Compatibilitate Cocos Mistret

Compatibilitatea intre zodiile Cocos Mistret

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Cocos - Mistret acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Cocos - Mistret

Compatibilitati Cocos - Mistret Compatibilitati Cocos - Mistret

     Perechea formata din nativii Cocos si Mistret este o pereche care se construieste pe sprijinul reciproc pe care partenerii si-l vor acorda mereu, atitudine pe care, reciproc, o vor aprecia mereu. Atitudinea impaciuitoare a nativului Mistret il impiedica pe Cocos sa devina prea dominator. Geloziile nativului Cocos sunt menajate de comportamentul Mistretului, foarte familist si moral. Nativii Cocos si Mistret sunt prieteni excelenti. Trebuie sa se straduiasca ceva mai mult, atunci cand este vorba sa cladeasca impreuna o relatie sentimentala, insa acest lucru este de la sine inteles. Au unele teluri diferite in viata, pe care trebuie sa ajunga sa le armonizeze.

BARBATUL COCOS – FEMEIA MISTRET

     Femeia Mistret este destul de sociabila; ii place sa iasa la petreceri, chiar daca nu tine neaparat sa faca asta. Barbatul Cocos este si el sociabil, in anumite limite; important este sa gaseasca timp pentru astfel de iesiri, in programul sau atat de incarcat, atat de strans organizat. Femeii Mistret nu ii plac deloc certurile, incearca sa le evite pe cat posibil; ii displace total starea de tensiune si se straduieste sa coopereze si sa gaseasca solutii pasnice porblemelor cu care se confrunta. Stie cum sa se distreze, ii place sa se imbrace frumos, sa arate bine; trebuie sa aiba ceva mai multa grija la modul in care isi gestioneaza resursele financiare. Barbatul Cocos este mai organizat, din acest punct de vedere, iar femeia Mistret este deschisa sugestiilor, poate invata cum sa se organizeze. Femeia Mistret isi va sutine partenerul pana la capat, ii va acorda intregul sau sprijin pentru atingerea obiectivelor pe care si le-a propus. Barbatul Cocos apreciaza asta, insa trebuie sa aiba grija ca limba sa ascutita sa nu o raneasca pe femeia Mistret, mult mai sensibila, mai delicata ca fire. Cuplul astfel format este in mare pericol, doar in momentul in care barbatul Cocos impune un stil foarte autoritar, dominator, iar femeia Mistret ajunge la punctul in care nu mai poate suporta o astfel de atitudine.

FEMEIA COCOS – BARBATUL MISTRET

     Barbatul Mistret este genul care mai lasa de la el si asa va face aproape mereu, in discutiile cu femeia Cocos, mult mai vorbareata si chiar certareata; barbatul Mistret uraste situatiile tensionate si va face tot posibilul sa le evite. Nu acelasi lucru se poate spune si despre femeia Cocos, careia diplomatia ii cam lipseste. Femeia Cocos isi stabileste obiective clare, realiste; ii place sa duca lucrurile la bun sfarsit, indiferent care sunt piedicile pe care le-ar putea intampina. Barbatul Mistret este usor nativ si acest fapt, corelat cu firea dominatoare a femii Cocos, ar putea determina din partea ei un comportament care nu sustine o buna functionare a unei relatii de cuplu. Barbatul Mistret este, uneori, excesiv de generos, ceea ce femeia Cocos, foarte pragmatica si cu planurile bine puse la punct, considera ca este un comportament nepotrivit. Cu toate acestea, instinctul sau va fi sa-l protejeze pe partenerul Cocos de cei care ar vrea sa profite de el. Realizarile acestui cuplu depind de disponibilitatea partenerilor pentru intelegere si compromis.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...