Compatibilitate Maimuta Caine

Compatibilitatea intre zodiile Maimuta Caine

Compatibilitatea in zodiacul chinezesc intre zodiile Maimuta - Caine acum pe site-ul horoscop-azi.com.

Maimuta - Caine

Compatibilitati Maimuta - Caine Compatibilitati Maimuta - Caine

     Nativii Maimuta si Caine se inteleg unul pe celalalt; casatoria ii ajuta sa se maturizeze. Nativului Maimuta ii place sentimentul de stabilitate pe care nativul Caine il insufla; de asemenea, ii place ca are pe cine se baza cand se gaseste intr-o situatie dificila; nativul Caine nu il va parasi niciodata, daca lupta pentru ceva anume. Nativul Caine admira intelepciunea nativului Maimuta; va fi extrem de mandru de realizarile partenerului sau. Nativul Maimuta trebuie sa aiba grija deoarece femeia Caine are nevoie de atentie din partea partenerului sau, iar daca aceasta ii lipseste, tinde sa intre in depresie. Este o relatie care presupune unele compromisuri importante din partea partenerilor; intrebarea care se pune se refera la disponibilitatea acestora de a le face.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA CAINE

     Barbatul Maimuta este un oportunist, in vreme ca femeia Caine este o idealista; acest lucru poate cauza divergente intre cei doi parteneri care, daca nu sunt rezolvate eficient, pot cauza probleme serioase, in timp. Barbatului Maimuta ii place libertatea sa de miscare; nu ar vrea sa o piarda, indiferent cat de mult isi iubeste partenera Caine. Pe de alta parte, aceasta nu acorda prea usor incredere partenerului Maimuta; acesta trebuie sa i-o castige, pentru ca ea isi doreste un partener loial. Barbatul Maimuta ar putea sa se comporte putin irrational si in ceea ce priveste finantele. Chiar daca atractivitatea dintre ei nu poate fi contestata, exista numeroase puncte in care cei doi nu converg deloc. Din pacate, si barbatul Maimuta, dar si femeia Caine, au viziunile lor proprii asupra vietii si nu prea sunt dispusi sa renunte la ele. Pentru femeia Caine, nimic nu este mai important decat familia sa; barbatul Maimuta ar putea sa se simta sufocat de posesivitatea partenerei sale, prea prins de responsabilitatile inerente din cadrul cuplului. In acest conditii, relatia nu poate sa continue decat daca anumite lucruri se schimba, fie la unul, fie la celalalt, fie la amandoi.

FEMEIA MAIMUTA – BARBATUL CAINE

     Femeia Maimuta si barbatul Caine au unele interese comune in a incepe o relatie; ambii sunt inteligenti si pot sa observe avantajele, dar si dezavantajele unei astfel de relationari. Barbatul Caine are o etica ce ii impune un anumit tip de comportament fata de cei din jur; nu intelege cum de partenera sa poate sa profite, fara sa tina cont de nimic, de anumite imprejurari sau anumite persoane pentru a-si atinge obiectivele. Barbatul Maimuta este foarte strict in ceea ce priveste atitudinea, iar frivolitatea femeii Maimuta poate fi considerate, in timp, ofensatoare. Femeia Maimuta este mult mai entuziasta in ceea ce priveste viata sociala; barbatul Caine prefer linistea, chiar daca nici lui nu ii displace sa iasa in public. Barbatul caine isi doreste sa traiasca intr-un mediu cu cat mai multa stabilitate, insa este foarte posibil ca femeia Maimuta, cu flirturile sale pe care ea le considera nevinovate, sa ii trezeasca suspiciunile. Toate aceste elemnete, dar si altele, ar putea avea efect negative asupra unei relatii intre nativii Maimuta si Caine. Insa, daca ambii parteneri isi vor pune la contributie mintea si vor fi mai toleranti in privinta punctelor lor de vedere, combinatia se poate dovedi de un real succes.

Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip foarte sociabil; ii place sa se desfasoare in public, ii place sa stea de vorba cu oameni diferiti, sa afle cat mai multe puncte de vedere. In general, este o persoana placuta de toata lumea, suficient de versatile pentru a stabili foarte multe contacte. Pare ca stie multa lume, insa este vorba doar de cunostinte superficiale; cu oameni diun acestia, are agenda plina. Totusi, poate fi singur intr-o camera plina de oameni; este genul care face diferenta clara intre cunostinte si prieteni; putini sunt cei care reusesc sa se numeasca prieteni, sa ajunga la omul care este barbatul Varsator. Desi este un individ volubil si increzator in sine, barbatul Varsator are tendinta de a se distanta emotional de cei din jur, iar asta il face impredictibil si confuz, in rolul de companion, in unele cazuri. In ciuda aspectelor care ar putea fi considerate trasaturi negative pentru o reltionare sanatoasa, barbatul Varsator este o persoana loiala, care valorizeaza foarte mult prietenia.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia rac

zodia racBarbatul Rac este un tip destul de complex si dificil de cunoscut, la adevarata sa valoare; este genul retras, care se deschide doar persoanelor care au reusit sa ii castige increderea. Nu este un tip prea curajos; are nevoie de sprijin puternic pentru a iesi din zona sa de confort si a-si atinge potentialul. Este foarte dificil pentru el sa isi asume riscuri. Intalnirile de familie, picnicurile, prietenii, toate acestea formeaza liantul vietii barbatului Rac. Isi va alege prietenii cu foarte mare atentie si nu se va aventura intr-o relatie sentimentala serioasa decat in momentul in care se va simti confortabil alaturi de partenera sa. Pentru barbatul Rac, faptele sunt importante, nu vorbele; daca cineva ii spune ca este de incredere, trebuie sa-I si demonstreze acest lucru. Barbatul Rac valorizeaza foarte mult relatia de prietenie; este loial prietenilor adevarati, va pastra legatura pe viata.

Citeste mai departe...


Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniCu metodele sale inteligente de comunicare, barbatul Gemeni farmeca in mod natural si nu are probleme in a-si face prieteni. Acest intelectual prin excelenta se poate adapta foarte repede unei lumi in continua schimbare; de asemenea, poate accepta orice provocare i se pune in fata cu mult calm si optimism. Este pozitiv, chiar si in cele mai dificile situatii. De regula, barbatul Gemeni isi controleaza propriile emotii; uneori, poate fi incosecvent in atitudinile sale, tocmai datorita dualitatii care il caracterizeaza. Barbatul Gemeni este foarte perspicace si poate face fata cu brio unei dezbateri aprinse; este o persoana cu care se castiga destul de greu o cearta. Barbatul Gemeni este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini deodata, fara ca acest lucru sa ii afecteze performante. Are incredere in el insusi si este un tip logic.

Citeste mai departe...