin doua arcuri ale lunii in crestere, de fapt o ilustrare a echilibrului natural al Universului.

Zodia rac azi, 25 februarie 2024 (22 iunie - 22 iulie)

  • Zodiacul pentru rac astazi 25 februarie 2024

    Rac       In viata personala vor aparea o serie de necunoascute, fie in legatura cu unele actiuni, fie in legatura cu unele persoane, care va vor crea o stare de disconfort si nesiguranta. Incercati sa contracarati aceste sentimente printr-o comunicare deschisa, mai ales daca este vorba despre persoane apropiate voua. In plan profesional, este posibil ca lucrurile sa se complice in cea de-a doua parte a zilei; puteti accepta asistenta din partea persoanelor in care aveti incredere. Aveti grija caci exista, in preajma voastra, si persoane mai putin bine intentionate. S-ar putea ca pe parcursul acestei zile sa aveti parte de cel putin o situatie extraordinara, insa aveti grija cum tratati astfel de chestiuni. Nu va lasati influentati de iluzii desarte si ego.

Citeste si click aici -> Horoscop maine rac. Data: 26-02-2024

Citeste si aici -> Horoscop zilnic rac poimaine. Data: 27-02-2024

Horoscopul pentru rac – istorie si mitologie

Semnul zodiacal al Racului este patronat de Luna, corpul ceresc atat de important pentru asigurarea echilibrului palnetei noastre; ca urmare, semnul zodiacal al Racului capata o importanta deosebita in cadrul horoscopului.

In legatura cu astrul noptii, cu Luna, exista mii si mii de legende, care mai de care mai fantastice, la toate popoarele lumii, pe toate continentele.

Stiinta ne certifica faptul ca prezenta Lunii in apropierea Pamantului face posibila, practic, viata pe aceasta planeta; daca ar fi sa ne referim doar la faptul ca Luna controleaza miscarea apelor de pe Pamant, apa esentiala pentru supravietuirea tuturor fiintelor care populeaza planeta.

Pentru ca pe Luna nu exista atmosfera, ea este sensibila la orice fel de corpuri ceresti care ar putea sa-i afecteze suprafata; tot datorita lipsei atmosferei, ce ajunge pe Luna ramane acolo foarte multa vreme.

De exemplu, urma lasata in 1969 de astronautul american al misiunii Apollo 11, Edwin Aldrin, va ramane nealterata de vant, ploi sau alte conditii de mediu inconjurator (urma este parte a unui experiment care studiaza natura prafului lunar si efectele presiunii asupra suprafetei lunare in timpul aterizarii pe luna din iulie 1969).

Ceea ce ar putea-o afecta ar fi tot un corp ceresc venit din spatiu, care sa cada pe suprafata Lunii, in zona respectiva. Luna a devenit cu atat mai importanta pentru omenire, avand in vedere ca, asa neprotejata si sensibila la imtemperiile cosmosului, pastreaza, pentru secole de-acum inainte, informatii despre noi, despre genetica noastra, despre evolutia speciei umane si chiar despre sufletul nostru.

Semnul zodiacal al Racului nu coincide, la fel ca si celelalte semne zodiacale, cu constelatia omonima. In zodiac, semnul zodiacal al Racului cuprinde cele 30 de grade ale cercului zodiacal care marcheaza inceputul anotimpului de vara.

Racul este un semn cardinal, termen ce desemneaza un semn zodiacal care marcheaza inceputul unui sezon; semnul Racului marcheaza inceputul verii, la fel cum semnul Berbecului marcheaza inceputul primaverii. In vremurile de demult, constelatia Racului era pozitionata in asa fel incat reprezenta solstitiul de vara.

Constelatia Racului nu este vizibila cu ochiul liber; in orice caz, un neinitiat nu are cum sa o repereze. Constelatia arata ca litera "Y" rasturnata. Este cea mai estomata dintre toate constelatiile zodiacale, cea mai greu de vizualizat; este localizata intre Gemeni si Leu.

Constelatia era denumita si "Semnul Intunecat", din cauza ca se prezinta atat de estompata. Se spune ca Racul era locul pentru Soarele Sudului, in mitologia mesopotamiana, mai apoi fiind asociat cu a patra luna Duzu, lunile iunie-iulie, conform calendarului occidental. Racul era cunoscut ca si Poarta Nordica a Soarelui.

Horoscop maine rac -> Citeste mai departe...

Horoscopul pentru rac de azi maine poimaine pentru dvs.

Citeste pe site-ul nostru cel mai realist horoscop pentru rac, vino acum si convinge-te.

Horoscop rac lunar

Veti fi mereu manati de dorinta de a cunoaste cat mai mult, de a va informa, asa ca ati fi in stare sa apelati chiar si la metode mai putin ortodoxe, pentru a afla ceea ce va intereseaza. Uneori, asumarea de riscuri s-ar putea sa merite

Horoscop rac anual

Sunt lucruri care trebuiesc facute, iar voi sunteti genul de persoane foarte responsabile. Este bine sa va acordati ceva timp pentru a analiza si perfectiona planurile de viitor