Compatibilitate Bivol Maimuta

Compatibilitatea intre zodiile Bivol Maimuta

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Bivol - Maimuta acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Bivol - Maimuta

Compatibilitati Bivol - Maimuta Compatibilitati Bivol - Maimuta

     In relatia dintre nativii Bivol si Maimuta, Maimuta este considerate superficiala de catre nativul Bivol, in vreme ce acesta din urma este considerat un tip extrem de tipicar. Totusi, rar vor ajunge la punctul in care sa se desparta. Fiecare dintre cei doi parteneri are nevoie de spatiu pentru a fi el insusi; cu siguranta, vor fi multe momente in care nu vor reusi deloc sa ajunga la un numitor comun. Nativul Bivol traieste dupa anumite standard pe care doreste sa le impuna si celor din jur; s-ar putea sa considere ca Maimuta nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Maimuta isi doreste distractie, insa nativul Bivol nu este genul la care sa prinda asa ceva. Pot sa puna bazele unei relatii sentimentale, doar daca isi tolereaza, reciproc, acele caracterisitici care le displac.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA MAIMUTA

     Atractia dintre barbatul Bivol si femeia Maimuta exista, inca de la prima intalnire; tocmai diferentele dintre ei constituie atractia reciproca. Barbatul Bivol este un tip etic, are formele sale de actiune de la care nu se abate; nu este genul care sa incerce sa isi atinga scopurile oricum. Nu este si cazul femeii Maimuta, care uzeaza de toate mijloacele, chiar si de cele mai putin etice, pentru a-si atinge obiectivele. Are, insa, si ea limitele ei, insa, oricum, barbatul Bivol nu va reusi sa o inteleaga, din acest punct de vedere. Si, probabil, si din altele. Barbatul Bivol este un tip muncitor, care isi asuma deciziile pe care le ia, isi urmeaza, cu perseverenta, profesia pe care si-o alege; femeia Maimuta este genul care, daca gaseste ceva care sa ii placa mai mult, nu va avea nici un fel de remuscare de a-si lasa vechiul loc de munca. Barbatul Bivol este precaut, iubitor de rutina, femeia Maimuta este impulsiva, iubitoare de divertisment. Sunt putine elemente care sa ii uneasca, insa, daca reusesc sa se cunoasca mai bine, ar putea avea o sansa.

FEMEIA BIVOL – BARBATUL MAIMUTA

     Femeia Bivol si barbatul Maimuta par sa aiba caractere mult prea contradictorii pentru ca relatia dintre ei sa mearga bine; pot, insa, foarte bine, sa se complementarizeze reciproc. Amabii iubesc succesul si banii, insa metodele si actiunile prin care le pot obtine sunt vazute diferit, de fiecare dintre ei. Femeia Bivol este atrasa de inteligenta si perspicacitatea barbatului Maimuta, in vreme ce barbatului Maimuta ii place sentimentul de stabilitate pe care i-l ofera femeia Maimuta. Totusi, cei doi sunt, uneori, mult prea aroganti pentru a trai fericiti pana la adanci batraneti. Femeia Bivol este introvertita, retrasa, uneori ursuza, in vreme ce barbatul Maimuta este expansiv, vesel, extrovertit. Femeia Bivol nu are nici o sansa sa egaleze imaginatia bogata a barbatului Maimuta. Desi ambii parteneri au si numeroase caracteristici pozitive, nu prea au sansa sa le etaleze atunci cand sunt impreuna. In ciuda atractiei initiale, s-ar putea ca, la un moment dat, femeia Bivol si barbatul Maimuta sa inteleaga ca le este foarte dificil sa mentina acea scanteie necesara pentru o relatie reusita, odata ce focul pasiunii s-a stins deja. Ar trebui ca ambii sa faca eforturi remarcabile si poate ca le vor face, insa doar daca vor considera ca se merita.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...