Compatibilitate Cal

Compatibilitati cal

     Nativii Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038, 2050, 2062, 2074, 2086, 2098

     Calul, ca simbol zodiacal in zodiacul chinezesc, ilustreaza spiritul zelos si plin de pasiune. Persoanele nascute in anul Calului sunt mereu expansive, calde, pline de entuziasm si pozitivism. Sunt vivace si activi, le place sa aiba o arie larga de actiune, sunt simbol al independentei si libertatii. Nativii Cal sunt, de obicei, foarte prietenosi si generosi cu cei din jur, asa ca sunt capabili sa-si faca foarte multi prieteni. Sunt foarte buni in relationare, in comunicare, le place sa insufleteasca atmosfera, iar prin asta reusesc sa atraga atentia asupra lor. Sunt persoane independente, nu le place sa le fie ingradita libertatea de miscare. Sunt foarte inventivi, reusesc sa treaca peste probleme dificile fara ajutorul altora; nu se dau batuti usor, insista pana isi ating obiectivele stabilite sau pana ajung la rezolvarea dorita. Sunt optimisti, incearca mereu sa vada partea plina a paharului si incearca sa-I influenteze in acest sens si pe cei din jur. In relatiile sentimentale, sunt foarte romantici, le place sa isi surprinda partenerii cu mici gesturi de dragalasenie; au nevoie de divertisment in viata lor si apreciaza orice element de acest gen. Modul in care se adreseaza celor din jur este elocvent si convingator, au talente de lideri. Le place sa se autoperfectioneze si asteapta asta si de la persoanele apropiate lor; partenerul de viata trebuie sa aiba aceleasi pasiuni pentru aventura, pentru calatorie, pentru tot ceea ce este nou si interesant. Urasc monotonia; acesta este unul dintre elementele care ar putea afecta iremediabil o relatie de cuplu cu un nativ Cal.

Nativii Cal prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Tigrul, Capra, Cocosul, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Bivolul, Iepurele, Sarpele

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...