Compatibilitate Cocos

Compatibilitati cocos

     Nativii Cocos: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041, 2053, 2065, 2077, 2089, 2101

     Sub semnul Cocosului din zodiacul chinezesc se nasc persoane cu multa incredere in fortele proprii, inzestrate cu un mare grad de responsabilitate si inteligenta. Sunt genul de oameni foarte stricti cu ei insisi, dar si cu cei din jur. Marile lor atuuri sunt legate de corectitudine, ambitie si perseverenta, o buna comunicare cu cei din jur si multa cladura sufleteasca. Se respect ape ei insisi, dar si pe ceilalti; nu prea se bazeaza pe altcineva decat pe ei insisi. Le place sa se gateasca, uneori adopta un stil cam tipator, numai pentru a iesi in evidenta; este clar ca au nevoie de cineva cu mai mult bun gust care sa-I poata convinge ca au nevoie de ceva mai potrivit pentru ei. Trebuie tinut seama ca nativii Cocos sent foarte temperamentali si nu se lasa convinsi cu una cu doua; sunt guralivi si, daca cred ca au dreptate, vor face mare scandal pentru a-si sustine punctul de vedere. Le place sa fie mereu ocupati, sa aiba cate ceva de facut. Sunt genul de oameni intreprinzatori, care pot face multe, cu idei inovatoare, foarte creative. Nu le place sa astepte dupa altii si nici sa fie dadaciti; mereu isi fac propriile planuri pe care le respecta cu strictete. Considera ca o organizare riguroasa ii ajuta sa fie mai eficienti. Evident, au minusurile lor; se entuziasmeaza usor si se calmeaza destul de greu. Nu iau, insa, decizii sub impulsul momentului; isi calculeaza dinainte pasii. Sent foarte critici atunci cand cineva greseste si foarte vocali, in acest context; de multe ori deranjeaza, pentru ca, atunci cand gresesc ei insisi, nu se scuza la fel de mult. Nu prea le place sa accepte sugestii din partea altora, asa ca le este destul de greu sa lucreze in echipa. Dificultati exista si in cadrul unei relatii de cuplu, asa ca au nevoie de parteneri cu multa diplomatie si multa rabdare.

Nativii Cocos prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Bivolul, Sarpele, Calul, Mistretul
- incompatibilitate cu Sobolanul, Capra, Maimuta

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...