Compatibilitate Cocos Caine

Compatibilitatea intre zodiile Cocos Caine

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Cocos - Caine acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Cocos - Caine

Compatibilitati Cocos - Caine Compatibilitati Cocos - Caine

     Nu prea exista compatibilitate in relationarea dintre nativul Cocos si nativul Caine. Chiar daca prezinta si unele caracteristici comune, trasaturile de caracter negative pot sa duca foarte usor la escaladarea tensiunilor, la exacerbarea problemelor dintre ei. Nativul Cocos este, uneori, exagerat de critic, desi si nativul Caine se straduieste cat poate de mult sa faca lucrurile bine; de asemenea, nativul Cocos nici nu este genul care sa lase de la el, asa incat relatia dintre ei va insemna, in majoritatea timpului, o continua stare de razboi. Este destul de dificil ca nativii acestor doua zodii sa ajunga sa se poata compatibiliza, insa exista niste puncte de plecare care ar putea da sperante.

BARBATUL COCOS – FEMEIA CAINE

     Daca ar fi sa fie analizate trasaurile de caracter ale nativilor Caine si Cocos, se pot gasi elemente comune care i-ar putea ajuta sa realizeze ceva impreuna. Amadurora le place sa isi organizeze viata intr-un mod similar, isi doresc o familie si un camin confortabil. Probleme apar, pe de o parte, din cauza atitudinii dure, directe a barbatului Cocos, care nu isi doreste neaparat sa jigneasca, insa o face fara sa-si dea seama, pentru a este impulsiv si nu reuseste sa se controleze pe cat de mult ar trebui. Femeia Caine este foarte jignita si, chiar daca trece peste moment, impresia ramane si va avea efecte nocive asupra relationarii dintre ei, mai ales daca lucrurile se repeta. Barbatul Cocos trebuie sa tina cont ca nici femeia Caine nu are o fire prea docila si ca reactia nu va intarzia sa apara, de regula, in acealasi mod dur si tensionat. Ambii parteneri au un orgoliu imens si nici nu se pune problema ca vreunul dintre ei sa faca primul pas catre o impacare. Se poate ajunge la o permanenta stare de tensiune, la un razboi permanent intre cei doi parteneri, cu implicatii nocive atat asupra fiecaruia dintre ei, cat si asupra cuplului pe care isi doresc sa il formeze.

FEMEIA COCOS – BARBATUL CAINE

     Si femeia Cocos si barbatul caine au calitati pentru care se pot face usor remarcati; doar ca unele dintre aceste calitati nu prea ii ajuta sa se compatibilizeze. Ambii sunt loiali, integri, independenti in actiune, au o moralitate neindoielnica. Pe de alta parte, sunt personalitati care nu pot trece neobservate, ambii au limbi foarte ascutite. Daca femeia Cocos obiectiveaza ceva, barbatul Caine va raspunde; si viceversa este valabila. In acest mod, nu vor intarzia sa se raneasca unul pe celalalt, iar asta lasa urme. Se intampla ca, in unele cupluri formate din femeia Cocos si barbatul Caine, deficientele sa fie ignorate, insa fara recunoasterea defectelor, cum s-ar mai putea face o imbunatatire a personalitatii, atat de necesara fiecaruia dintre noi? Intr-un cuplu, este nevoie ca unul dintre parteneri sa aplaneze lucrurile, cand celalat este nervos si invers; in cuplul format din femeia Cocos si barbatul Caine, ambii au tendinta de a riposta, niciunul nu este dispus sa lase de la el. De asemenea, sunt si foarte critic unul fata de celalalt; mai ales femeia Cocos, are tendinta de a iesi in evidenta prin pretentiile sale fata de partenerul Caine, care, in mod sigur, va riposta. Se prea poate ca aceasta relatie sa nu fie cea mai potrivita pentru persoanele nascute sub aceste doua semne zodiacale care, la suprafata, par sa aiba atat de multe in comun.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...