Compatibilitate horoscop chinezesc

Compatibilitate pentru zodiacul chinezesc

Nu se poate spune ca exista incompatibilitate totala intre doua zodii; se poate vorbi despre un grad de compatibilitate mai mare sau mai mic, insa alaturarea dintre doua persoane nu este imposibila, fie ca este vorba despre o relatie sentimentala sau de o relatie profesionala sau de alta natura. Gradul de compatibilitate este important, atunci cand vorbim de relationarea intre presoane, la orice nivel s-ar produce aceasta. Nu ne referim la contactele de natura diplomatica, ci la acele relatii care implica un fel de convietuire, care solicita implicarea la nivel psihologic, la nivel de sentimente. Gradul de compatibilitate indica daca, intr-o relatie, se pot gasi modalitati mai dificile sau mai facile de convietuire, de raportare la partener.

Daca exista un grad sporit de compatibilitate intre zodii, atunci persoanele apartinand zodiilor respective se vor intelege destul de bine, indiferent de context sau de starea lor fizica si psihica, vor reusi sa gaseasca acele cai de relationare care sa-I ajute sa se armonizeze. Dimpotriva, daca gradul de compatibilizare este slab, atunci persoanele apartinand acelor zodii putin compatibile au sanse sa ajunga la situatii conflictuale chiar si in conditii de normalitate, nemaivorbind de ceea ce se poate intampla in situatii exceptionale, de surescitare fizica sau emotionala. Este nevoie de compromise, inclusive in chestiuni majore, in care este foarte greu de ajuns la un numitor comun. In cazul in care doua persoane au viziuni diferite asupra modului de a fi, de a se comporta, de a-si trai viata, aceste lucruri trebuie sa sufere modificari esentiale, trebuie ca partenerii sa lase mult de la ei.

In zodiacul chinezesc, pare ca se ofera o mai mare acuratete in ceea ce priveste compatibilitatea zodiilor de care apartine fiecare, avand in vedere ca se iau in considerare si luna si anul nasterii. Va invitam sa cititi compatibilitatile zodiacale conform zodiacului chinezesc, pentru a intelege mai bine dinamica relatiilor, din acest punct de vedere.

Barbatul din zodia fecioara

zodia fecioaraBarbatul Fecioara nu este genul care sa isi exprime deschis emotiile pe care le incearca; este foarte rezervat si poate fi catalogat ca insensibil, inabordabil, mai ales de persoanele care nu il cunosc foarte bine. I se pare foarte greu sa lase pe cineva sa se apropie de el, din punct de vedere emotional; asa ca, atunci cand acest lucru se intampla, daca lasa pe cineva sa-I intre pe sub piele, inseamna ca tine foarte mult la persoana respectiva. De regula, insa, ii este foarte greu sa stabileasca relatii, sentimentale sau de prietenie, pentru ca are nevoie sa i se dovedeasca ca merita sa acorde increderea sa. Barbatul Fecioara se dovedeste foarte tipicar atunci cand vine momentul sa isi aleaga o partenera; are criteriile sale, pe care aceasta trebuie sa le intruneasca si urmareste sa fie bifate cea mai mare parte dintre ele. Barbatul Fecioara trebuie sa se mai relaxeze si sa inteleaga ca nu toate discutiile trebuie sa fie dominate de fapte, cifre sau indicatii, ca se mai pot insera si alte lucruri in conversatie, pentru a o face mai placuta, chiar si atunci cand este vorba despre o conversatie tehnica. Pentru ca si-i alege cu grija, barbatul Fecioara are prieteni fabulosi, care sunt mereu acolo atunci cand este nevoie de ei.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...