Compatibilitate Cal Capra

Compatibilitatea intre zodiile Cal Capra

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Cal - Capra acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Cal - Capra

Compatibilitati Cal - Capra Compatibilitati Cal - Capra

     Entuziasmul si increderea in sine, caracteristici pe care nativul Cal le afiseaza constant, prin modul in care se arata celor din jur, atrage nativul Capra. Nativul Cal este romantic si se poate purta foarte afectuos cu partenera/ partenerul Capra. I se pare ca nativii Capra au niste trairi sentimentale foarte complexe, care intriga. Au nevoie sa invete anumite lucruri despre celalalt, pentru ca o evetuala legatura sentimentala sa poata functiona normal. De exemplu, Capra trebuie sa inteleaga ca nativul Cal are nevoie de spatiu de miscare, ca trebuie sa ii lase acestuia libertatea de a face lucruri in felul sau; daca il va ingradi, nu au nici o sansa impreuna.

BARBATUL CAL – FEMEIA CAPRA

     Femeia Capra este o tipa calma, placida, de aceea este destul de ciudat sa capteze atentia agitatului barbat Cal; ar fi de asteptat ca acesta sa fie atras de personalitati mai dinamice, care ies mai mult in evidenta. Se poate ca linistea pe care o inspira femeia Capra sa il atraga pe nelinistitul barbat Cal, intr-un moment in care acesta isi doreste, poate, putin calm in viata sa. Va fi foarte usor pentru el sa o vrajeasca pe femeia Capra, pentru ca pasiunea intensa pe care o traieste si o arata barbatul Cal, la inceputul relatiei, este exact ce isi doreste ea. Binenteles ca versurile, dansurile sub clar de luna, florile si alte atentii de acest gen, o vor impresiona si o vor face sa tanjeasca dupa el. Totul este OK in aceasta relatie, pana in momentul in care noutatea paleste, iar barbatul Cal incepe sa se plictiseasca. De asemenea, el isi doreste sa fie in lumina reflectoarelor, iar mentinerea in aceasta pozitie il poate face sa uite de nevoile partenerei sale. Iar femeia Capra are si ea, destul de multe dorinte. Au nevoie de rabdare sa se inteleaga reciproc; au potential destul de crescut sa evolueze bine in cuplu, pentru ca se pretuiesc unul pe celalalt.

FEMEIA CAL – BARBATUL CAPRA

     Barbatul Capra este sarmant si, pana la un punct, pare neajutorat, ceea ce constituie o mare provocare pentru femeia Cal, pe care nu poate sa o refuze. Ea este puternica, rezistenta, iar asta ii place barbatului Capra. Femeia Cal trebuie sa se obisnuiasca cu pesimismul si capriciile comportamnetale ale barbatului Capra, in timp ce acesta din urma trebuie sa se obisnuiasca cu nevoia de libertate a femeii Cal. Barbatul Capra este predispus la infidelitati, iar asta i-ar rani puternic sentimentele femeii Cal. Conform zodiacului chinezesc, femeia Cal si barbatul Capra pot sa functioneze bine impreuna, in perioada in care el ii face curte ei; se pot compatibiliza de stul de bine daca ambii participanti la acest cuplu sunt dispusi sa faca sacrificiile si compromisurile necesare. Femeia Cal este un spirit liber si isi doreste un stil de viata liber, in vreme ce barbatul Capra se poate multumi si cu o viata simpla, fara prea multe evenimente demne de remarcat; din acest punct de vedere se poate ajunge la conflicte intre parteneri, daca barbatul Capra nu va fi mai ambitios si nu va incerca sa iasa din existenta sa searbada, iar femeia Cal nu va intelege ca trebuie sa faca unele compromisuri in privinta stilului de viata prea libertin.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...