Compatibilitate Caine

Compatibilitati caine

     Nativii Caine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042, 2054, 2066, 2078, 2090, 2102

     In zodiacul chinezesc, Cainele este simbolul onestitatii, franchetii, al loialitatii pana la capat. Persoanele nascute in anul Cainelui sunt intreprinzatoare, cinstite si corecte. Au o personalitate usor de acceptat de ceilalti si sunt plini de resurse, ceea ce le aduce o mare popularitate printre cunoscuti. Persoanele nascute in anul Cainelui au o personalitate deschisa, directa; atat in viata personala, cat si in cea profesionala, demonstreaza ca sunt curajosi, loiali, agili, destepti si cu inima mare. Castiga increderea celor din jur prin comportamentul si discretia lor; orice secret incredintat lor este in siguranta. Ca lideri, trebuie sa aiba grija sa nu se lase condusi de sentimentalisme; atunci cand sunt foarte impresionati de ceva anume, au tendinta de a face asta. Odata ce s-au indragostit de cineva, vor fi credinciosi persoanei respective, iar sentimentele lor nu se vor schimba. Au momente de mare incapatanare. Nu prea le place sa iasa la petreceri; de multe ori sent reci si distanti, par ca nu se distreaza, nu prea sunt vazuti ca fiind petrecareti. Au limba destul de ascutita si nu prea tac, atunci cand cred ca au dreptate. De multe ori braveaza, incearca sa para curajosi, insa fac multe greseli in acest context, gresesc in aprecierea situatiilor. Uneori, par sa aiba foarte multe cunostinte teoretice, sa fie experti in astfel de demersuri, insa foarte slabi in a pune in practica. Se confrunta cu accese de anxietate, se tem mereu de cate ceva; marile lor temeri sunt legate tot de aspecte de natura sentimentala. De aceea, relatiile lor personale pot sa aiba de suferit.

Nativii Caine prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Tigrul, Iepurele, Calul
- incompatibilitate cu Maimuta, Mistretul, Cainele.

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...