Compatibilitate Dragon

Compatibilitati dragon

     Nativii Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036, 2048, 2060, 2072, 2084, 2096

     Dintre toate semnele zodiacului chinezesc, doar dragonul este un animal mitic, o fiinta imaginara care combina insusiri combinate ale mai multor animale. Legendele despre acest animal abunda in mitologia chineza; este privit ca un semn zodiacal de foarte bun augur. Persoanele nascute sub semnul Dragonului sunt persoane cu abilitati de conducere foarte dezvoltate. Au o atitudine care face usor acest lucru, precum si acceptarea ordinelor din partea celor carora li se adreseaza; este o atitudine pe care nativii Dragon o exercita la modul cel mai natural cu putinta. Nativii Dragon sunt si foarte ambitiosi si isi doresc foarte mult sa isi indeplineasca obiectivele propuse; sunt foarte perseverenti in aceasta directie. Sunt si firi aventuriere, nu se sperie de provocari. Isi stabilesc anumite teluri si vor face totul sa faca din atingerea lor un mare succes. Uneori sunt aroganti, asa ca oamenii s-ar putea simti oarecum intimidate de o astfel de atitudine. Sunt si foarte stricti cu subordonatii; au un criticism foarte taios fata de cei care gresesc. Binenteles ca ei insisi fac cu greu fata unor astfel de critici. Esecurile ii enerveaza, au tendinta sa creada ca totul trebuie sa le mearga struna; de asemenea, au tendinta ca, cel putin in prima instant, sa invinovateasca pe altii de greselile si esecurile lor. Indura cu greu suferintele, sunt persoane demne, care nu isi doresc sa fie in vazul lumii atunic cand sufera de ceva sau au trecut printr-o periada dificila din punct de vedere psihic. Au un farmec aparte, un sarm irezistibil, asa ca au sanse mari sa castige usor inima unui eventual partener.

Nativii Dragon prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Sobolanul, Tigrul, Sarpele si
- incompatibilitate cu Dragonul, Iepurele, Cainele

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...