Horoscop taur poimaine

Zodia taur poimaine 25 iulie 2024 (21 aprilie - 21 mai)

  • Horoscop taur poimaine 25 iulie 2024

    Taur      Munca de astazi va va fi, in mod sigur, rasplatita din plin, chiar daca nu neaparat cu o rasplata de natura financiara. Astrele spun ca multi va vor aprecia eforturile, chiar daca nu vor lipsi nici contestatarii. Insa vocea lor va fi mult mai slaba si mai estompata. Nu intotdeauna castigurile vor fi de natura financiara, dar orice este in plus, este binevenit. Noutatile va atrag atentia astazi, insa trebuie sa calculati cu atentie daca fondurile de care dispuneti sunt suficiente pentru a va permite anumite cheltuieli in plus; incercati sa va gestionati mai bine bugetul, pentru a nu genera, fara sa va dati seama, o perioada de criza ulterior.

Citeste si click aici -> Horoscopul de azi taur. Data: 23-07-2024

Citeste si click aici -> Horoscop maine taur. Data: 24-07-2024

Barbatul din zodia pesti

zodia pestiBarbatul Pesti este loial prietenilor si familiei, uneori punand bunastarea acestora inaintea celei proprii. Este un tip cu multa empatie, capabil sa prezinte puncte de vedere pline de simpatie, atunci cand i se cere din partea apropiatilor; uneori, acestia profita foarte mult de firea generoasa a barbatului Pesti, chiar exagerat de mult. Chiar daca nu este genul care sa isi asume rolul de lider, cu de la sine putere, de multe ori, in situatii critice, apropiatii tind sa se indrepte spre el si sa-l solicite sa intervina pentru a-i ajuta sa treaca de ceea ce este mai greu. Este considerat a fi un visator, insa barbatul Pesti se va dovedi, adeseori, exact omul de care este nevoie, in diverse situatii.

RELATII SENTIMENTALE, PRIETENII. Barbatul Pesti, atunci cand este indragostit, se daruieste total partenerei sale; isi doreste sa fie doua suflete unite intr-unul singur. Scopul sau primordial, pentru relatia de cuplu, este sa ajunga la armonie si o unitate in care sa nu se distinga clar unde se termina propria sa identitate si unde incepe cea a partenerei sale. Poate fi destul de toxic pentru un spirit romantic si coplesitor pentru aceia care cauta doar intalniri ocazionale.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia capricorn

zodia capricornPrietenii si rudele apropiate ar putea intelege aparenta insensibila a barbatului Capricorn, insa aceasta poate sa-l faca sa para distant si greu abordabil pentru alte persoane. Exista opinii care spun despre barbatul Capricorn ca poate fi chiar intimidant, avand efectul de a inhiba unele persoane, ceea ce ii face pe respectivii sa-l evite, cu intentie. Barbatul Capricorn nu isi doreste asta; asa este el si produce astfel de efecte supra celor din jur, chiar fara sa isi dea seama. Poate si de aceea barbatul Capricorn este atras de persoane volubile, deschise, care sa face ele primul pas. Barbatul Capricorn ar putea fi refractar fata de o relatie sentimentala, in prima instanta; stie ca pune mult suflet si ca este o investitie sentimentala foarte importanta pentru el. Ar prefera, de foarte multe ori, sa treaca peste stadiile de inceput ale relatiei, pline de incertitudini si insecuritate, si sa ajunga direct la stadiul de angajament ferm, care lui i se pare confortabil; binenteles, acest lucru nu este posibil, de aceea, barbatul Capricorn, atat de pragmatic din fire, are atatea temeri. Barbatul Capricorn nu este, in nici un caz, genul care se indragosteste la prima vedere; este o persoana care construieste totul pas cu pas, care doreste sa descopere treptat pe cea de langa el, la fel cum si el isi doreste sa fie descoperit treptat. Este constient de minusurile sale si nu isi doreste sa induca in eroare si nici sa dezamageasca o persoana de care ii place, realmente.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta este un foarte bun prieten; este sensibil la nevoile celorlalti, stie cum sa le menajeze sentimentele, nu va sta in calea afirmarii nimanui. Dimpotriva, va deveni un sprinjin de nadejde, cu sfaturi obiective pe care putini sunt capabili sa le dea, dezinteresat. Chiar si cand stie ca are dreptate, barbatul Balanta va face in asa fel incat sa pastreze echilibrul si pacea, fara sa sublinieze pozitia sa in disputa. Este o persoana optimista; incearca sa vada, cat se poate de des, partea plina a paharului. De asemenea, nu judeca omul din prima; incearca sa vada dincolo de defectele fiecaruia, cauta partile bune ale fiecarui individ pe care il intalneste. Devine, in acest fel, foarte popular, foarte bine vazut de toata lumea. Este considerat un foarte bun diplomat, o persoana cu mult sarm, un tip placut care devine repede favorit in mediile in care este prezent.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia taur

zodia taurBarbatul Taur este, de regula, rezervat, retras, in prezenta persoanelor pe care nu le cunoaste foarte bine; nu este neaparat timid, insa conversatia nu prea este punctul sau forte. Binenteles, daca persoana din fata sa ii suscita, in vreun fel, interesul, va gasi o modalitate de a face cunoastinta. Barbatul Taur este foarte angajat, in orice relatia isi asuma; si nu isi ia angajamente cu usurinta. In relatiile sentimentale, cu atat mai mult, este foarte atent cand face pasul decisiv; isi doreste o partenera la fel de implicata in relatie, ca si el. Daca va avea noroc in acest sens, uniunea lor va fi indestructibila.

Citeste mai departe...


Divinatie

     horoscop dragosteTermenul de divinatie este un termen cu inteles mai larg, care cuprinde mai multe activitati care au ca scop cunoasterea viitorului. In intelesul acestui termen se cuprinde: zodiacul, astrologia, numerologia, chiromantia, cartile de tarot, etc. Cunoasterea viitorului i-a interesat, pe oameni, din cele mai vechi timpuri, desi nu au fost multi cei care au reusit, macar in parte, sa-l descifreze putin. Scepticii ar spune ca este vorba de coincidente.
Citeste mai departe...