Compatibilitate Capra

Compatibilitati capra

     Nativii Capra: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039, 2051, 2063, 2075, 2087, 2099

     Aparent, persoanele nascute in anul Caprei sunt considerate a fi gentile, manierate, destul de timide, insa stabile, simpatice si foarte prietenoase. Sunt persoane creative, cu inclinatie deosebita catre arta si frumos. In realitate, sub aparenta finite, sunt destul de duri, mereu insistand pe propriile pareri pentru a se tine seama de ele. Au o rezistenta deosebita si nu se lasa battue cu una cu doua. Le place sa activeze in cadrul grupului, insa nu tin neaparat sa fie in centrul atentiei. Sunt destul de rezervati si tacuti, le place sa reflecteze la ceea ce se intampla in viata lor, au nevoie de un astfel de timp pentru introspectie. Sunt genul care tine la aspectul fizic, care se aranjeaza tinand cont de ultimul trend in moda si cheltuie, fara regrete, pe masura aparentei pe care isi doresc sa o mentina. De regula, nu sunt snobi, insa mai au si ei scaparile lor. Stiu ce isi doresc de la viata si se folosesc de toate atuurile de care dispun pentru a-si atinge obiectivele; sunt si destul de convingatori, atunci cand vor ceva anume. Uneori se pot lasa purtati de imaginatia lor bogata si au tendinta sa ignore acele chestiuni care nu prea prezinta interes pentru ei. Nu le place sa traiasca in medii stresante; fac in asa fel sa se detaseze de problemele care ar putea pune presiune asupra lor si i-ar putea face sa iasa din calmul pe care si-l doresc. Nu sunt genul care sa aiba o rutina anume, nu prea respecta programul stabilit, nu sunt genul care sa tina foarte mult la punctualitate. Nu se grabesc nici sa ia decizii, nici sa ia anumite decizii, inclusiv in viata sentimentala.

Nativii Capra prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Iepurele, Sarpele, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Maimuta, Cocosul

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...