Compatibilitate Cal Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Cal Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Cal - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Cal - Cocos

Compatibilitati Cal - Cocos Compatibilitati Cal - Cocos

     Relatia dintre nativul Cal si nativul Cocos reuneste caractere destul de diferite, viziuni diferite asupra vietii. Nativul Cal este un aventurier, mereu in cautare de noi orizonturi, in vreme ce nativul Cocos este un tip responsabil, statornic, care isi doreste stabilitate in viata sa. Nativul Cal ar putea fi impresionat, initial, de atentia pe care i-o acorda nativul Cocos, vazand-o ca pe o dovada de afectiune; acesta din urma, insa, este foarte posesiv, iar Calul are nevoie de un anumit spatiu de manevra, lucru pe care nativul Cocos nu prea poate sa il inteleaga. Calul iubeste aventura, Cocosul uraste riscurile. Ii poate oferi nativului Cal stabilitate. Oare acesta isi doreste asa ceva?

BARBATUL CAL – FEMEIA COCOS

     Este clar ca in relatia dintre barbatul Cal si femeia Cocos, ambii trebuie sa faca anumite compromisuri, daca isi doresc ca o astfel de relatie sa mearga. Sunt firi diferite, care vad viata diferit in multiple aspect fundamentale; barbatul Cal, de exemplu, poate sa munceasca din greu, insa nu intotdeauna este foarte implicat, iar faptul ca nu prea se tine de ceea ce isi programeaza, o scoate din minti pe femeia Cocos. Daca ajung la o coeziune, pot face o foarte buna echipa impreuna; in vreme ce femeia Cocos poate sa ajute cu detaliile, barbatul Cal poate veni cu energie bruta si creativitate. Femeia Cocos trebuie sa inteleaga ca este important sa recunoasca atunci cand greseste; pentru ca si barbatul Cal are un ego masiv si nu va lasa de la el, mai ales daca stie ca are dreptate. Numai astfel pot fi evitate certurile in acest cuplu, in care partenerii prezinta un grad destul de ridicat de iritabilitate. Unii spun ca este o uniune irationala, insa posibil functionala! Ramane de vazut daca este sau nu asa!

FEMEIE CAL – BARBATUL COCOS

     Femeia Cal este amuzanta si foarte indemanatica, in vreme ce barbatul Cocos este serios, posesiv si gelos, chiar; ea poate sa se manifeste capricios, atunci cand ceva nu ii convine, ceea ce nu este deloc acceptabil pentru barbatul Cocos. Femeia Cal are o atitudine mult prea libertina pentru gustul Cocosului si nu se va lasa ingradita de posesivitatea acestuia. Barbatul Cocos isi face planuri, traseaza cai si metode de actiune, isi doreste ca totul sa fie previzibil, predictibil in viata sa; femeii Cal ii plac surprizele, uraste monotonia, rutina unor planuri dinainte stabilite o deprima. Barbatul Cocos este perfectionist; da mult de la el, dar cere si foarte mult de la cei din jur, mai ales de la partenera sa. Orice greseala este taxata cu un criticism foarte dur, care o deranjeaza teribil pe femeia Cal. Aceasta este cam egoista, egocentric, in vreme ce barbatul Cocos este in stare sa faca multe pentru familia sa. Pornind de la aceste diferente, se pune intrebarea cum se pot compatibiliza aceste doua firi? Cu siguranta, doar iubindu-se foarte mult si avand disponbilitate de a face compromisuri.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...