Compatibilitate Capra Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Capra Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Capra - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Capra - Cocos

Compatibilitati Capra - Cocos Compatibilitati Capra - Cocos

     Nativii Capra si Cocos vor incerca sa faca relatia sa mearga; insa, in mod cert, trebuie sa depuna ceva efort pentru asta, pentru ca fiecare are capriciile sale, incapatanarile sale la care nu poate sau nu vrea sa renunte. Nativul Cocos este ahtiat dupa ordine, in orice domeniu al vietii sale; cu atat mai mult, in familia si in caminul sau. Iubeste sincer, insa nu prea stie sa arate asta, nu se manifesta foarte afectuos. Capra are mare nevoie de afectiune, de cineva care sa ii arate ca realmente tine la ea, asa ca aici deja apare o mare disfunctionalitate, pentru ca nativul Capra s-ar considera neglijat, in urma unui astfel de comportament. Pentru ca relatia sa aiba sanse de reusita, nativul Cocos trebuie sa devina suficient de flexibil pentru a permite creativitatii Caprei sa straluceasca.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA COCOS

     Barbatul Capra ar trebuie sa invete cat mai multe despre propria-i personalitate, inainte sa se angajeze intr-o relatie de cuplu. Atata timp cat nu isi intelege propriile puncte forte si propriile defecte, cum ar putea sa fata fata celor ale altuia? Capra este, ne spune zodiacul chinezesc, unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale. Barbatul Capra este asa, intelege bine firea umana, isi poate da, usor, seama de ceea ce stimt sau gandesc cei de langa el; simpatizeaza pe toata lumea, chiar si pe cei pe care nu ii place, in mod deosebit. Este un bun ascultator si probabil ca, din aceasta cauza, reuseste sa se faca usor placut. Femeia Cocos, spre deosebire de barbatul Capra, nu se lasa condusa de emotii. Faptul ca barbatul Capra viseaza la atat de multe lucruri, insa pe foarte putine dintre ele le pune in aplicare realmente, i se pare o mare pierdere de timp. Barbatul Capra este cam cheltuitor, ceea ce o va enerva teribil pe foarte organizata femeie Cocos. In mod evident, nu este o uniune fructuoasa. Femeia Cocos trebuie sa lase tonul mai jos si sa respecte nevoia barbatului Capra de a se relaxa.

FEMEIE CAPRA – BARBATUL COCOS

     Barbatul Cocos este autoritar, are tendinta sa analizeze sa controleze totul in jurul sau; atitudinea sa optimista, energica si lipsita de frica ar putea sa o intimideze pe sensibila femeie Capra, care are o natura mai pesimista. Femeia Capra il gaseste pe barbatul Cocos mult prea direct, in vreme ce acestuia din urma i se pare mult prea dificil sa inteleaga un comportament atat de emotional si de indulgent, cum este cel al femeii Capra. Sunt diferente majore nu vor permite acceptarea reciproca prea facila a partenerilor acestei relatii. Barbatul Cocos ar trebui sa fie mai atent la ceea ce vorbeste, ar trebui sa-si mai modereze tonul si sa-si tina in frau, limba ascutita. Chiar daca barbatului Cocos nu i se pare, este avantajos sa fie in preajma femeii Capra; ea simte cum sunt cei din jur, intervine si incearca sa-I faca sa se simta mai bine. Chiar si numai faptul ca sta si asculta, poate fi foarte benefic. Barbatul Cocos este un perfectionist, are pretentii foarte mari si de la el, si de la cei din jur, ii place sa fie mereu punctual si are progaramul si viata foarte bine organizate; femeia Capra nu este, nici pe departe, la fel de stricta. Combinatia acestor doua semne zodiacale indica un foarte scazut nivel de toleranta reciproca.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...