Compatibilitate Cocos Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Cocos Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Cocos - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Cocos - Cocos

Compatibilitati Cocos - Cocos Compatibilitati Cocos - Cocos

     Nativii Cocos sunt foarte incapatanati; daca isi doresc sa faca ceva intr-un anume fel, atunci nu vor renunta prea usor la ceea ce vor. In cuplul formati din doi nativi Cocos, este foarte greu sa se ajunga la un acord in aceasta privinta; este o constanta lupta legata de cine ar trebui sa se impuna. Izbucnirea certurilor este legata si de dispozitia in care se afla partenerii; nu se pune problema daca va izbuni conflictul, ci cand. Daca partenerii sunt intr-o dispozitie negative, este clar ca furtuna este foarte aproape. Singurul mod in care o relatie intre doi nativi Cocos ar putea functiona este sa invete sa se relaxeze mai mult. Nativii Cocos au toate sansele sa ajunga infatuati; intr-adevar, au multe in comun, atat pozitiv, cat si negativ. Certurile sunt pentru nativii acesti zodii o modalitate de a elibera din tensiune, dar si o cale de a se impune in fata celuilalt. Cu siguranta, este o relatie plina de suisuri si coborasuri, certuri si impacari, rasete si lacrimi; daca vor rezista, prin toate acestea, suficient de mult pentru a se aseza impreuna, atunci este posibil ca relatia dintre ei sa aiba un oarecare viitor.

     Nativii Cocos sunt firi foarte practice, realiste; sunt motivate de succese material, in orice demers ar face, indiferent de natura lui. Nu prea pot fi impresionati de chestii siropoase, de sentimentalisme, de idealisme. Lucrurile palpabile, concrete, sunt mult mai importante, inclusiv atunci cand vine vorba sa isi impresioneze partenera. Lipsa gesturilor simbolic romantic nu este o tragedie, pentru relatia dintre doi Cocosi; lipsa atentiilor de natura materiala, poate fi.

     Personalitatile asemanatoare ale celor doi parteneri din relatia Cocos – Cocos pot sta la baza tensiunilor care pot sa apara in relatie, odata ce aceasta incepe sa evolueze. Nativii Cocos sunt perfectionisti, vor ca toate sa le iasa perfect si se si straduiesc pentru asta; aceeasi perfectiune o solicita si de la cei din jur, inclusiv de la partenerul/partenera de relatie, mai ales daca acesta/aceasta este tot un Cocos. Au un spirit critic foarte accentuat si il folosesc destul de frecvent. Au prostul obicei de a se bate la cap unul pe celalalt, o sacaiala care irita si slabeste coeziunea cuplului. Relatia sentimentala dintre doi nativi Cocos poate dura foarte putin timp sau poate mai mult, depinzand, in principal, de cat de dispus este fiecare partener sa munceasca pentru aceasta relatie. Viata sexuala implinita este esentiala pentru care relatia emotionala dintre cei doi sa aiba rezistenta in timp.

Odata ce nativii Cocos ajung sa se stabilizeze in relatia de cuplu, trebuie sa fie constienti ca este nevoie sa se accepte reciproc, asa cum sunt fiecare, pentru ca exista pericolul ca macar unul dintre ei sa doreasca sa-l schime pe celalalt dupa cum isi doreste el. Idealurile perfectioniste sunt importante, nu se renunta la ele. Impartasirea unor obiective si elementele de morala comune pot constitui, de asemenea, un teren comun, pe care sa construiasca o legatura veritabila si puternica.

 

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...