Compatibilitate Iepure Capra

Compatibilitatea intre zodiile Iepure Capra

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Iepure - Capra acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Iepure - Capra

Compatibilitati Iepure - Capral Compatibilitati Iepure - Capra

     Nativii Iepure si Capra sent o pereche extraordinara. Ambii sunt genul visator si artist, care are neaparata nevoie de descarcare emotionala. Sunt suport excelent, unul pentru celalalt. Lucrurile pe care le au in comun, stiu sa le fructifice la maximum. Au personalitati similare si aceeasi viziune asupra vietii. Ambii au afinitate pentru arta, pentru frumos, in general; acestea sunt subiecte de interes comun. Nici unul, nici celalalt nu sunt ahtiati dupa o cariera profesionala; oricare dintre cei doi poate ramane sa aiba grija de casa si familie. Tin foarte mult la confortul casei lor si la un mediu de trai stabil, intr-o rutina cunoscuta care sa le asigure securitatea de care au nevoie.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA CAPRA

     Femeia Capra este o fire artistica si iubeste frumosul; la fel si barbatul Iepure. Amandoi isi vor hrani, reciproc, talentele artistice; barbatul Iepure este un diplomat innascut, asa ca va reusi, sa o faca pe femeia Capra, care este putin cam delasatoare, sa gaseasca o modalitate de a-si fructifica inteligenta si abilitatile, mai degraba decat sa le lase sa se iroseasca. Ea uraste conflictele la fel de mult ca si barbatul Iepure; ar trebui sa fie o relatie calma, linistita, plina de iubire si sprijin reciproc intre parteneri. Problemele pot sa apara in momentul in care apar probleme acute de rezolvat, atunci cand partenerii acestei relatii se simt anxiosi sau amenintati; ambii dezvolta, in astfel de situatii, capricii comportamentale. Este o stare psihica in care niciunul dintre cei doi nu este in stare sa-l consoleze pe celalalt; dimpotriva, solicita tot mai mult confort emotional care, poate, nu i se poate oferi. In aceste conditii, bunul mers al relatiei depinde de factori externi; ar fi bine ca cei doi sa aiba prieteni care sa-I sprijine atunci cand situatia se inrautateste.

FEMEIA IEPURE – BARBATUL CAPRA

     Si femeia Iepure si barbatul Capra au prefrinte comune si sunt sensibili la nevoile celuilalt. Se pot completa reciproc, ca tip de personalitate, in modul cel mai fericit. Femeia Iepure apreciaza sensibilitatea si bunatatea barbatului Capra; il considera destul de lucid pentru a lua decizii pentru amandoi. Le place ordinea si armonia, nu sunt persoane conflictuale. Se indragostesc cu toata fiinta lor, sunt genul romantic si se manifesta foarte afectuos. Aceasta combinatie va avea o experienta domestica benefica, atata timp cat niciunul dintre parteneri nu va lasa toate grijile pe seama celuilalt. Sunt genul care trebuie sa imparta in mod egal povara si sa-si respecta partea de intelegere, pentru ca relatia sa functioneze normal. Femeia Iepure este cea care da impulsul, barbatul Capra incearca sa se plieze si sa decida in consecinta. Anxietatile lor pot afecta relatia, in momentul in care nu sunt controlate; au nevoie atat de sprijinul partenerului, insa si orice sprijin din exterior este binevenit, astfel incat relatia sa redevina calma si linistita.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...