Horoscop varsator duminica, 25 februarie 2024

Semnul zodiacal al Varsatorului este al unsprezecelea semn zodiacal al horoscopului; o veche glifa ce reprezinta valuri de apa este simbolul zodiei Varsatorului.

Nu e doar un val, ci doua, suprapuse, deci este vorba de ape de suprafata, dar si de cele mai de la adancime, cele ascunse; semnificatia este interpetata ca fiind legata de natura noastra comuna si cea divina, ambele aflate intr-o stransa comunicare intre ele.

Este vorba despre dualismul pasiv si despre comunicarea fiecaruia cu divinitatea.

Zodia varsator azi, 25 februarie 2024 (20 ianuarie - 18 februarie)

  • Zodiacul pentru varsator astazi 25 februarie 2024

    Varsator       Scapati de sentimentalismele care va incearca si judecati putin lucrurile la rece; nu e genul vostru sa fiti astfel si nu va aranjeaza deloc modul acesta de a fi. Sentimentalismele nu merg niciodata bine cu afacerile, dar nici in relatiile interpersonale nu trebuie sa implicati prea mult emotiile in aceasta zi, tocmai din motivele evocate mai sus. Este recomandabil sa va dati silinta sa apreciati fiecare situatie la justa sa valoare, cu obiectivitate, pentru ca deciziile pe care le veti adopta sa fie cele mai potrivite pentru situatia data. Trebuie sa profitati de orice context favorabil, stimulant. Daca nu veti initia actiunile necesare la momentul potrivit, mai tarziu s-ar putea sa nu mai aveti ocazia.

Citeste si click aici -> Horoscop maine varsator. Data: 26-02-2024

Citeste si aici -> Horoscop zilnic varsator poimaine. Data: 27-02-2024

Horoscopul pentru varsator – istorie si mitologie

Semnul zodiacal al Varsatorului este guvernat de Uranus, in interpretarile moderne; in mod traditional, patronul zodiei este Saturn.

Uranus este considerat un zeu primordial, "Tatal cerurilor". El era fiul si sotul Gaei, "Mama Pamant", iar impreuna au fost parintii primei generatii de Titani. Uranus isi ura copiii si a si fost inlaturat de unul dintre fiii sai, Cronos, care l-a castrat si i-a luat locul.

De aceasta istorie este legata povestea Afroditei (Venus, in mitologia romana); se spune ca organele sale genitale au cazut in mare, gratie acestui fapt nascandu-se Afrodita (Venus), din spuma marii.

Semnul Varsatorului este localizat intre Capricorn si Pesti, ocupand a unsprezecea parte de 30 de grade din cercul zodiacal.

Varsatorul (Aquarius) este un semn fix, care vine dupa debutul iernii din Capricorn. Este perioada stabila de iarna, cu zapada, frig si atmosfera in amorteala, in asteptarea primaverii care va veni mai tarziu.

Numele constelatiei vine tot din latina si inseamna "cel care cara apa"; este una dintre cele mai vechi constelatii zodiacale recunoscute.

Binenteles, este mentionata de Ptolemeu, in sec. II i.Hr, alaturi de alte constelatii, insa ea a fost cunoscuta inca de pe vremea vechilor babilonieni, care au numit-o "Cea Mare" si au inclus-o in catalogul stelelor.

Pentru vechii babilonieni il reprezenta chiar pe zeul Ea, stapanul partii sudice din calea Soarelui (perioada de 45 de zile inainte si dupa solstitiul de iarna).

Zeul Ea era reprezentat ca tinand in mana un vas din care se revarsa apa, reprezentarea fiind asociata cu revarsarile catastrofale de ape asupra Pamantului. In Egiptul antic, Varsatorul era asociat cu momentul revarsarii anuale a Nilului; se spunea ca bancurile raului vor fi inundate cand Varsatorul isi va baga vasul in rau, la inceputul primaverii. Grecii se gandeau la constelatie ca la un simplu vas, din care se varsa apa.

Constelatia Varsatorului nu are stele stralucitoare in cadrul sau; se gaseste in zona cerului numita "marea", pentru ca aici se gasesc numeroase constelatii al caror nume este legat de apa: Cetus (Balena), Pisces (Pesti), Eridanus (Raul).

Horoscop maine varsator -> Citeste mai departe...

Horoscopul pentru varsator de azi maine poimaine pentru dvs.

Citeste pe site-ul nostru cel mai realist horoscop pentru varsator, vino acum si convinge-te.

Horoscop varsator lunar

Este o perioada in care vor exista multi factori care va vor indrepta spre astfel de actiuni; ar fi bine, insa, sa va ganditi bine, in ce masura va avantajeaza, la acest moment, o astfel de miscare. Investitiile in tehnica, pentru locul de munca sau casa in care locuiti, ar putea sa va secatuiasca bugetul, daca nu veti fi ceva mai calculati, in aceasta privinta; unele gadget-uri sau electrnice pot, intr-adevar, sa va simplifice foarte mult viata, insa trebuie sa va ganditi cam cat de mult ati folosi aceste tehnologii si daca se merita sa investiti in ele, atat de multi bani, pentru ca nu sun deloc ieftine

Horoscop varsator anual

S-ar putea ca acest lucru sa va ocupe intregul an, insa, la finalul acestuia, veti avea strategie bine pusa la punct si veti fi pregatiti sa duceti totul mai departe pe viitor. Va trebuie doar multa rabdare, perseverenta si determinare