Compatibilitate Iepure Cocos

Compatibilitatea intre zodiile Iepure Cocos

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Iepure - Cocos acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Iepure - Cocos

Compatibilitati Iepure - Cocos Compatibilitati Iepure - Cocos

     Intr-o relatie de alta natura decat sentimentala, nativii Iepure si Cocos fac tot ce pot. In relatia sentimentala, lucrurile stau cu totul altfel. Nativul Cocos este iubitor din fire, insa habar nu are cum ar putea sa acorde Iepurelui suportul de care acesta are nevoie. Izbucnirile emotionale ale nativului Iepure il pun in dificultate si ar putea sa devina cicalitor; nativul Cocos este inflexibil si perfectionist, de aici si criticismul sau, uneori exagerat. Considera ca doar el depune eforturi in relatie, iar cand nativul Cocos isi formeaza o parere, cu greu si-o schimba. Daca este ca aceasta relatie sa mearga cat de cat, este nevoie ca partenerii sa-si accepte, reciproc, trasaturile de caracter negative, insa ambii au dificultati in a-si intelege unul altuia viziunile legate de stilul propriu de viata.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA COCOS

     Femeia Cocos nu este deloc o partenera potrivita pentru barbatul Iepure. Ea este foarte isteata; gandeste repede si actioneaza la fel de repede. Mai mult decat atat, nu prea are respect pentru cei care nu pot sau nu vor sa faca acelasi lucru. Orarul femeii Cocos este foarte strict organizat; va fi extrem de suparata daca cineva il perturba prin varii intarzieri. Isi organizeaza toate celelalte aspecte ale vietii la fel de strict si are pretentia ca partenerul sau sa ia exemplu. Nu prea tolereaza, in viata sa, persoane care nu sunt dispuse sa fie la fel de eficiente ca si ea. Uneori isi doreste sa fie in centrul atentiei; de obicei, nici nu poate fi trecuta cu vederea. Barbatul Iepure s-ar putea simti ignorant, cand partenera sa se desfasoara in public. Pe de alta parte, femeia Cocos este genul care ii impinge de la spate pe cei din jur sa fie cum vrea ea; si este si foarte insistenta. Barbatul Iepure este sensibil, are nevoie de spatiu pentru a-si exprima emotiile, pe care ea, pur si simplu, nu le intelege. Este un parteneriat deloc recomandabil, toxic chiar, sub anumite aspecte.

FEMEIE IEPURE – BARBATUL COCOS

     Barbatul Cocos este mult prea direct, prea perfectionist, prea eficient pentru a intretine caracterul jucaus al femeii Iepure. Ea apreciaza solitudinea, mai ales atunci cand este ingrijorata de ceva. Barbatul Cocos nu va intelege asta si, in cazul in care femeia Iepure face vreo greseala, in loc sa-I ofere sprijin pentru a remedia, va face greseala cunoscuta si altora. In acest fel, relatia dintre ei poate deveni extrem de inconfortabila, pentru amandoi. Femeia Iepure este mult prea departe de barbatul Cocos; si invers. El este increzut, foarte mandru, cu un ego enorm, mereu crezand ca este superior altora, in vreme ce ea este sensibila, spirit artistic, foarte vulnerabila in fata rautatilor. Conflictul este mult mai pregnant in timpul certurilor. Barbatul Cocos este total lipsit de diplomatie si nu va cauza femeii Iepure decat durere. Este putin probabil ca o legatura sentimentala, intre doi parteneri atat de diferiti, ar putea functiona.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...