Compatibilitate Dragon Maimuta

Compatibilitatea intre zodiile Dragon Maimuta

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Dragon - Maimuta acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Dragon - Maimuta

Compatibilitati Dragon - Maimuta Compatibilitati Dragon - Maimuta

     Nativii Dragon si Maimuta au sansa sa isi intemeieze o relatie de cuplu de genul unei aventuri pasionale. Se prea poate sa para ca isi doresc sa traiasca propriile lor vieti, insa, de fapt, doresc si sa impartaseasca o parte din aceasta existenta cu cineva potrivit. Ambii sunt sociabili, le place sa iasa impreuna, dar si daca ies separate, nu este o mare problema pentru ei; important este sa nu stea acasa si sa se plictiseasca. Atata timp cat la finele noptii ajung impreuna, lucrurile sunt in regula, in acest cuplu. In vreme ce nativului Dragon ii place foarte mult sa flirteze, maimuta ar putea duce jocul ceva mai departe; ii place sa se joace. Din fericire, nici unul, nici celalalt nu sunt genul care sa tina manie.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA MAIMUTA

     Barbatul Dragon va fi fericit alaturi de femeia Maimuta. Ambii iubesc pasional, dar, din pacate, ambii sunt predispusi sa nu mai fie indragostiti la fel de repede cum se indragostesc. Totusi, la momentul in care sunt convinsi ca au gasit perechea potrivita, stiu sa se opreasca din hoinareala si sa se aseze intr-o relatie stabila. Femeia Maimuta este capabila sa tina pasul cu visurile si aspiratiile barbatului Dragon; iar actiunile femeii Maimuta, chiar daca au iz de complot, sunt destinate sa-l pastreze pe partener departe de necazuri. Barbatul Dragon are obiceiul de a se implica la prima vedere, dar si de a musca mai mult decat pot mesteca; femeia Maimuta este mai meticuloasa, asa ca si partenerul Dragon va trebui sa tina seama si se va feri din a fi implicat mai mult decat isi poate permite, in actiuni care sa-I aduca mai mult probleme decat succesele mult asteptate. Femeia Maimuta este la fel de agitate ca si barbatul Dragon; pot trai o aventura deosebita impreuna.

FEMEIA DRAGON – BARBATUL MAIMUTA

     Femeia Dragon este atrasa, implacabil, de carsimaticul barbat Maimuta; acesta, la randul sau, admira atitudinea ferma si decisa a femeii Dragon. Ambii sunt ambitiosi si oameni de cariera, ceea ce ii face sa constituie impreuna un cuplu de succes. Impreuna au sansa sa exploreze si sa duca o viata foarte incitanta. Este o asociere ideala, atat in plan romantic, cat si in plan mental. Ambii sunt dispusi sa munceasca din greu, daca este nevoie, pentru a avea rezultatele dorite; poate ca metodele lor de actiune difera, in unele aspecte, insa este important sa aiba obiective comune. Barbatul Maimuta este foarte priceput si intelligent, gasind solutii unor situatii imposibile, in vreme ce femeia dragon este foarte energica si are o vointa de fier. Amandoi vor valorifica, din plin, atributele cu care sunt inzestrati. Cel mai mare obstacol, in ceea ce priveste compatibilitatea intre femeia Dragon si barbatul Maimuta il reprezinta egocentrismul si o doza de egoism destul de substantiala; trebuie sa aiba grija sa ajusteze aceste neajunsuri.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...