Compatibilitate Dragon Capra

Compatibilitatea intre zodiile Dragon Capra

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Dragon - Capra acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Dragon - Capra

Compatibilitati Dragon - Capra Compatibilitati Dragon - Capra

     Nativii Dragon si Capra sunt foarte diferiti unul de celalalt. Nativul Dragon iubeste sa iasa cu prietenii, sa se distreze, iubeste viata de noapte, in vreme ce nativul Capra isi doreste doar sa stea linistit, in casa sa. Din fericire, ambii sunt sensibili la dorintele si necesitatile celuilalt si le place sa lucreze impreuna pentru a-si face caminul confortabil si frumos. Nativul Dragon o poate face pe Capra sa se simta protejata si iubita; nativului Capra ii place acest lucru foarte mult. Acesta din urma este atent la detalii si va sti sa-l incante pe partenerul Dragon. Este o relatie cu multe suisuri si coborasuri. Este nevoie de compromisuri, daca partenerii isi doresc sa ramana impreuna.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA CAPRA

     In vreme ce barbatul Dragon este un tip practice si isi stabileste obiective pe care sa le poata indeplini cat mai repede, femeia Capra are tendinta de a se lasa purtata de vise. Este foarte posibil ca barbatul Dragon sa ajunga sa fie frustrat de faptul ca femeia Capra isi exprima dorinte si vise pe care nu isi propune sa le indeplineasca; barbatul Dragon nu intelege ca pentru femeia Capra este suficient sa viseze. Barbatul Dragon foarte rar este satisfacut fara sa obtina succesul dorit; doar gandul la acesta nu ii este deloc suficient. Femeia Capra are nevoie sa fie impinsa de la spate, pentru a face ceva; ii cam lipseste initiativa. Nu este deloc buna la a respecta planificari; nu este genul punctual, care sa respecte orele de intalnire. In realitate, femeia Capra este putin lenesa, asa ca, daca barbatul Dragon isi doreste o casa fara pata, femeia Capra nu este perechea potrivita. Nu raspunde deloc bine cand este cicalita. Totusi, femeii Capra ii place sa-I faca pe ceilalti fericiti, asa ca, poate se va stradui ceva mai mult pentru a-l face fericit pe barbatul Dragon.

FEMEIA DRAGON – BARBATUL CAPRA

     Este nevoie de rabdare si destul de mult efort pentru ca relatia dintre femeia Dragon si barbatul Capra sa functioneze cat de cat normal. Sensibilitatile barbatului capra sunt mereu trecute cu vederea; i se pare dificil, acestuia, sa solicite, in mod expres, ca femeia Dragon sa fie ceva mai empatica. Barbatul capra iubeste viata de familie, in vreme ce femeia Dragon ar putea sa nu fie foarte preocupata de chestiunile domestice. Femeia Dragon este aventuroasa din fire, uneori agresiva si ii place sa domine, in vreme ce barbatul Capra este docil, emotive si cu dese schimbari de dispozitie. Este clar ca relatia va fi dominata de femeia Dragon, care nu prea apreciaza faptul ca partenerul sau ii este inferior ca forta, insa ii place ca are libertatea de a face ce doreste, de a coordona lucrurile asa cum ii place. Diferentele clare de temperament sunt semnificative. Barbatul Capra este mult prea sensibil pentru dura femeia Dragon, poate fi usor ranit de cuvinte mai aspre. Ego-ul femeii Dragon este imens, de multe ori se manifesta egoist, neputand vedea dincolo de propriile nevoi si asteptari. Este nevoie ca barbatul Capra sa se obsinuiasca; femeia Dragon este atasata familei si caminului, insa caracterul sau este dificil de suportat de sensibilul barbat Capra.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...