Compatibilitate Iepure

Compatibilitati iepure

     Nativii Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035, 2047, 2059, 2071, 2083, 2095

     Nativii Iepure sunt foarte detasati, volubili, politicosi, tandri si foarte mesteri in relationarea cu diverse tipuri de persoane; este important cum se prezinta in fata celorlalti, sunt foarte interesati de aparente. Le place sa fie populari, insa pentru acest lucru trebuie sa munceasca, nu vine de la sine. Sunt obisnuiti sa lase o buna impresie asupra altor persoane si mereu sa aiba cat mai multi prieteni. Nu sunt foarte curajosi, dimpotriva; sunt chiar timizi si precauti; lucreaza foarte bine in echipa, se pot adapta dupa cei alaturi de care isi desfasoara o anumita activitate. Sunt persoane responsabile, rabdatoare, decente. Le place sa fie onesti cu prietenii lor si sa-si pastreze cuvantul dat, sa-si tina promisiunile. Stiu sa-si arate recunostinta, atunci cand este cazul. Tin mult la familie: parinti, copii, alte rude. Precautia de care dau dovada le poate conferi, uneori, o stare de nervozitate, mai ales daca chestiunile puse in discutie sunt foarte importante. Sunt si destul de conservatori; au retineri in a fi categorici impotriva schimbarilor, dar nici nu si le doresc in mod deosebit. Uneori incearca sa isi impuna curaj, devin, brusc, ambitiosi, insa nu prea sunt in stare sa mentina tonusul pana la final, nu prea au indrazneala suficienta pentru a-si duce pana la capat actiunile. In cazul in care lucrurile se complica foarte mult, au tendinta de a fugi de realitate. In relatiile sentimentale, dar si cele de alt gen, sunt foarte siroposi, foarte emotionali, incat interlocutorilor le este greu sa isi dea seama de ceea ce simt cu adevarat. Le place sa nu aiba prea multe griji pe cap, isi odresc o existenta cat mai facila, cu cat mai putine probleme.

Nativii Iepure prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Bivolul, Sarpele, Capra, Cainele si
- incompatibilitate cu Dragonul, Calul, Maimuta

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...