Horoscop sagetator marti, 23 iulie 2024

Semnul zodiacal al Sagetatorului este al noualea semn zodiacal al horoscopului; simbolul zodiei este, evident, o sageata, dar exista numeroase interpretari pe marginea sa.

Pe de o parte este vorba de ceea ce ne conduce pentru a actiona; crucea din artea de jos a semnului, ilustreaza conexiunea cu pamantul, realismul care trebuie sa ne influenteze, in fiecare clipa, in durmul nostru.

Pe de alta parte, se spune ca semnul Sagetatorului ar simboliza, simplificat, arma unui vanator, subliniind latura agresiva a omului, natura sa animala.

Zodia sagetator azi, 23 iulie 2024 (22 noiembrie - 20 decembrie)

  • Zodiacul pentru sagetator astazi 23 iulie 2024

    Sagetator      Sunteti intr-o dispozitie extrem de joviala, foarte optimista, va faceti foarte repede placuti celorlalti, parca toti va fac loc in centrul evenimentelor, in centrul atentiei. Este un moment extrem de propice pentru socializare, pentru a va face noi cunostinte, chiar noi parteneri de afaceri. Aveti grija la tot ceea ce ar trebui sa faceti practic. Nu va aventurati la ceea ce nu stiti cum se face sau la ceva care implica riscuri, pentru ca exista o mare probabilitate de a va rani. Nu are rost sa va simtiti vinovati daca va faceti si voi unele concesii; doar municiti toata ziua si puteti sa va permiteti, din cand in cand, si cate ceva pentru voi insiva.

Citeste si click aici -> Horoscop maine sagetator. Data: 24-07-2024

Citeste si aici -> Horoscop zilnic sagetator poimaine. Data: 25-07-2024

Horoscopul pentru sagetator – istorie si mitologie

Semnul zodiacal al Sagetatorului este patronat de planeta Jupiter; Jupiter era zeul roman al tunetelor si cerului, regele zeilor, atribute preluate de la corespondentul sau din mitologia greaca, Zeus. Jupiter a fost reprezentat tinand in mana un fulger, alaturi de animalul sau sacru, Vuturul (Acvila).

Semnul zodiacal al Sagetatorului nu coincide, din cauza precesiei echinoctiilor, cu constelatia Sagetatorului. In zodiac, Sagetatorul ocupa urmatoarele 30 de grade din cercul zodiacal, dupa Scorpion.

Este un semn mutabil, anuntand schimbarea anotimpurilor, de la toamna la iarna. Este semnul care vine dupa Scorpion, intarind ideea finalitatii de ciclu natural si trecerea catre perioada de hibernare, de asteptare in vederea renasterii.

Constelatia Sagetatorului a fost identificata inca din perioada vechilor babilonieni, foarte pasionati de astronomie si cu numeroase studii, la nivelul vremii respective, asupra boltii ceresti; in vechiul Babilon, constelatia Sagetatorului a fist identificata ca fiind zeul Nergal, o creatura in forma de centaur, care trage o sagetata cu arcul sau.

Este o zeitate care, frecvent, apare reprezentata ca purtand aripi si doua capete, de om si de pantera. Este vorba despre natura duala a Sagetatorului, cea cu caracteristici animale si cea umana; aceasta dualitate a semnului zodiacal, precum si istorioara legata de el, s-au pastrat nealterate foarte mult de-a lungul timpului.

Mai tarziu, semnul zodiacal a fost legat de Chiron si de centauri, creature mitologice reprezentate prin corp de cal si trunchi si cap de om, subliniind, in continuare, conexiunea intre natura animal si natura umana.

Constelatia Sagetatorului este una dintre cele 48 de constelatii listate de Ptolemeu, in al doilea secol d.Hr. Numele constelatiei, Sagittarius, este denumirea latina pentru cuvantul "arcas".

Numele Sumerian era "pabilsag"; "pabil" inseamna "batranul parinte", iar "sag" se traduce prin "sef, capetenie". Cu alte cuvinte, termenul poate fi tradus prin "stramos", reprezentand, in mod symbolic, momentul in care omul a trecut de la stadiul de animal la acela de fiinta constienta.

Constelatia Sagetatorului cuprinde numeroase stele, clustere si nebuloase; centrul galaxiei Calea Lactee se situeaza in cuprinsul sau, la cel de-al 27 grad.

Sageata, forma constelatiei, arata catre Antares, inima constelatiei Scorpionului; inperpretarea spune ca este nevoie de schimbare, ca viata se schimba, inevitabil in moarte.

Horoscop maine sagetator -> Citeste mai departe...

Horoscopul pentru sagetator de azi maine poimaine pentru dvs.

Citeste pe site-ul nostru cel mai realist horoscop pentru sagetator, vino acum si convinge-te.

Horoscop sagetator lunar

Ar putea exista situatii oarecum stresante, dificultati financiare legate de diferite plati pe care trebuie sa le faceti, in anumite momente din luna. Implicarea in diverse proiecte, in diverse activitati, va va aduce castiguri, atat in ceea ce priveste finantele, cat si alte genuri de beneficii, care nu pot fi cuantificate financiar; nu este cazul sa faceti aceste lucruri asteptand gratitudine sau apreciere, ci doar treceti la treaba

Horoscop sagetator anual

Daca aveti putina rabdare, veti descoperi ceea ce inca nu stiti si anume, care este calea pe care trebuie s-o urmati. Nu va lasati cuprinsi de negativism, pentru ca acest fapt va va aduce prejudicii grave