Compatibilitate Dragon Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Dragon Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Dragon - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Dragon - Cocos

Compatibilitati Dragon - Cocos Compatibilitati Dragon - Cocos

     Nativii Dragon si Cocos ar putea forma un cuplu neobisnuit; pana la urma, s-ar putea dovedi mult mai potriviti unul pentru celalalt decat in alte asocieri. Ambii sunt foarte inteligenti si iubitori; le place sa se implice serios, atunci cand isi doresc asta. Pot fi prieteni foarte buni, iubiti sau parteneri de afaceri. Diferentele dintre ei sunt usor de complementarizat. Nativul Dragon este pasional si entuzisat; are un instinct care rareori da gres. Apreciaza un camin confortabil la care sa se intoarca la finalul zilei, chiar daca au un spirit aventurier si le place sa calatoreasca. Nativul Cocos este foarte atent la detalii si este mai traditionalist ca si stil. Lucreaza foarte bine impreuna, de aceea au sansa de a cladi ceva frumos si durabil.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA COCOS

     Barbatul Dragon si femeia Cocos se comporta cu foarte mare afectiune, unul cu celalalt, mai ales dupa ce ajung sa se cunoasca mai bine. Petrec timp de calitate impreuna, inca de la primele intalniri. Barbatul Dragon este atras de exuberanta femeii Cocos; se va dovedi ca este vorba de o atractie reciproca. Ambii isi doresc control in relatie, insa, daca sunt cu-adevarat indragostiti, isi vor imparti, inca de la inceput, sferele de control. Ambii sunt la fel de inteligenti si inventivi. Amandoi sunt interesati sa se prezinte cat mai bine in fata celuilalt, isi doresc sa poata oferi un sprijin emotional reciproc. O astfel de relatie, bazata pe o fizicalitate impartasita, nu poate sa esueze, ci sa fie stimulanta, din punct de vedere sexual. Barbatul Dragon va fi incantat de cucerirea sa si este de sperat ca parerea sa se va mentine, in timp. Trebuie sa aiba grija la tendinta sa naturala de a flirta tot timpul; uneori este posibil ca lucrurile sa degenereze, iar romanta sa cu femeia Cocos sa fie pusa in pericol.Ea este mult mai responsabila, atunci cand vine vorba sa reziste tentatiei si cere si de la partenerul sau aceeasi responsabilitate.

FEMEIE DRAGON – BARBATUL COCOS

     Legatura dintre femeia Dragon si barbatul Cocos se poate strange foarte mult, aducand o apropiere puternica a celor doi, in cadrul unei relatii sentimentale, insa, trebuie recunoscut faptul ca acest lucru nu se obtine fara a infrunta numeroase provocari. Barbatul Cocos este genul care spune tot ce are de spus, intr-o forma directa si deloc cosmetizata, ceea ce ii cam aduce resentimente din partea celor din jur. Din fericire, femeia Dragon are abilitatea de a-si pastra concentrarea si directia de actiune, chiar si atunci cand se incearca vreun bruiaj la adresa ei. Totusi, barbatul Cocos trebuie sa tina cont de faptul ca femeia Dragon are limitele ei. Trebuie sa stabileasca, in mod clar, cand este oportun ca fiecare sa preia controlul, pentru ca nu se poate cu amandoi deodata la conducere; si ambii doresc sa faca asta, nu va ceda niciunul din acest punct de vedere. Ambii sunt inteligenti si isi doresc sa fie cat mai buni, insa ar fi bine sa reuseasca sa ajunga la o colaborare decat sa fie in competitie unul cu celalalt. Folosind avantajul conferit de capacitatea de initiativa a femeii Dragon si atentiei pentru detalii a barbatului Cocos, pot face o echipa excelenta impreuna.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...