Compatibilitate Capra Mistret

Compatibilitatea intre zodiile Capra Mistret

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Capra - Mistret acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Capra - Mistret

Compatibilitati Capra - Mistret Compatibilitati Capra - Mistret

     Nativii Capra si Mistret sunt, ambii, foarte senzuali. Petrec foarte mult timp impreuna, pentru ca le face placere sa fie unul in compania celuilalt. Odata cu trecerea timpului, vor descoperi ca au multe sa isi ofere unul altuia. Mistretul nu va fi deranjat sa fie partenerul mai puternic in cuplu; este bucuros sa poata fi sprijin nativului Capra, atunci cand acesta are nevoie. De altfel, nativul Mistret va face tot posibilul ca partenerului Capra sa ii fie bine, ca acesta sa se simta protejat. Chiar daca ambii parteneri actioneaza predominant sub influenta emotiilor, reusesc, cumva, sa faca o treba excelenta, echilibrandu-se reciproc.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA MISTRET

     Nativii care formeaza acest cuplu stiu foarte bine ca, pentru a avea succes in viata si in relatia sentimentala, au nevoie sa isi cunoasca propriile calitati si slabiciuni. Barbatul Capra este sensibil si plin de compasiune; se lasa, foarte des, condus de emotii si este miscat de situatiile triste prin care trec alte persoane. Este o persoana gentila, buna la suflet, careia ii plac nespus calmul si linistea naturii. Se simte obligat sa ajute, atunci cand poate. Femeia Mistret este o pereche potrivita pentru barbatul Capra; este o fire romantica, iubeste sincer si este foarte devotata. La fel ca si barbatului Capra, femeii Mistret ii displac profund situatiile conflictuale. Diplomatia femeii Mistret va ajuta la aplanarea rapida a tensiunilor; casa lor va fi plina de armonie. Isi vor oferi, reciproc, spatiul necesar pentru a-si urma propriile interese, fara sa se indeparteze intr-atat incat relatia sa faca implozie. Ambii apreciaza lucrurile de calitate, arta, frumosul, in general. Aproape ca se inteleg din priviri si pretuiesc clipele petrecute impreuna.

FEMEIA CAPRA – BARBATUL MISTRET

     Partenerii acestei relatii au multe in comun, iar din relatia lor, aproape intotdeauna rezulta un mariaj durabil si stabil. Nic unul si nici celalalt nu are nevoie sa faca reglaje semnificative propriei personalitati, pentru a face fata acestei relatii; pot sa-si pastreze si sa fructifice la maximum caracteristicile cu care i-a inzestrat natura. Nativul Mistret este mai sociabil si nu asa de sensibil ca femeia Capra, care poate fi ranita mult mai usor. Unii pot vedea grija si atitudinea protectiva a femeii Capra ca posesivitate, insa barbatul Mistret o va aprecia, va considera ca ii este devotata. Este vorba despre o relatie intre doi indivizi generosi si atenti, care sunt foarte fericiti sa se faca, unul pe celalalt, centrul universului lor. Este drept ca si doi parteneri cu un grad de compatibilitate atat de ridicat ca al celor in cauza trebuie sa fie atenti si la potentiale probleme care ar putea afecta functionarea normala a relatiei dintre ei. In primul rand, trebuie sa isi ofere, reciproc, spatiu sa respire, sa nu se sufoce reciproc; de asemenea, sa lase deoparte incapatanarea, care ii poate costa.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...