Compatibilitate Capra Caine

Compatibilitatea intre zodiile Capra Caine

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Capra - Caine acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Capra - Caine

Compatibilitati Capra - Caine Compatibilitati Capra - Caine

     Nativii Capra si Caine au o relatie relativ conflictuala; ambii sunt plini de afectiune, insa faptul ca sunt si foarte emotivi poate sa-i intoarca pe dos si sa-i faca sa reactioneze capricios. Nativii Caine tind sa fie pesimisti, iar Capra indura cu greu asta; de asemenea, nativul Caine are principii morale foarte stricte, care se pot dovedi extrem de frustrante pentru partenerul Capra. Acesta este foarte sensibil, firea sa este puternic influentata de emotii; foarte des, poate deveni anxios, dar si nativul Caine are anxietatile lui. Va fi greu pentru partenerii acestei relatii, insa, daca isi doresc sa mentina relatia, trebuie sa isi depaseasca divergentele, sa indulceasca acele trasaturi de caracter care ar putea sa ii antagonizeze.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA CAINE

     Nativii Capra si Caine au multe trasaturi de caracter in comun. Planurile logice de actiune ale femeii Caine pot contrabalansa tendinta barbatului Capra de a visa. Femeia Caine poate furniza vietii barbatului Capra ceva mai multa structura, mai multa siguranta, in vreme ce el ar putea-o ajuta sa scape din capcana anxietatilor sale, care o afecteaza destul de des. Odata ce se indragosteste, femeia Caine va iubi neconditionat si isi isi va marturisi constant dragostea fata de partenerul sau. Conflictele decurg din faptul ca si barbatul Capra si femeia Caine au obiectivele lor proprii, care, atunci cand nu se armonizeaza, ii fac pe parteneri sa ajunga la dispute. Barbatul Capra are obiceiul de a-si face placerile, de a-si satisface dorintele, de a actiona in functie de dispozitia de moment, in vreme ce femeia Caine este invatata sa munceasca mult si isi stabileste, de cele mai multe ori, o rutina predictibila. Chiar si in timpul acestor dispute, daca partenerii se vor trata cu respect si nu vor depasi anumite limite, vor fi capabili, in cele din urma, sa ajunga la un compromis, fara sa afecteze, in mod esential, mersul relatiei dintre ei.

FEMEIA CAPRA – BARBATUL CAINE

     Barbatul Caine, om de actiune, va dezaproba, in mod natural, caracterul indulgent, delasator al femeii Capra; barbatul Caine poate sa manifeste simpatie, insa nu este intotdeauna dispus sa menajeze sentimentele partenerei Capra. Ea are nevoie de foarte multa empatie si suport din partea barbatului Caine; este genul care nu prea reuseste sa faca nimic concret, daca nu este sustinuta, desi nu ii lipseste inteligenta, creativitatea. Barbatul Caine ar putea fi ingrijorat si chiar enervat de atitudinea partenerei sale, care mereu are a se plange de cate ceva, mereu gaseste pretexte pentru a nu se implica. Este o relatie in care fiecare partener poate scoate la iveala ce este mai rau in celalalt; o relatie conflictuala, pentru ca, unul in prezenta celuilalt, partenerii tind sa devina mai iritati ca in mod normal - practicul si directul barbat Caine, de sentimentalismele partenerei sale, aceasta din urma, de reprosurile barbatului Caine. Ambii sunt instabili emotional, iar asta ii poate aduce in puncte foarte delicate pentru relatia lor de cuplu; nu prea reusesc sa-si calmeze, reciproc, anxietatile, asa ca sansele de a dezvolta relatia asa cum trebuie scad simtitor, pe masura ce timpul trece si divergentele se aduna.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...