Horoscop rac maine

Zodia rac maine 29 iulie 2021 (22 iunie - 22 iulie)

  • Horoscop rac maine 29 iulie 2021

    Rac      Astazi ar fi bine sa umblati la sursele de intelepciune pe care le aveti disponibile, pentru ca aveti nevoie de o portie destul de consistenta. Sunteti sub patronajul impulsivitatii, va incerca o energie nu tocmai constructiva si ar fi extrem de bine daca ati asculta putin de vocea ratiunii inainte de a va aventura in cine stie ce intreprinderi. Nu curajul si entuziasmul sunt problemele principale, ci actiunile negandite, sub impulsul momentului, care pot strica tot ceea ce ati realizat cu-atata truda pana acum. Ba, mai mult de atat, pot cauza pagube serioase si pe viitor. Este o zi a muncii in echipa, dar si o zi de bilant si reevaluare a colaborarilor. De mai multa vreme va doriti sa refaceti echipa cu care lucrati, sa refaceti coeziunea cu care ati fost obisnuiti; aveti grija sa stati de vorba cu fiecare dintre membrii echipei, sa le ascultati parerile. Realmente nu este recomandabil sa lasati chestiuni nerezolvate!

Citeste si click aici -> Horoscop rac azi. Data: 28-07-2021

Citeste si aici -> Horoscop zilnic rac poimaine. Data: 30-07-2021

Mitul Racului

Mitul Racului este legat tot de una dintre infidelitatile lui Zeus, care cauzeaza o mare tulburare, implicand nasterea lui Hercule – Heracles, unul dintre cei mai cunoscuti eroi greci. Hera, sotia luiZeus, il ura de moarte pe Hercule si voia sa-l faca sa dispara. Racul este asociat cu crabul din povestea celor 12 munci ale lui Hercule; Hera a trimis crabul sa-l distraga pe Hercule pe cand lupta cu hidra, bestia cu trup de sarpe, respiratie otravita si numeroase capete (exista constelatia hidrei). Se spune ca atunci cand crabul a incercat sa-l omoare pe Hercule, acesta i-a dat un sut care l-a aruncat pana la stele, unde a ramas sub forma de constelatie. O alta varianta a legendei spune ca Hercule a calcat crabul trimis de Hera si l-a sfarmat, iar Hera l-a plasat pe acesta in ceruri, drept recompense pentru efortul sau; totusi, nu i-a harazit un loc foarte vizibil, avand in vedere ca in zona respective de cer nu exista stele foarte luminoase, pentru ca nu a reusit in sarcina pe care ea i-a incredintat-o.

Mai exista un mit legat de semnul zodiacal al Racului, care il implica pe Poseidon, zeul marii. Se spune ca acesta a pus un crab gigant sa ii pazeasca nimfele, pentru a le sti in siguranta. A fost o decizie care a pastrat lucrurile asa cum si le-a dorit, pentru o perioada; o caracatita trimisa pentru a salva niste nimfe care scapasera l-a pacalit, insa. In lupta cu aceasta caracatita, Poseidon a ramas infirm si, din cauza ca era nemuritor, a ramas cu acea durere pentru vesnicie.

Mitul Racului ilustreaza o personalitate a cuiva care nu este sigur pe propriile lui forte, o persoana care trebuie sa-si dovedeasca, mai intai siesi, de ce este capabila, pentru ca apoi sa ii convinga pe ceilalti.

Barbatul din zodia pesti

zodia pestiBarbatul Pesti este loial prietenilor si familiei, uneori punand bunastarea acestora inaintea celei proprii. Este un tip cu multa empatie, capabil sa prezinte puncte de vedere pline de simpatie, atunci cand i se cere din partea apropiatilor; uneori, acestia profita foarte mult de firea generoasa a barbatului Pesti, chiar exagerat de mult. Chiar daca nu este genul care sa isi asume rolul de lider, cu de la sine putere, de multe ori, in situatii critice, apropiatii tind sa se indrepte spre el si sa-l solicite sa intervina pentru a-i ajuta sa treaca de ceea ce este mai greu. Este considerat a fi un visator, insa barbatul Pesti se va dovedi, adeseori, exact omul de care este nevoie, in diverse situatii.

