Zodii si zodii

Viziunea fiecarui individ asupra vietii este diferita, fiind influentata atat de constructia si predispozitiile psihice, cat si de experientele de viata prin care trece fiecare. Astfel, unii dintre noi pot fi mai optimisti, persoane dispuse sa vada, mai degraba, partea plina a paharului, altii mai pesimisti, indivizi care mereu pun raul inante. Se spune ca cel ce este negativist, atrage asupra sa lucruri negative, in vreme ce pozitivistii, atrag de partea lor energii pozitive, care ii ajuta sa fie mereu cu zambetul pe buze. Factorul astrologic confera o anumita predispozitie, care mai poate fi atenuata, in timp, prin educatie, prin parcurgerea unor experiente de viata, prin interactiunea cu diverse anturaje, etc.

Citeste mai mult....

Credinta      Este dificil de definit un astfel de concept, atat de larg, atat de nepalpabil, atat de abstract, pentru unii, pana la urma. Si totusi, daca stam bine si ne gandim, toti suntem, intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin credinciosi. Cand vorbim de credinta, de regula, ne gandim la acceptiunea religioasa. Insa conotatia termenului este mult mai larga.

Deci, ce este credinta?

In crestinism, credinta este cel mai important element, baza, fundamentul crestinismului; fara credinta, nimic nu este posibil.

Citeste mai mult....