Compatibilitate Maimuta

Compatibilitati maimuta

     Nativii Maimuta: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040, 2052, 2064, 2076, 2088, 2100

     Persoanele nascute in anul Maimutei sunt vazute ca fiind de o inteligenta sclipitoare si foarte perseverente, extrem de agile si active. Se adapteaza foarte usor mediului inconjurator sau persoanelor cu care intra in contact. Par sa fie foarte invidiati de cei din jur care nu pot sa nu le remarce vivacitatea; se remarca prin aceste calitati inca de la varste foarte fragede. Au un simt al observatiei foarte bine dezvoltat; sunt foarte atenti la detalii. Reusesc sa gaseasca solutii pana si in cele mai dificile situatii; sunt foarte perspicace, nu trebuie sa li se explice de prea multe or ice au de facut. Ceea ce ii intereseaza, invata din mers; ignora lucrurile care, in viziunea lor, nu au nici o utilitate. Cei din jurul lor raman mereu uimiti de intuitia lor. Nu prea pot fi combatuti, daca isi stabilesc un punct de vedere; obiectivele propuse sent prioritare pentru ei si le vor duce la indeplinire, cu siguranta. Sunt, insa, foarte selectivi in privinta a ceea ce isi propun sa faca. Se entuziasmeaza repede si pare ca totul ii intereseaza; declaratiile lor, facute sub impulsul momentului, trebuie privite cu circumspectie. Sunt foarte buni in relatiile cu ceilalti, sunt genul foarte popular in cercurile in care activeaza; mereu au cate o gluma buna de spus, mereu sunt foarte spirituali. Nu ezita sa ii ajute pe ceilalti, atunci cand au ocazia; nu fac insa sacrificii enorme pentru asta. Sunt optimisti si transmit asta celor din jurul lor; in general, sunt persoane agreabile, alaturi de care multora le place sa stea; trebuie sa fie ceva mai atenti la ironia pe care o folosesc, pentru ca, uneori, raneste. Devin irascibili atunci cand lucrurile nu au turnura pe care o doresc; nu reactioneaza deloc bine la esecuri si atunci au nevoie de cineva care sa ii tempereze, pentru ca au tendinta de a exagera.

Nativii Maimuta prezinta compatibilitate:
- compatibilitate buna cu Sobolan, Dragon, Mistret
- incompatibilitate cu Iepurele, Sarpele, Capra, Cocosul, Cainele

Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatului Scorpion ii place sa aiba in jurul sau familia si prietenii; nu este un tip singuratic, asa cum s-ar putea crede. Este foarte generos si atent cu cei pe care ii iubeste, insa, in egala masura, plateste cu aceeasi moneda celor care i-au facut rau. Nu este o persoana iertatoare. Este genul care face tot ceea ce poate pentru a-si atinge propriile obiective. Barbatul Scorpion este foarte intelept; are destul de multe probleme cu managerierea propriilor sentimente insa, pe masura ce timpul trece, reuseste sa se maturizeze foarte mult, in aceasta privinta. Barbatul Scorpion este foarte curios; mereu cerceteaza, mereu observa, uneori chiar lucruri care scapa celorlalti. Are un foarte ascutit simt de observatie. Mereu pare ca stie mult mai multe decat spune; si, probabil ca asa si este. Nu vorbeste nici despre sine, nici despre altii, mai mult decat este necesar. Are o dimensiune mistica foarte accentuata, iar aerul de mister atrage fara ca el sa isi doreasca asta. Cu siguranta, nu este un caracter usor de gestionat. Barbatul Scorpion este foarte curajos si se implica total in orice actiune isi asuma. Nu se fereste de provocarile care ii apar in cale; prefera sa infrunte totul cat mai repede si sa scape, decat sa lase lucrurile sa treneze si sa fie la cheremul sortii. Este genul care isi doreste sa aiba control absolut asupra oricarei situatii. Barbatul Scorpion nu trebuie ignorant; chiar daca se arata a fi un caracter foarte puternic, are vulnerabilitatile sale si trebuie avuta multa rabdare cu el.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia leu

zodia leuDinamicul barbat Leu are foarte multi prieteni; este ca un magnet pentru cei din jurul sau, din cauza personalitatii sale pline de sarm, de energie, de entuziasm. Este o sursa de inspiratie, pentru toata lumea. Chiar si atunci cand este afectat psihic, gaseste puterea sa ii incurajeze pe ceilalti. La o petrecere, este mereu in centrul atentiei; si nu duce lipsa de invitatii. Este mereu dispus sa se exprime in legatura cu un subiect sau altul. Sfaturile le da cu cele mai bune intentii, desi uneori este banuit de prea multa asertivitate. Ii cam lipseste tactul, uneori deranjeaza tonul vocii sale, insa cei care il cunosc, se obisnuiesc cu stilul sau direct. Exista alte avantaje, mai importante, de a fi in preajma acestuia. Barbatul Leu este generos, o persoana care uita repede. Are insa un ego masiv, care are nevoie sa fie periat mereu, asa ca exista riscul sa apara, in preajma sa, si multi lingusitori.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...