RELATII SENTIMENTALE, PRIETENII. Barbatul Pesti, atunci cand este indragostit, se daruieste total partenerei sale; isi doreste sa fie doua suflete unite intr-unul singur. Scopul sau primordial, pentru relatia de cuplu, este sa ajunga la armonie si o unitate in care sa nu se distinga clar unde se termina propria sa identitate si unde incepe cea a partenerei sale. Poate fi destul de toxic pentru un spirit romantic si coplesitor pentru aceia care cauta doar intalniri ocazionale.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia sagetator

zodia sagetatorBarbatul Sagetator este un tip de incredere, extrem de energic si cu foarte multi prieteni; este generos si mereu dispus sa isi ajute prietenii si familia, atunci cand este nevoie. Din pacate, are un caracter destul de instabil, este nesabuit, ceea ce il determina sa isi asume unele angajamente pe care este incapabil sa le indeplineasca. Este genul care da sfaturi, atunci cand i se cer, insa nu este intotdeauna ceea ce inter locutorul vrea sa auda. Nu trebuie intrebat nimic daca cel ce intreaba nu este pregatit pentru raspunsul pe care il va primi de la barbatul Sagetator. Barbatul Sagetator este un spirit independent, impulsiv, care mereu isi doreste cate o noua aventura in viata sa. Ii place sa fie cat mai dezangajat, sa nu aiba prea multe obligatii; chiar si intr-o relatie sentimentala, are tendinta de a-si pastra mare parte din libertatea sa de miscare. Are nevoie de o partenera extrem de intelegatoare, din acest punct de vedere.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia fecioara

zodia fecioaraBarbatul Fecioara nu este genul care sa isi exprime deschis emotiile pe care le incearca; este foarte rezervat si poate fi catalogat ca insensibil, inabordabil, mai ales de persoanele care nu il cunosc foarte bine. I se pare foarte greu sa lase pe cineva sa se apropie de el, din punct de vedere emotional; asa ca, atunci cand acest lucru se intampla, daca lasa pe cineva sa-I intre pe sub piele, inseamna ca tine foarte mult la persoana respectiva. De regula, insa, ii este foarte greu sa stabileasca relatii, sentimentale sau de prietenie, pentru ca are nevoie sa i se dovedeasca ca merita sa acorde increderea sa. Barbatul Fecioara se dovedeste foarte tipicar atunci cand vine momentul sa isi aleaga o partenera; are criteriile sale, pe care aceasta trebuie sa le intruneasca si urmareste sa fie bifate cea mai mare parte dintre ele. Barbatul Fecioara trebuie sa se mai relaxeze si sa inteleaga ca nu toate discutiile trebuie sa fie dominate de fapte, cifre sau indicatii, ca se mai pot insera si alte lucruri in conversatie, pentru a o face mai placuta, chiar si atunci cand este vorba despre o conversatie tehnica. Pentru ca si-i alege cu grija, barbatul Fecioara are prieteni fabulosi, care sunt mereu acolo atunci cand este nevoie de ei.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este un tip dinamic, energic, genul de persoana care nu are stare pana nu face ceea ce si-a propus. Energicul barbat Berbec este mereu gata sa accepte o provocare, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala. Sarcinile noi, situatiile problematice il scot din zona sa de confort si il fac sa reactioneze, aproape instinctiv, entuziasmat de drumul care i se deschide inainte. Rabdarea nu este, in mod cert, o virtute a barbatului Berbec; are nevoie ca lucrurile sa se miste in ritmul sau. Ritmul lent il plictiseste si il face sa isi piarda interesul. Barbatul Berbec este un optimist incurabil; mereu va favoriza un astfel de punct de vedere, in detrimentul realitatii.

Citeste mai departe...