Horoscop scorpion marti, 23 iulie 2024

Semnul zodiacal al Scorpionului este al optulea semn zodiacal al horoscopului; este destul de fificil de explicat simbolul Scorpionului.

Sageata din partea dreapta reprezinta, cu certitudine, ceea ce ne face sa mergem inainte, initiative noastra de a ne misca in aceasta directie.

S-ar putea spune ca simbolul reprezinta suisurile si coborasurile vietii, asa cum este natural sa se intample, iar la final intervine moartea, care este liniara, fara nici un fel de ondulatii. Daca este sa privim simbolul ca litera "M", este destul de dificil de explicat.

Zodia scorpion azi, 23 iulie 2024 (23 octombrie - 21 noiembrie)

  • Zodiacul pentru scorpion astazi 23 iulie 2024

    Scorpion      Faceti eforturi mult prea mari ca sa pastrati aparentele; este adevarat ca acestea sunt importante in unele contexte, dar exista numeroase alte momente in care puteti renunta la intretinerea lor si actiona asa cum sunteti voi in realitate. Analizati obiectiv situatiile in care sunteti implicati si vedeti daca se merita. Poate, daca va ganditi mai bine, veti vedea ca mai profitabil ar fi sa va canalizati energiile in alte directii. S-ar putea sa aveti parte de o intalnire care v-ar putea lasa un gust destul de amar, in a doua parte a zilei. Daca instinctul va indeamna sa evitati, dati-i ascultare si e posibil sa iesiti mult mai castigati.

Citeste si click aici -> Horoscop maine scorpion. Data: 24-07-2024

Citeste si aici -> Horoscop zilnic scorpion poimaine. Data: 25-07-2024

Horoscopul pentru scorpion – istorie si mitologie

Zodia Scorpionului este patronata de Pluto, desi se considera ca patron traditional planeta Marte. Cu ceva timp in urma, Pluto si-a pierdut statute de planeta, chiar daca a fost considerate astfel pe parcursul mai multor ani; a fost declarata "planeta pitica" din cauza dimensiunilor sale.

Simbolurile pentru Scorpion si Pluto se refera la lucruri response, emotii pe care nu vrem sa le recunoastem sau sa le vedem.

Este interesant cum Pluto nu mai este considerate planeta, negandu-se, practice, realitatea, ca si cum asta ar face diferenta pentru planeta in sine sau modul in care ea se misca.

Evident, ca si in cazul celorlalte semne zodiacale, din cauza precesiei echinoctiilor (deplasarea retrograda a punctelor echinoctiale, de-a lungul elipticii; este un efect direct al miscarii de precesie a axei de rotatie a Pamantului fata de stelele fixe), semnul astrologic al Scorpionului nu mai corespunde consetaltiei cu acelasi nume.

In zodiac, semnul este situate intre Balanta si Sagetator, ocupand a opta parte de 30 de grade din cercul zodiacal.

Semnul zodiacal al Scorpionului este un semn fix, care vine dupa semnul cardinal al Balantei, ce marcheaza inceputul anotimpului de toamna. Din momentul in care Soarele incepe sa descreasca, in Balanta, intunericul incepe sa castige teren , iar semnul Scorpionului ilustreaza cel mai clar aceasta schimbare si mersul catre o finalitate, catre moarte.

Scorpionul este opus Taurului, perioada zodiacala in care totul infloreste, in care Soarele isi creste puterea, iar lumea renaste; in perioada astrologica a Scorpionului, totul moare, iar natura isi incheie unul dintre ciclurile sale pentru a se pregati de iarna, care este o perioada de hibernare, de asteptare.

Trebuie mentionat si faptul ca, din punct de vedere astronomic, clestii Scorpionului formeaza, de fapt, constelatia Balantei.

Constelatia care poarta acest nume a fost recunoscuta de babilonienii care studiau cerul cu foarte mare seriozitate si care au descoperit si celelalte constelatii zodiacale.

Numele Scorpius desemneaza un anumit tip de scorpion, ceea ce ne duce cu gandul la o natura mai specifica a acestui semn zodiacal; numele se traduce, literal, ca si "creatura cu o intepatura arzatoare".

Cea mai mare stea din constelatia Scorpionului este Antares, despre care se spune ca este rivala a lui Marte, pentru ca are o culoare rosiatica apropiata de culoarea acestei planete din vecinatatea Pamanului.

Antares reprezinta inima Scorpionului; este una dintre cele patru stele regale, cunoscuta sub denumirea de "Gardianul Vestului", conectandu-se cu toate locatiile din partea de vest a hartii lumii.

Horoscop maine scorpion -> Citeste mai departe...

Horoscopul pentru scorpion de azi maine poimaine pentru dvs.

Citeste pe site-ul nostru cel mai realist horoscop pentru scorpion, vino acum si convinge-te.

Horoscop scorpion lunar

Aveti nevoie, in preajma voastra, de oameni competenti, daca doriti sa reusiti in ceea ce v-ati propus. Este nevoie sa fiti mereu pe faza, pregatiti sa interveniti ori de cate ori se iveste, in fata voastra, o ocazie favorabila care sa va ajute in drumul vostru catre obiectivele stabilite

Horoscop scorpion anual

La finalul anului, veti putea face bilantul unor experiente interesante. Nu grabiti nimic, luati lucrurile pe rand, asa cum survin ele